Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Wikikids:Boomhut

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

chocolade

Kunnen jullie geen onderwerp over de eerste chocoladefabrieken in Nederland? wij zijn bezig met IPC en we snappen bijna niks Goed? dag dag en De Mazzel!

Wikikids heeft helaas niets over dit specifieke onderwerp. Kijk HIER eens onder 5.2 (Chocoladeproducten en -producenten naar land). Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 8 nov 2021 15:36 (CET)

Eten

Is er al een categorie eten?

Ja, Categorie: Eten en drinken. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 12 nov 2021 10:08 (CET)

hoe oud is de site

plokmijnuhbygvtfcrdxeszwaq

Is dat hetzelfde als wat erboven staat, maar dan in het Swahili? Dacht ik al. Dan komt hier het antwoord: bijna 16 jaar. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 12 nov 2021 18:44 (CET)

SpongeBob

SpongeBob is een cartoon figuur,hij is grappig en hij staat op de eerste plaats van de top 3!


ik heb even je typfouten verbeterd:) Groetjes Eelkje2020! 14 november 2021 20:20

Dit is voor belangrijke dingen


De Boomhut is om vragen te stellen, als je iets wilt vertellen over spongebob kan je het artikel spongebob uitberijden. gr. 💯BIGsmile💯wil je overleggen? 6 dec 2021 13:06 (CET)

Paars balkje koptekst

Even een vraagje Hoe krijg je een paar balkje om je koptekst heen?

Even een vraagje Hoe krijg je een paar balkje om je koptekst heen?

Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 14 nov 2021 20:41 (CET)

istanboel

ik heb een vraag over Istanboel

in welk jaartal is Istanboel opgericht?

1453. Voor die tijd heette het nog Constantinopel. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 15 nov 2021 14:38 (CET)

vraag

kun je zelf ook iets op wikikids zetten

Ja, probeer het maar eens. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 17 nov 2021 17:17 (CET)

Lucht

Waarom is de lucht blauw

Het licht van de zon bevat alle kleuren van de regenboog, maar wij zien dat als wit licht. In de lucht zitten lucht-moleculen en ijskristallen die het witte licht verstrooien. Misschien heb je dat wel eens bij een prisma (driehoekig stuk glas) gezien. Het blauwe licht wordt het meest naar de aarde gestuurd en het rode licht het minst (dat gaat meer richting de ruimte). Daardoor zien we een blauwe lucht. Mvrgr. Hanssain (overleg) 19 nov 2021 11:48 (CET)

sup dawg

is wikipedia raar

Dat wel natuurlijk. Zie HIER voor het antwoord. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 23 nov 2021 13:48 (CET)

is sinterklaas nep

is sinterklaas nep zeg het alsjeblieft

Dat is een vraag die je beter aan je ouders kunt stellen. Face-wink.svgDeGroteEmojii 25 nov 2021 11:08 (CET)

Uitgevonden

Hoe is het site ontstond geweest?

Groetjes, ...

Door een aantal leraren die in 2006 een soort wikipedia in het leven riepen, maar dan voor kinderen en jongeren in de leeftijd van ongeveer 8 tot 15 jaar. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 28 nov 2021 11:35 (CET)

plaatje

hoe moet je een plaatje invoegen?

Kijk HIER eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 29 nov 2021 14:08 (CET)

Trommelvlies

Ik had gekeken naar het trommelvlies artikel maar snap het nog steeds niet helemaal. Kan iemand mij helpen? Groeten Team1.

Kijk eens of je HIER meer aan hebt. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 1 dec 2021 11:09 (CET)

waarom

Warom kan er geen mijlpaal

Omdat we in Nederland geen mijlpalen, maar kilometerpalen of -paaltjes hebben. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 2 dec 2021 10:41 (CET)

Nog een plaatje

hoe kun je een plaatje invougen

Dat heb je drie vragen hierboven ook al gevraagd Maud. Wil je daar nog even kijken? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 2 dec 2021 10:33 (CET)

titel

kan je nadat je een titel hebt aangemaakt kan je dan de titel nog veranderen

Als het artikel al is opgeslagen kun je via "Hernoemen" de titel wijzigen. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 3 dec 2021 17:40 (CET)

opwarming van de aarde

Is de opwarming van de aarde wel veilig?

