Help mee! Maak een account of meld je aan.
Tot 24 juli staat WikiKids in het teken van de Honderdjarige Oorlog. Klik hier en help mee!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Wikikids:Boomhut: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Tot ziens: nieuwe subkop)
(Tot ziens)
Regel 191: Regel 191:
 
Ik wil graag iedereen bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt, in het speciaal alle vrijwilligers, (ex-)moderators en de stichting WikiKids! Ik ben trots op jullie harde werk, zonder jullie zouden we nooit een website kunnen realiseren waar kinderen informatie kunnen verkrijgen en delen. Hopelijk blijven jullie zo doorgaan, maar onthoud dat het natuurlijk niet erg is als je niet altijd bezig bent met de wiki.
 
Ik wil graag iedereen bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt, in het speciaal alle vrijwilligers, (ex-)moderators en de stichting WikiKids! Ik ben trots op jullie harde werk, zonder jullie zouden we nooit een website kunnen realiseren waar kinderen informatie kunnen verkrijgen en delen. Hopelijk blijven jullie zo doorgaan, maar onthoud dat het natuurlijk niet erg is als je niet altijd bezig bent met de wiki.
  
Tot 1 december zal ik mijn uiterste best doen om nog heel eventjes lekker actief te zijn op WikiKids, en daarna is het helaas echt over! Ik blijf wel bereikbaar zijn via e-mail of IRC, daarnaast zal ik zo nu en dan wel helpen waar mogelijk.
+
Tot 1 december zal ik mijn uiterste best doen om nog heel eventjes lekker actief te zijn op WikiKids, en daarna is het helaas echt over! Ik blijf wel bereikbaar via e-mail of IRC, daarnaast zal ik zo nu en dan wel wat rondkijken en helpen waar mogelijk.
  
 
{{Gebruiker:Southparkfan/Handtekening}} 23 nov 2017 17:43 (CET)
 
{{Gebruiker:Southparkfan/Handtekening}} 23 nov 2017 17:43 (CET)

Versie van 23 nov 2017 om 18:58

Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

Cash?

Ik heb een vraagje: Ik merk dat er ergens in het systeem van WikiKids iets niet goed gaat. Als je bijv. een categorie leegmaakt dat blijven de oorspronkelijke items "hangen" terwijl de categorie op geen enkele pagina meer voorkomt. Ook zie ik dat er bij Speciaal:Categorieën categorieën bestaan met 0 items en zelfs met -1 en -2 items. Nu is mijn vraag: Hoe kan dit? En hoe kan dit worden opgelost? Wouter15 overleg · (MOD). 25 okt 2017 19:34 (CEST)

Kan er iemand nog kijken naar bovenstaand bericht? Wouter15 overleg · (MOD). 29 okt 2017 16:49 (CET)
Je kunt proberen de mediawiki database die wikikids gebruikt op te laten schonen (queries draaien door systeembeheerder) op velden met dubbele of loze categorieën, want omdat iedereen om het minste of geringste categorieën aanmaakt, zal er in de loop van de tijd een enorme vervuiling zijn opgetreden. Ik vraag me trouwens af of het maken van categorieën niet het exclusieve recht van moderators zou moeten zijn. Groetjes, Paul PaulD (overleg) 31 okt 2017 17:35 (CET)

Project: Nederlandse politiek, goed idee?

Goedenavond allemaal,

26 oktober 2017 was het dan eindelijk zover, we hebben een nieuw kabinet! Na een formatie van 225 dagen gaan VVD, CDA, D66 en CU het samen proberen om de komende jaren te gaan regeren. Nu er een nieuw kabinet is bekend het natuurlijk ook dat er het nodige aangepast moet worden op WikiKids. Zo moeten verschillende artikelen een update krijgen (er is immers het een en ander gebeurd qua departementen), moeten en nog de nodige artikelen aangemaakt worden (nog lang niet iedere politicus heeft een artikel) en kunnen veel bestaande pagina's wel een uitbreiding gebruiken.

