Bratz: Desert Jewels

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bratz: Desert Jewelz' is het vervolg op de film uit 2006, Bratz: Genie Magic. Het werd vrijgegeven in het voorjaar van 2012 op een of andere manier werd het op het internet getoond toen opeens iemand de film heeft geüpload in 2009. De oorspronkelijke titel voor de film was Bratz Aladdin. Bratz: Desert Jewels is in geen enkel land getoond naast de Verenigde Staten.

Verhaal

De Bratz, Yasmin, Cloe, Sasha en Jade, gaan terug naar hun vriend Katia bij een modeshow in een ver exotisch land. Het word snel al niet meer leuk in avontuur wanneer de Bratz en hun BFF zijn nachtvlucht uit de modeshow landingsbaan en op een fantastische, magic carpet ride. Een moderne hervertelling van .het klassieke sprookje Aladdin, dit epische verhaal sterren Aaliyah als de straat dief wiens nobel, maar roekeloos zoektocht naar de lamp, zijn de Bratz en hun vriend in groot gevaar. De Bratz moet de verharde straat dief ervan te overtuigen dat de vriendschap en loyaliteit zijn de grootste schatten van allemaal. De tijd dringt, de Bratz's hulp is hard nodig Aaliyah's in het bereiken van de lamp voordat het kwaad gids Aaliyah en strangley familie krijgt zijn handen op het. Als ze het niet op tijd na de gids maakte 3 wensen niet bereiken, zal Katia's vader vast te zitten in de lamp voor 2.000 jaar.

Engelse cast

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Bratz:_Desert_Jewels&oldid=497926"