Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Wikikids:Feedback

Uit Wikikids
Versie door Rots61 (overleg | bijdragen) op 2 sep 2021 om 00:07
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gnome-searchtool.svg
Meld een fout op WikiKids!
Iets gezien op WikiKids wat niet klopt? Hier is de plek om dat te melden. Een ervaren gebruiker zal naar jouw melding kijken en de pagina waar je naar verwezen hebt aanpassen. Als je eenmaal een verzoek gedaan hebt kun je er niet meer op reageren. Als je melding is afgehandeld kan je hem wel terugzien. Wil je toch wel kunnen reageren op je bericht? Als je een account hebt kun je gewoon reageren.
Zodra je je berichtje hebt geplaatst kan het best wel lang duren voordat iemand je verzoek leest (ongeveer 24 uur). Dat komt omdat we ook mensen zijn. Wij gaan ook naar school of naar de winkel. Als we je berichtje hebben gelezen zullen we kijken of we wat met het berichtje kunnen, en als we het kunnen aanpassen zullen we dat doen. Het kan zijn dat we het niet doen, omdat het verzoek niet duidelijk is. Of omdat het verzoek niet klopt. We zien alle berichten, dus het heeft geen zin om je berichtje vaker te sturen.
Als je te vaak hetzelfde verzoek stuurt kan het zijn dat je geen verzoek meer kan doen, dat doen we om te voorkomen dat er spam komt. Als je rare woorden in je berichtje gebruikt kan je je berichtje niet opslaan. Zo maken we een veilige omgeving voor iedereen! Je kunt alleen maar een berichtje sturen als je genoeg informatie meegeeft.

Heb je eerder een berichtje gestuurd en wil je kijken wat de reactie was? Oude verzoeken vind je hier.


Gnome-searchtool.svg
Archief
Dit is het archief van WikiKids:Feedback, hier kun je alle berichten zien die verstuurd zijn. Om het overzichtelijk te maken hebben we het ingedeeld in verschillende pagina's. De pagina's zijn ingedeeld op datum. In de laatste paar archief's kun je nog reageren op een bericht. Bij berichten die ouder zijn dan een maand kun je geen reactie meer toevoegen.
Op dit moment kun je nog geen reactie toevoegen aan jouw berichten. Klik op de knop hieronder om een account aan te maken en een reactie toe te voegen!
Reageren (log in)

Nieuwe vraag om 2 sep 2021 00:07 (CEST)

Status:    Mee bezig
Gebruiker:Rots61/Feedback4

Onderwerp: Fout in pagina
Reden: Dit is een tweede test Met 2

Nee, 3 regels

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Feedback&oldid=682265"