Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Drew

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Drew is de held van het Raposa Kingdom.

Biografie Drew is een Pencil Child. Mede daardoor zijn veel vijanden in het Raposa Kingdom bang voor hem. Bij z'n geboorte wordt Drew ontvoert door de slechte Magiccoupa, maar samen met Blem weet hij uiteindelijk Baby Wilfre te verslaan.

Als kind verhuist Drew naar Rotterdam, Nederland. Daar plaagt hij z'n broer Drwk. (spreek uit als: Drwek) Drew had een normaal leven tot dat een schaduwachtig persoon die veel op een Raposa lijkte, Drew tegen de grond gooide en heel hard sloeg. Drew weet nog dat die persoon een scepter had en een pipe maakte. Hier sprong de gedaante in. Toen Drew 'wakker' werd, zag hij de pijp nog. Drew werd erin gezogen en dat was het begin van een avontuur!!

Raposa Kingdom

Eenmaal in het Raposa Kingdom zien Drew en Drwk dat het heel anders is. Mushroom's, Coupa's, Hamer Coupa's maken dienst uit en alle inwoners zijn ?-blokken of !-blokken.

Drew is een aardig persoon en is zo belangrijk, dat hij een eigen land heeft: Drew Land en zelfs Drew World, een eigen wereld!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Drew&oldid=360511"