Bestand:Flag of the Red Crescent.svg

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Afbeelding in hogere resolutie(SVG-bestand, nominaal 1.500 × 1.000 pixels, bestandsgrootte: 278 bytes)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving
العربية: علم جمعية الهلال الأحمر.
Deutsch: Flagge des Roten Halbmonds
English: Flag of the Red Crescent
Français : Drapeau du Croissant Rouge
Italiano: Bandiera della Mezzaluna Rossa
Rumantsch: Bandiera de Mezzaglüna cotschna
Datum
Bron Written by Jon Harald Søby from Image:Red Crescent.png
Écrit par Jon Harald Søby du Image:Red Crescent.png
Auteur Written by Jon Harald Søby from Image:Red Crescent.png
Écrit par Jon Harald Søby du Image:Red Crescent.png


Het is eenvoudig om een kader rond deze afbeelding van een vlag te plaatsen
:
Flag of the Red Crescent.svg
[[File:Flag of the Red Crescent.svg|border|96px]]
Insignia
Deze afbeelding toont een vlag, een wapen, een zegel of een ander officieel insigne. Voor het gebruik van dergelijke symbolen bestaan in veel landen wettelijke beperkingen. Deze beperkingen staan los van de auteursrechtelijke status.
PD-icon.svg Dit bestand komt niet in aanmerking voor auteursrechtelijke bescherming, omdat het volledig uit algemeen beschikbare informatie bestaat en geen origineel auteurschap bevat; derhalve valt het bestand in het publieke domein.
Trademarked
Deze tekst of afbeelding bevat materiaal dat mogelijk beschermd wordt door het merkenrecht in één of meer rechtsgebieden. Zorg dat u hebt vastgesteld dat u de content volgens het voor u geldende recht kunt inzetten. U bent verantwoordelijk voor het eventueel inbreuk maken op een merk van iemand anders. Zie onze general disclaimer.

Deze banner zegt niets over de auteursrechten die van toepassing zijn. Een normale auteursrechten-tag is nodig. Zie Commons:Licensing voor meer informatie.

IHL Symbol
Het gebruik van het afgebeelde symbool wordt geregeld door enkele internationale verdragen, in het bijzonder de Conventies van Den Haag (1899 en 1907), de Conventies van Genève (1949) en hun additionele protocollen van 1977 en 2005, evenals door de bijkomende zowel verdragsrechtelijke als gewoonterechtelijke voorschriften van het Internationaal Humanitair Recht. Misbruik van dit symbool is niet alleen verboden door deze verdragen, maar ook door de nationale rechtsregels van de ratificerende landen. Deze beperkingen staan bovendien los van de auteursrechtelijke status van de hier vertoonde afbeelding.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie6 okt 2011 23:53Miniatuurafbeelding voor de versie van 6 okt 2011 om 23:531.500 × 1.000 (278 bytes)Alkaricode cleanup

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/Bestand:Flag_of_the_Red_Crescent.svg"