Hoe overleef ik met/zonder jou?

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoe overleef ik met/zonder jou? is een boek uitgegeven in ... door Francine Oomen.

hoe overleef ik met/zonder jou?

schrijver:Francine Oomen tekenaar: Annet Schaap uitgeverij:van Holkema& Warendorf

Hoofdpersonen

Rosa, Heleen (de moeder Rosa), Rosa's vriendje Neuz, Rosa's vrienden Jonas en Esther, Alexander (de stiefvader van Rosa)

Samenvatting

Let op!
Hieronder staat de samenvatting van een verhaal. Soms is het niet leuk als je al weet hoe het verhaal afloopt!

Heleen is heel erg depri vanwege Alexanders dood ze ligt alleen maar op bed en drinkt veel wijn, daardoor moet Rosa nu alles doen, het huishouden, de boodschappen en zelfs voor haar broertje Appie zorgen. Esther, Jonas en Neuz zeggen dat ze naar de dokter moet gaan maar dat wil Heleen niet, dan raakt het geld ook nog eens op. Daardoor is Rosa eens flink boos geworden, en dat heeft geholpen. Heleen is naar de dokter gegaan en is een baan gaan zoeken en heeft er een gevonden in Amsterdam en ze is naar de dokter gegaan en heeft anti/depri pillen gehad. maar nu moeten ze naar Amsterdam verhuizen want dan moet ze weg bij Neuz en weg uit Groningen. Dus wil ze liever bij Neuz gaan wonen. Dus vraagt ze het aan Neuz moeder maar zij zegt dat Rosa een blok aan Neuz been is en dat hij helemaal niet meer met zijn vrienden omgaat. daarom maakt Rosa het uit.

wil je weten hoe het verdergaat en of het weer goed komt met Neuz en Rosa dan moet je het lezen

             hoe overleef ik met/zonder jou?
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Hoe_overleef_ik_met/zonder_jou%3F&oldid=318810"