Daar wordt door deskundigen verschillend over gedacht. Maar je moet je nooit laten meeslepen door paniekverhalen dat de zeespiegel meters gaat stijgen of dat we allemaal omkomen in verschroeiende bosbranden, want zo erg wordt het vast niet. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 3 dec 2021 17:50 (CET)
De gevolgen zullen vooral meer extreem weer, hogere temperaturen, mildere winters, meer droogte, en dat soort gevolgen. Zoals PaulD al zei zullen er geen apocalyptische situaties voordoen binnen de komende eeuw, maar de gevolgen zullen wel verregaand zijn en kunnen de hele Nederlandse bevolking raken. Daarnaast moet je ook niet de gevolgen van de klimaatverandering onderschatten gezien het realiteit is dat we met een fors veranderend/opwarmend klimaat te maken hebben. ¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ 🎀 𝒵𝒶𝓉𝑒𝓇𝒹𝒶𝑔 🎀 ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸ (overleg) 6 dec 2021 15:52 (CET)

Topo

Dag wikikids ik zou graag willen weten in welke provincie Sank-vith ligt dikke merci alvast

Sankt Vith is een stad in de provincie Luik. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 3 dec 2021 17:52 (CET)

Hoofdstuk pijl en boog

Hoi, kan iemand mij helpen om mijn artikel pijl-en-boog af te maken?

Groetjes Xfiles

@Xfiles, ik heb het artikel aangepast, we vinden het fijn dat je een artikel hebt gemaakt. Ga zo door! Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 4 dec 2021 16:20 (CET)

Kerncentrale

wat doet een kerncentrale en wat is het?

Een kerncentrale is een elektriciteitscentrale die elektriciteit opwekt met de energie die vrijkomt bij kernsplijting. Net zoals bij andere soorten elektriciteitscentrales wordt met deze splijtingswarmte stoom opgewekt die een turbine aandrijft (Bron: Wikipedia). Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 5 dec 2021 18:05 (CET)
Hier is een pagina met uitgebreide uitleg https://www.epz.nl/themas/kerncentrale/werking-kerncentrale/ ¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ 🎀 𝒵𝒶𝓉𝑒𝓇𝒹𝒶𝑔 🎀 ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸ (overleg) 6 dec 2021 15:50 (CET)

bronnen

waar kan ik degene vinden die de tekst heeft geschreven, en wanneer het is geschreven. want ik moet een werkstuk Geschiedenis maken. alvast bedankt voor uw reactie en een fijne dag

Van een wikikids-artikel bedoel je? Dat kun je zien in de "Geschiedenis" van dat artikel (tabkaartje rechts bovenaan op het scherm). Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 dec 2021 20:45 (CET)n

Wat is de lelijkste kleur?

De lelijkste kleur vind ik geel (want ik houd niet echt van die neutrale kleur)

Gelukkig mogen smaken verschillen. Overigens is een neutrale kleur eigenlijk een beetje rare aanduiding. Je kunt een neutrale smaak hebben, waarbij het niet uitmaakt om welke kleur het gaat. Het kan wel een primaire kleur zijn, zoals dus i.d.d. geel, magenta (rozerood) en cyaan (lichtblauw). Een drukker of schilder kan hier alle kleuren mee maken. Mvrgr. Hanssain (overleg) 15 dec 2021 11:33 (CET)

hernoemen

waar kan je de knop hernoemen vinden?

Wanneer je ingelogd bent en het artikel wat je wilt hernoemen open hebt staan, staat er boven in de balk net links naast "Doorzoek Wikikids" de knop Meer. Daaronder zit de link naar hernoemen. Er wordt gevraagd waarom je wilt hernoemen. De rest wijst zich vanzelf. Mvrgr. Hanssain (overleg) 15 dec 2021 11:25 (CET)
Je kan een artikel pas hernoemen als je meer dan 25 bijdragen hebt. Vandaar dat je die knop nog niet ziet. Je kunt wel hieronder aangeven welk artikel je graag wil hernoemen. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 15 dec 2021 15:25 (CET)

Hoogste Tempratuur.

Ik probeer een artikerl te vinden over warmste dag ooit. (in Nederland) Kan iemand mij helpen?

De allerheetste dag in Nederland ooit was 25 juli 2019 met 40,7 graden in Gilze-Rijen. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 22 dec 2021 11:21 (CET)

Gelukkig nieuwjaar!

