Gebruiker:Sara zomerschool

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen II
  • Bevestigde gebruiker

portaal:ABBU

Profiel

Hoi ik ben Sara en ik ben 11 jaar. Ik heb 1 broer en 1 zusje. Ik zit op de Marcusschool en ik zit in groep 8. Ik ben grote fan van : Jennifer Lopez,Pitbull en Marc Anthony. Lievelins kleur: Meisjes kleuren. Favoriete sport: Zwemmen,Slagbal,Waterpolo,Voetbal. Favoriete boeken: Geronimo Stilton-serie,Dat heb ik weer!-serie,Klaartje Boon,Briefgeheim. Ik ga graag op vakantie naar: Irak. Mijn lievelins dieren: Konijn,Aap,Hamster. Leukste merk: Tommy Hilfiger,Armani,D&G,Vingino,Puma,Nike. Mijn hobby's zijn: fietsen,zwemmen,computeren,tv kijken en buiten spelen! Ik heb hele leuke vriendinnen,mijn beste vriedin is Imane! Ik hou ook erg van shoppen en school. Lievelins eten : Rijst met kip,Dolma,Pizza. Groetjes,Sara <3


Hoi sara


Lievs summer

Robots in boeken en films.

Korte verhaaltje.

In films komen robots heel vaak voor. De bekendste films zijn: Robots,Wall-E,Starwars,Transformers en nog veel meer. In boeken komen robot's ook voor. Dat zijn de boeken: Robbie Robot en de zorgenstam van Bobje Goudsmit,De wereld van de robots van Tony Hyland en nog veel meer. Vele robots in films zijn schurken bijvoorbeeld: the Terminator, Darth Vader enz. In de wereld kennen er miljoenen mensen robots,cyborgs en dat soort fantasiemachines uit films en boeken. Sommige Robots zijn goed en sterk,ander slecht en machtig. Je hebt altijd weleens gedroomt dat je een robot zou zijn met superkrachten. In de meeste verhalen winnen de goede robots en verliezen de slechte. In de verhalen kan van alles gebeuren wat niet in het echt kan gebeuren,want het is allemaal fantasie. Wat er ook wel eens in robotfilms voorkomt is de robotdans. De robotdans is een soort van blokkerig dans.


De eerste robots.

Het woord robot is nog geen 100 jaar oud.Het komt niet uit de wetenschap,maar uit een boek.Het werd in 1920 verzonnen door het broertje van de Tsjechische schrijver Karel Capek,Josef.Josef Capek had het verzonnen terwijl Karel het boek schreef.


Populaire robots.

Na het succes van de oorspronkelijke robots in RUR (Rossum's Universal Robots), doken er in allerlei verhalen en boeken robots op. Door de vooruitgang in de wetenschap en het onderwerp en bouwen van robots veranderen de verzonnen robots.

Bron: Robots,hoe ze bewegen,werken en ons helpen. - Steve Parker.

Essay

Standpunt

Mijn mening luidt: Robots zijn gevoelloos,maar kunnen wel als vriend gebruikt worden.

Argumenten

Dit zijn een aantal argumenten om mijn mening te ondersteunen:

Argument 1

Robots kunnen zoals mensen geprogammeerd worden,dus je moet er eigenlijk respect voor hebben en je kunt hem je eigen vriendje maken.

Argument 2

Met een robot kun je goed communiceren ,ondanks je kunt denken dat een robot gemeen en gevaarlijk is,zijn de eigenschappen van de meeste robots goed.Als je er van buiten gemeen en eng uitziet,betekend het niet dat je meteen gemeen bent van binnen. (Bron: De Ijzeren reus,Brad Bird)

Argument 3

In het verloop kunnen technicus en wetenschappers de robot uitbreiden en binnen een paar jaartjes hoef je je helemaal niet meer alleen te voelen.

Conclusie

Dus,met mijn argumenten wil ik zeggen dat je robots niet alleen als machine moet gebruiken,want ze kunnen nu of in de toekomst hele goede vrienden met je worden.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Sara_zomerschool&oldid=654985"