Nu zag ik dat Vviktorie!, Mike1023 en ikzelf al bezig zijn met verschillende dingen aan artikelen over de Nederlandse politiek. Omdat er al 3 mensen bezig zijn (en om te voorkomen dat mensen elkaar in de weg lopen) lijkt het mij misschien een idee om op de één of andere manier af te spreken wie wat doet omtrent de Nederlandse politiek. Dit alles kunnen we natuurlijk zelf in iets van een Wikiporject gieten. Dan kunnen andere gebruikers ook helpen met de artikelen en is er ook enigzins te zien wie welk deel onder zijn hoede neemt zodat we elkaar niet in de weg lopen.

Wat vinden jullie van dit idee? Ik heb zelf echter niet extreem veel tijd om het project op te zetten (heb het zelf ook nog nooit gedaan) maar als we dit met elkaar doen moet het volgende mij helemaal goed komen.

Ik hoor graag jullie mening!

Groetjes,

Wouter15 overleg · (MOD). 29 okt 2017 19:46 (CET)

Van mij hoeft dat niet per se. Ik ga zelf wat ministers en staatssecretarissen aanmaken, maar daar heb ik niet echt haast mee. Ik geloof niet dat we elkaar in de weg gaan zitten, maar als iemand toch zin heeft om een project te starten: ga je gang! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 30 okt 2017 12:05 (CET)
Van mij hoeft een project ook niet zo heel nodig maar het was gewoon een suggestie. Ik ga denk ik zelf een beetje met de categorieën rond de Nederlandse politiek rommelen zodat daar ook een beetje structuur in zit. Wouter15 overleg · (MOD). 30 okt 2017 18:46 (CET)
Hoewel Nederlandse politiek mij erg boeit en ik het ook een zeer belangrijk onderwerp vindt, heb ik er geen tijd voor. Mijn plan is dan ook om slechts de ministeries te verbeteren en de ministers zonder portefeuille aan te maken. Ik zou graag meer artikelen over de Nederlandse politiek willen aanmaken en aanpassen, bijvoorbeeld die over de gemeente (i.v.m. gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar) en het liefst zou ik ook willen dat ieder Kamerlid een artikel had, maar ik heb ook nog en portalensysteem aan te passen en project over Zuid-Korea met alle Olympische wintersporten. Ik hoop vanaf volgende week daar in ieder geval aan te kunnen beginnen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 30 okt 2017 21:33 (CET)

Knop niet in orde

Hallo allemaal, ik werk met Opera Browser op WikiKids en de knop aan de linkerzijde van het scherm - Boomhut en Alarm - lijken niet correct te functioneren. Dus als nu een gebruiker het alarm aanklikt, wordt er niemand - nou ja - gealarmeerd.

Klopt dit?

Met vriendelijke groet,
 Gustaafff  (contact) 1 nov 2017 09:13 (CET) Daar heb je gelijk in! hij doet het niet bij alle laptops/computers maar de oorzaak weet ik niet.Je kan er ook komen via het KidsportaalEmblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 1 nov 2017 09:33 (CET)

slavernij

Geachte mensen van Wikikids, hebben jullie ook iets over Keti Koti?

Nee, helaas nog niet. Wel staat er een klein stukje op het artikel over Suriname over de afschaffing van de slavernij, wat er deels mee te maken heeft. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 2 nov 2017 12:11 (CET)

laat mij met rust

hallo allemaal jullie weten mischien waar ik het over heb?? ik word hier niet goed van mike bemoeit met mijn gesprek met apoo dat is een regel niet met elkaar bemoeien. en apoo gaat zeuren dat ik moet bewerken regel 2 niemand is de baas op wikikids en jullie zijn kinderen doe effe normaal joh gek. ik ben een eftelingmedewerker dus aan de naam is er niks mis mee. de groeten p.s jullie zijn allemaal een bedreiging voor wikikids !!!

Ik ben al lang geen kind meer. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 2 nov 2017 15:26 (CET)
een kind kan toch geen medewerker zijn?Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 2 nov 2017 17:44 (CET)

Plaatje toevoegen

Hoi,

Ik ben een pabo student die bezig is met de opdracht voor experts meets experts. Ik probeer al een tijdje een plaatje die ik heb gevonden op wikipedia toe te voegen. Ik kan deze afbeelding wel toevoegen als bestand en dat heb ik dan ook zojuist gedaan. Maar ik krijg deze afbeelding met geen mogelijkheid op mijn wikikidspagina over zweefvliegtuigen.