Lotto Skyworks Applecross.jpg

Een gelukkig nieuwjaar voor iedereen! Ik dank iedereen die het afgelopen jaar heeft bijgedragen om WikiKids groter te maken en te verbeteren. Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2022. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 1 jan 2022 12:35 (CET)

Ook de beste wensen. Hanssain (overleg) 2 jan 2022 10:57 (CET)
De beste wensen voor 2022! Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 jan 2022 14:12 (CET)

Lord of the Rings Portaal

Ik heb twee vraagjes. Mag ik een Lord of The Rings Portaal aanmaken? En mag ik de Engelse termen gebruiken? (die zijn beter dan het Nederlands ;-), en de Nederlandse ken ik niet allemaal)

The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 2 jan 2022 20:56 (CET)

Hallo ArtikelTyper, op WikiKids zijn er nog niet zoveel artikelen over Lord of The Rings en de artikelen die er zijn, zijn aan de kleine kant. Daarom lijkt het me slimmer om eerst dit aan te pakken voordat je een portaal gaat maken. De reden is dat er anders heel veel rode links zijn op het portaal. Aangezien ik de boeken niet zelf gelezen heb (ook heb ik de films niet gezien) weet ik niet of het handiger is om de Engelse of Nederlandse termen te gebruiken. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 2 jan 2022 22:27 (CET)
Ik denk dat ik misschien de Engelse termen gebruik, en de Nederlandse tussen haakjes zet (of omgekeerd) The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 3 jan 2022 11:46 (CET)
Je kunt zelf kiezen welke termen je gebruikt. In het artikel over Brawl Stars heb ik m'n game in het Nederlands gezet en alle termen in het Nederlands gebruikt. Dan is het duidelijk voor de meeste kinderen die het artikel lezen. Maar als je alleen maar de Engelse termen uit de film kent kan dat ook. Misschien met een uitleg in het eerste kopje met een paar veelgebruikte termen. Je kan het gewoon met de Engelse termen doen. Als het maar duidelijk is voor iemand van 10 (die al iets weet van Lord of de Rings (in het Nederlands))wat bedoelt wordt. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 3 jan 2022 13:06 (CET)
@The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje Je hebt het over twee verschillende dingen: het boek en de verfilming daarvan. Maar als zo vaak, de film haalt het niet bij de beelden, die de tekst (meesterlijk vertaald door Max Schuchart trouwens, de eerste vertaling van het boek überhaupt) oproept. Dat nog los van hele stukken die in het boek wel, maar in de film niet voorkomen. Kortom, wil je zo graag Engelse namen gebruiken, verwijs dan naar de film, niet naar het boek met de Nederlandse vertaling. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 3 jan 2022 21:30 (CET)
(Nu al sorry voor de lange tekst)
Ik heb de boeken wel gelezen, ik ben nu zelfs bezig met de Silmarillion, maar ik heb ze gelezen in het Engels. Daarom ken ik de meeste namen niet in het Nederlands. En als je kijkt naar Appendix F II: On Translation, van de Engelse LotR boeken, zie je dat Tolkien heel veel werk en betekenis in zijn namen gestoken heeft, die moeilijk overkomen in het Nederlands, want dan zouden er heel verschillende namen moeten komen in het Nederlands omdat Tolkien het Rode Boek van de Westmarch heeft "gevonden" (niet in het echt natuurlijk) en zo die namen "vertaalde" naar het Engels. Neem nu het woord Hobbit. Ik citeer uit Return of the King, Appendix F II:
Hobbit is an invetion. In the Westron the word is used, when this people was reffered to at all, was banakil, 'halfling'. But at this date the folk of the Shire and of Bree used the word kuduk, wich was not found elsewhere. Meriadoc (Merry, n.v.d.r.), however actually records that the King of Rohan used the word kûd-dûkan 'holedweller'. Since, as has been noted, Hobbits had once spoken a language closely related to that of the Rohirrim (mensen van Rohan, n.v.d.r), it seems likely that kuduk was a worn-down from kûd-dûkan. The latter I have translated, for reasons explained by holbytla; and hobbit provides a word that wight well be worn-down from holbytla, if that name had occured in our own acient language.
Dus in een goede Nederlands vertaling zou dit dan pakt nu Holbewoner als vertaling van Holbytla, en Hobber van Hobbit. Maar Hobber is natuurlijk geen goede naam, en ik verwacht ook niet van de Nederlandse vertalers dat ze zo'n immense moeite steken in hun vertaling als Tolkien, dat is inderdaad onmogelijk. Daarom neem ik liever de Engelse namen, maar zal proberen het zo herkenbaar voor Nederlandse lezers maken. (Sorry nog eens voor al het gezever, maar nu kan ik eens over Lord of the Rings praten, kan anders nooit, niemand luistert toch. Of zoals Tolkien ooit zelf zei in een brief: It is difficult to say anything without saying too much: the attempt to say a few words opens a floodgate of exitement, the egoist and artist at once desires to say how the stuff has grown, what it is like, and what (he thinks) he means or is trying to represent by it all.)
The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 4 jan 2022 11:41 (CET)

