Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Categorie:AfbNASA

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De National Aeronautics and Space Administration, afgekort tot NASA, is een federale organisatie in de Verenigde Staten, die verantwoordelijk is voor het Amerikaanse ruimtevaartprogramma.
NASA voert ook onderzoek uit, en coördineert onderzoek op het gebied van luchtvaart- en ruimtevaarttechniek.


PD-icon.svg
De licentie van deze afbeelding is Publiek Domein
Great Seal of the United States (obverse).svg

Dit werk is gemaakt door een ambtenaar van de Amerikaanse federale overheid tijdens de uitoefening van zijn functie. Daarom is dit werk, volgens de United States Code, Titel 17, Hoofdstuk 1, Sectie 105, eigendom van de Amerikaanse federale overheid en valt daardoor in het publiek domein.

Je mag het werk zonder toestemming kopiëren, veranderen, verspreiden en uitvoeren, zelfs voor commerciële doeleinden. Er zijn hier geen voorwaarden aan verbonden, tenzij dit wettelijk niet mogelijk is.

Het bovenstaande is alleen van toepassing op werken van de federale overheid of een van haar onderdelen. Dit sjabloon is ook niet van toepassing op ontwerpen voor postzegels, door de United States Postal Service openbaar gemaakt sinds 1978.

Media in categorie "AfbNASA"

Deze categorie bevat de volgende 9 bestanden, van in totaal 9.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Categorie:AfbNASA&oldid=340814"