Verbeter WikiKids vandaag nog!

Openbare Bibliotheek Assen

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Bibliotheek Assen)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Logo van Bibliotheek Assen

Bibliotheek Assen is de bibliotheek in de stad Assen, in de provincie Drenthe. De centrale bibliotheek is (nu nog) te vinden in het winkelcentrum 't Forum later zal de bibliotheek verhuizen naar het Cultureel Kwartier, die nog gebouwd moet worden. De overige bibliotheken zijn te vinden in de wijken: Marsdijk, Peelo, Vredeveld en in Kloosterveen (is nog vrij nieuw en maar weinig open).

De bibliotheken in Assen is voor iedereen toegankelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld computers, kopieerapparaten en een leesterras (alleen in het Forum).

Lenen en inleveren

Het inleveren en uitlenen kan met een zelfuitleensysteem. Inleveren doet je bij het inleverpunt. Hier worden de ingeleverde materialen automatisch of door medewerkers gescand. Bij het uitleenpunt kunt je de te lenen materialen zelf scannen. In vestiging 't Forum kun je eventuele betalingen zelf afhandelen bij het betaalpunt. Verlengen van de geleende materialen kan hier ook.

Geleende materialen kunt je op alle vestigingen van Bibliotheek Assen inleveren.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Openbare_Bibliotheek_Assen&oldid=652468"