bewerken

Hoi, mag ik als gebruiker gewoon bij stukken tekst iets toevoegen? En stel nou dat ik het ergens niet mee ens ben, mag ik dan iets verwijderen, en er iets anders (wat klopt) voor in de plaats zetten?

Groeten, Emma

Dat mag uiteraard. Maar zorg wel dat jij dan wel de juiste informatie erinzet :-) The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 4 jan 2022 10:52 (CET)

is het fout?

Ik heb net bij het onderwerp 'Evolutietheorie' iets toegevoegd over een voorbeeld van evolutie van vinken. Zouden jullie het willen lezen, en zeggen of het goed is? Het staat bijna meteen onder het kopje Evolutie, en begint na het stukje: Er is nog steeds evolutie. alvast bedankt Groeten, Emma

Mooi voorbeeld, beter dan het voorbeeld van Fc Barcelona, naar mijn mening. Welkom op Wikikids! The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 4 jan 2022 11:45 (CET)
Hoi Emma, ik heb wat dingetjes aangepast, de aanpassingen kun je hier zien. Het was een goed stukje. Ga zo door! Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 4 jan 2022 12:28 (CET)

Random Pagina

Kunnen jullie een knop toevoegen waardoor je op een random pagina uitkomt, zoals in Wikipedia? Dat zou een leuke extra feature zijn. The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 4 jan 2022 11:41 (CET)

Die bestaat al, Speciaal:Willekeurig, je kan deze zelf toevoegen aan de zijbalk. Als je dat graag wilt, kan ik het toevoegen voor jou. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 4 jan 2022 12:30 (CET)
Hoe kun je dit in de zijbalk toevoegen? The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 4 jan 2022 13:19 (CET)
Met een scriptje op de pagina User:ArtikelTyper/common.js. Ik heb het zojuist toegevoegd. Als het goed is zit het onder het kopje hulpmiddelen. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 4 jan 2022 15:34 (CET)

Help

Op elke pagina waar ik mijn handtekening op zet komt onder mijn categorie: Categorie:Gebruiker:ArtikelTyper. Hoe kan ik dit oplossen? The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 4 jan 2022 12:01 (CET)

Als het goed is, is het nu opgelost.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 4 jan 2022 12:31 (CET)

Vraagje

Wat was de eerste pagina hier op Wikikids? The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 4 jan 2022 15:24 (CET)

Hoofdpagina, het is een stuk lastiger om achter de andere pagina's te komen. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 4 jan 2022 15:34 (CET)
Ja ik heb geprobeerd met de logboeken maar die gaan maar terug tot oktober 2019 The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 4 jan 2022 15:45 (CET)

Error

Er zijn verscheidene pagina’s die een error tonen. Wat is hier aan de hand en wat doe ik eraan? Hier zijn voorbeelden: Gebruiker:ArtikelTyper/Zandbak en Gebruiker:ArtikelTyper/Badges The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 4 jan 2022 21:12 (CET) (ja ik weer :-))

'De boomhut'

Hoezo heet dit 'de boomhut'? Liefs Meghan.

Een boomhut is een geheime vergaderplek voor kinderen, meestal niet toegankelijk voor volwassenen, en vaak gesitueerd op enige hoogte en bereikbaar met een touwladder, die pas wordt uitgerold als je het wachtwoord hebt gegeven. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 jan 2022 15:12 (CET)

Pagina aanmaken

Hoi, zou ik een pagina over Kirsten Peetoom kunnen maken zoja dankjewel alvast. Veel lieve groeten. Meghan.

Hoi @Meghan, je kunt een pagina over Kirsten Peetoom maken. Misschien helpt deze pagina je wel. Groetjes Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 8 jan 2022 15:22 (CET)

De zandbak

Waar kan ik "de zandbak" vinden?

