Gebruiker:Aswin

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XII
  • Bewerkingen X
  • Uploads VI
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

Wie ben ik

Ik ben Aswin, een 16 jarige vmbo-tl scholier die aan meerdere wiki-projecten meewerkt. Ik vind het leuk om mijn kennis te kunnen overdragen een mensen, en mensen te helpen met hun vragen. Ik werk momenteel mee aan Wikipedia, Wikibooks en wikikids.

Hoe ben ik op wikikids gekomen

Ik ben hier gekomen doordat iemand op wikipedia(aangezien ik 16 ben) (toen nog 13/14) mij doorverwees om hier te komen meewerken. Dit leek mij zeer leuk en ben ook gebleven. Ik was niet altijd even actief, maar sinds 6 maart 2014 probeer ik weer mee te werken

Wie hielp mij bij mijn aankomst

De terugtredende mod apoo, hij helpt mij altijd met mjn vragen, hoeveel ik ook vroeg hij geeft me altijd netjes antwoord. Tahr, ook hij lette op mijn artikelen en gaf mij altijd tips en hints om nog betere artikelen temaken Beem, aan hem heb ik veel te danken, alles wat ik verkeerd deed sprong hij op in en hielp mij deze dingen te verbeteren. Deze gebruiker let op mijn artikelen en dat vind ik persoonlijk zeer fijn :)

Moderator activiteiten

Ookal ben ik geen mod, ik voer toch wel mod taken uit. Namelijk:

Mensen met vragen helpen Vandalisme controles Nieuwe gebruikers verwelkomen en volgen. Natuurlijk doe ik wel meer, alleen zijn dit de 3 kern dingen die ik nu doe.

Detailwerk

Ik ben iemand die ook erg in details werkt en voor eigenlijk alles wel een categorie wil. Ook wil ik alles graag in details hebben beschreven. Dit om veel duidelijkheid te hebben :)

Hulp voor spreekbeurten en werkstukken

Als je hulp nodig hebt voor werkstukken en spreekbeurten dan kun je mij altijd bereiken, ik haalde altijd tienen (doe ik nog steeds hierop) dus mijn hulp zal je zeker van pas komen :). Deze hulp is natuurlijk gratis :)

Slot

Ik hoop dat ik jullie genoeg heb ingelicht, met vragen kun je altijd terecht op mijn overlegpagina, ook als het om vragen gaat die niks met wikikids temaken hebben !

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Aswin&oldid=316341"