Sjabloon:Hernoemen-3

Uit Wikikids
(Doorverwezen vanaf Sjabloon:Hn-3)
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit is echt je laatste kans!
Dialog-error.svg
Attentie, Hernoemen-3!

Dit is de derde keer dat we je aanspreken. Alle titels op WikiKids zijn in enkelvoud. Een juiste titel is dus: Paard, Koe, Boot of Nier. Ook hoef je pagina's niet in een andere naamruimte te zetten (zoals WikiKids, Categorie of Gebruiker).

Je bent nu voor 1 dag geblokkeerd, lees deze tekst goed door! Snap je iets niet? Stel dan een vraag aan ons. Wanneer je na deze blokkade toch doorgaat met het onjuist hernoemen pagina's dan zul je steeds langer geblokkeerd worden. We hopen dat dit niet nodig is.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Hernoemen-3, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: 3 dagen ban, 1 week ban, 1 maand ban, 3 maanden ban (verdubbelingsregeling)


De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer de sjabloon wordt geplaatst.

Het doel van sjabloon hernoemen-3 is om gebruikers die na twee maal gewaarschuwd te zijn voor verkeerd hoernoemen er van op de hoogte te stellen dat doorgaan met deze bewerkingen een blokkade oplevert. Bewerkingen in combinatie met dit sjabloon leveren 1 dag blokkade op. Volgende blokkades gaan volgens de verdubbelingsregeling.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Sjabloon:Hernoemen-3&oldid=520624"