ZIEHIER. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 jan 2022 10:59 (CET)

Oekraïne. de Krimoorlog

hoe is de krimoorlog ondstaan?

Zie Krimoorlog. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 jan 2022 11:04 (CET)
Zie Krimcrisis. Harry Spoelstra (overleg) 11 jan 2022 18:56 (CET) Hier staat het uitgebreid uitgelegd.
Dag Harry, de Krimcrisis is NIET hetzelfde als de Krimoorlog (1853-56) hoor. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 11 jan 2022 20:29 (CET) Dag Paul, dat weet ik, maar gezien de actualiteit leek het me verstandig om dit artikel er ook bij te zetten, wellicht werd dit bedoeld met de vraag.Harry Spoelstra (overleg) 14 jan 2022 18:28 (CET)

hou is oerkaine ondstaan?

Zie Oekraïne. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 jan 2022 11:04 (CET)

Mailtjes

Krijg je van wikikids mailtjes? Doeii

Je kan via de mail meldingen krijgen als je je e-mailadress heb ingevuld. Bij voorkeuren kan je dit instellen. Je kan meldingen krijgen wanneer je een bericht krijgt op je overlegpagina. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 12 jan 2022 16:48 (CET)

verslag

ik moet een verslag schrijven over elisabetta dami

Dat is een succesvolle Italiaanse schrijfster van kinderboeken hè? Gewoon doen (klemtoon op doen), zou ik zeggen. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 12 jan 2022 20:29 (CET). PS Ik zie dat er zelfs al een artikel over haar is op deze wiki, dus dan kan er zeker niets meer mis gaan! Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 12 jan 2022 20:35 (CET)
Als je hier klikt kom je op het artikel over Elisabetta Dami. Als je wil, mag je het uitbreiden!The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 13 jan 2022 07:24 (CET)

dieren op een galapagos eilanden

kunnen jullie een pagina over de galapagos dieren maken?

Wikikids heeft er inderdaad niet veel over (alleen een schildpad en een pinguïn). Kijk HIER eens voor uitgebreider info. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 13 jan 2022 13:04 (CET)

Ik heb een vraagje

Ik heb al eens een keer eerder ern account op wikikids gehad maar ik wist mijn inlog niet meer maar ik had een vraag want toen ik dus bij mijn vorige account was dan kon je jezelf aan iedereen voorstellen kan dat nog steeds of kan dat niet meer Groetje jeltes222

Ja dat kan inderdaad, als je gebruikerspagina bedoelt. Als je op deze rode link drukt, daar mag je over jezelf praten. The Egg-zeer inspirerend verhaalArtikelTyperfoutje 14 jan 2022 07:11 (CET)

verwijderen

Hoe verwijder ik een tekst die niet klopt helemaal dat ik hem niet meer zie als ik op mijn profiel druk?

Tekst die is opgeslagen kun je verwijderen door die te markeren en op je toetsenbord op "delete" (= verwijderen) te drukken. In de "Geschiedenis" (tabkaartje bovenaan op scherm) kun je de verwijderde tekst zien en eventueel weer terughalen. Tekst die niet is opgeslagen ben je kwijt als je de pagina waaraan je werkte hebt verlaten. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 14 jan 2022 11:46 (CET)

wikikids

ik heb een verhaal gemaakt maar die kon ik niet zien als ik de titel in geklikt hebt dus ik heb het op een andere manier gedaan alleen die kan ik niet zien als ik op mijn profiel klik hoe kan ik ervoor zorgen dat ik het wel zie?

In de "Geschiedenis" (tabkaartje bovenaan op scherm) kun je verwijderde tekst zien en eventueel weer terughalen. Tekst die niet is opgeslagen ben je kwijt als je de pagina waaraan je werkte hebt verlaten. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 14 jan 2022 11:46 (CET)

Link: Willekeurige pagina

Hey goedendag! Ik vroeg me af of het mogelijk is definitief de knop Speciaal:Willekeurig (geen idee of dit op Wikikids werkt ;D) in je zijbalk te krijgen. Ik weet dat je het (in Chrome) met CTRL+ SHIFT + I kan doen, alleen als je de pagina herlaadt is het weg.

Dnlweijers (overleg) 15 jan 2022 00:28 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=702191"