Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:BrawlStarsPro

Uit Wikikids
Versie door BrawlStarsPro (overleg | bijdragen) op 19 apr 2021 om 16:24
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd IV
  • Bewerkingen III
  • Artikelen I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, BrawlStarsPro!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 21 jan 2021 14:36 (CET)

Hallo ! Ik ben BrawlStarsPro. Als je vragen of opmerkingen hebt , kan je bij mij terecht. BrawlStarsPro (overleg) 21 jan 2021 13:53 (CET)

Welkom, ik zie dat je al wat ervaring hebt met een wiki. Ik heb hierboven nog info neergezet over hoe wikikids werkt. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 21 jan 2021 14:36 (CET)

Handtekening

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi BrawlStarsPro, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:BrawlStarsPro/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:BrawlStarsPro/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:BrawlStarsPro/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:BrawlStarsPro/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 9 apr 2021 14:13 (CEST)

Ik zie dat je bezig bent met je handtekening. Zo te zien is het niet helemaal gelukt. Als je naar je voorkeuren gaat en een beetje naar beneden scrolt zie je daar een kopje met handtekening. Als je daar precies dit neerzet komt het goed. {{SUBST:Gebruiker:BrawlStarsPro/Handtekening2}} Daarna kun je op deze pagina een mooie handtekening maken zonder een tijd erbij. Op deze pagina staan verschillende voorbeelden van handtekeningen. Stap 4 heb ik voor jou gedaan dus die hoef je niet meer te doen. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 19 apr 2021 08:41 (CEST)

Hoi! Bedankt!

Het beste kun je opnieuw beginnen met je handtekening. Je hoeft geen tijd in je handtekening te zetten, dat gebeurt automatisch als je <nowiki>Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 19 apr 2021 16:02 (CEST)<nowiki> op een pagina neerzet. Ook hoef je geen "subst" te gebruiken. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 19 apr 2021 16:02 (CEST)

Oke, echt bedankt!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:BrawlStarsPro&oldid=663216"