Bratz: Passion 4 Fashion Diamondz

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
Bratz: Passion 4 Fashion Diamondz
Geen afbeelding
beschikbaar
Informatie
Tagline
Alternatieve titel
Regie
Productie
Scenario
Voice-over Melise de Winter, Lizemijn Libgott, Lottie Hellingman, Marloes van den Heuvel, Angela Schijf, Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Victoria Koblenko
Hoofdrol(len) Cloë, Yasmin, Sasha en Jade
Muziek
Montage
Cinematografie
Distributie
Première
Genre
Lengte
Beeldratio
Medium
Taal Engels en nasynchronisatie talen.
Land Vlag van de Verenigde Staten Verenigde Staten
Budget
Opnamelocatie(s)
Bezoekersaantal
Opbrengst
Nominatie(s) voor
Prijzen
Voorloper
Vervolg

IMDb-profiel
MovieMeter-profiel
Portaal Portaalicoon Film

Bratz: Passion 4 Fashion Diamondz is een film van Bratz.

Verhaal

Let op!
Hieronder staat de samenvatting van een verhaal.
Soms is het niet leuk als je al weet hoe het verhaal afloopt!

In de film reizen de Bratz heel Amerika door om in New York City te komen. Daar wordt een modewedstrijd gehouden. Hier krijgen de bratz te horen wie de finalisten zijn. Hun eerste finalist is Mandy Pickett. De tweede finalist is Tiffany. Nadat Tiffany gediskwalificeerd werd is ze niet meer te zien. Sharidan wordt dan de nieuwe tweede finalist. Your thing magazine doet ook mee. Zij hebben maar één finalist, en die finalist heet Kristy. Kristy is niet meer te zien na het wisselen van de autoband. Bij de wedstrijd gaat er om wie het mooist ontwerpt, degene die wint krijgt de diamantlaarzen! Mandy speelt vals, want zij steelt Sharidans kleren. Uiteindelijk wordt Mandy gediskwalificeerd en gearresteerd, omdat ze ook diamantlaarzen stal.

Finalist

Mandy Pickett

Mandy Pickett is de eerste finalist van de Bratz. In het begin lijkt Mandy lief en aardig, maar ze heeft ook een slechte kant. Mandy is de gene die een spijker in Burdins autoband in deed. Mandy heeft af en toe een stiekem glimlach als de Bratz de andere kant op kijken. Mandy is de gene die de spullen van de Bratz in Tiffany's handtas in deed. Als de Bratz bij Sharidan zijn wordt ze boos en jaloers omdat ze blij met Sharidan zijn, maar helaas denkt Mandy daar negatief over. Later als ze willen vertrekken pakt Mandy de vrachtwagen van de Bratz en rijdt ze helemaal naar New York City. Mandy steelt ook Sharidans kleren en later in de show heeft ze die kleren aan. En dan zegt Sasha "Oooh wat een heks" als Sharidan wint wordt ze kwaad. Dan zoekt ze Byron stiekem op, slaat ze hem bewusteloos en doet ze de diamantlaarzen aan. Al snel komen de Bratz erachter dat zij het al die tijd was. Dan rent ze voor Sharidan en de Bratz weg. Ze rent over de treinrails, maar uiteindelijk wordt ze gearresteerd en gediskwalificeerd. Ze gaat in de boeien met de politie mee.

Tiffany

Tiffany is de tweede finalist van de Bratz. Tiffany is maar heel even te zien. Als ze bij de Bratz is, is Cloë haar portemonnee kwijt, Sasha de sleutels van de vrachtwagen en Jade haar kiwi-citroen-crèmespoeling. Dit heeft Mandy gestolen, maar helaas wordt Tiffany vals beschuldigd. Later zei Yasmin: ooh en wij maar denken dat die arme Tiffany een dief was.

Sharidan

Sharidan is de nieuwe tweede finalist. De Bratz kwamen Sharidan tegen, omdat Burdine ze wou misleiden. Dan zouden de Bratz niet op tijd zijn voor de modeshow in New York City. De Bratz ontmoeten Tiffany in een maïsveld. Daar maken ze contact met haar. Al snel geven ze haar een make-over. Later showen ze Sharidans kleren alvast, maar helaas steelt Mandy die kleren. Dus gaan ze voordat ze voor de publiek moeten komen een nieuw ontwerp maken met behulp van Sharidan.

Kristy

Kristy is een finalist van de magazine You're Thing magazine. Kristy lijkt in het begin lief en schattig en doet ze een Frans accent, maar later is ze eigenwijs. Als Kristy in de vrachtwagen zit zeggen de Tweevils dat ze lelijk is en dat ze een mislukt clown is. Burdine haalt ondertussen haar naam door elkaar, ze noemt Kristy: Kitty KKKKKristy Knippy. Maar al snel zegt ze dat zij dat zelf zijn. Later is de vrachtwagenband lek en moeten ze een nieuwe vervangen, maar dan zegt Kristy: Ugh ieder gek kan een autoband wisselen. En later zegt ze: Ik zeg dat ik het weet dat is alles. Later zegt Burdine: Wil jij nog meedoen aan die wedstrijd, dan wissel je die band. En dan belt ze haar pappie en vertrekt ze.

Nederlandstalige versie

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bratz:_Passion_4_Fashion_Diamondz&oldid=718034"