Dit is de link naar mijn afbeelding: https://wikikids.nl/Bestand:Zeilvliegtuig.jpg

Ik krijg deze afbeelding niet ingevoegd op mijn eigen wikikidspagina. Ik zou de afbeelding wel kunnen toevoegen door op invoegen te klikken en een afbeelding te uploaden, maar dan moet ik aanklikken dat ik de afbeelding zelf gemaakt heb & dat is niet het geval dus dat mag neem ik aan niet.

Ik hoor het graag!

Groet, - Deze reactie werd toegevoegd door Joycedbr (overleg | bijdragen)

Ik zie dat het je al gelukt is. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 3 nov 2017 13:02 (CET)

Wikikids:Richtlijnen voor Instagram en Youtube

Hallo allen. Ik bekeek zojuist de pagina Wikikids:Richtlijnen voor Instagram en Youtube en het viel me op dat een YouTubekanaal en Instagramaccount wel érg snel encyclopedisch zijn. 50.000 abonnees of 100.000 volgers, dat was een paar jaar geleden nog veel, maar tegenwoordig zijn er echt duizenden kanalen en accounts met meer volgers dan dat. Daarom vind ik dat de grens misschien wat opgehoogd moet worden. Een beetje model heeft zo 100.000 volgers, maar is daar niet meteen WikiKids-waardig mee. Ik stel dit voor als nieuwe voorwaarden: Een Nederlands(talig) YouTubekanaal is encyclopedisch vanaf 250.000 abonnees en een Instagramaccount vanaf 1 miljoen volgers. Een anderstalig YouTubekanaal is encyclopedisch vanaf 1 miljoen abonnees en een Instagramaccount vanaf 4 miljoen volgers. Dan blijven er nog steeds best veel kanalen over, dus volgens mij zijn de nieuwe regels nog niet eens zo heel erg streng. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Groeten, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 3 nov 2017 12:56 (CET)

Ik sta een beetje in dubio. Persoonlijk ben ik het met je eens en vind ik de huidige aantallen aan de lage kant. Aan de andere kant wil ik wel tegemoetkomen aan de kinderen die over hun "instagram of youtube ster" iets willen schrijven. Daarnaast hebben we dit een tijdje geleden zo met elkaar afgesproken, toen was er vanuit de community geen tegenspraak en momenteel zie ik nog geen wildgroei aan artikelen. Het maakt mij niet uit. :) apoo overleg · (MOD) 3 nov 2017 13:22 (CET)
Daar heb je wel gelijk in, maar aan de andere kant is het wel handig om een (eventuele) wildgroei voor te zijn, en ik denk dat bijna alle een beetje bekende 'sterren' wel meer dan 200.000 volgers hebben. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 3 nov 2017 14:45 (CET)
Ik ben het in dat opzicht zeker met Vvik eens, immers is het momenteel handiger naar de lange dan naar de korte termijn te kijken. Ik zo nog even een paar dagen afwachten met aanpassen tot dat andere community-leden van zich hebben laten horen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 3 nov 2017 18:43 (CET)
Als er over iemand met 100.000 volgers een goed in elkaar gezet artikel wordt geschreven zie ik het probleem niet. 250.000 subs en 1 miljoen volgers vind ik overigens sowieso té hoog. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 4 nov 2017 23:56 (CET)

filmpje toevoegen

hi ik ben swaggie(dit is een gebruikersnaam). ik heb een vraag als ik een filmpje wil toevoegen aan een artikel hoe moet ik dat dan doen?

ik hoor graag nog van jullie groetjes swaggie

Klik op brontekst bewerken en zet daarna dit bovenaan de tekst: {{#widget:Youtube|id=<code van je filmpje>}} de code van je filmpje is de code die achter "?v=" staat in de URL. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 4 nov 2017 14:58 (CET)

De Ideeënbox

Beste iedereen,
Een halfjaar geleden vroeg ik alle gebruikers naar hun ideeën over de toekomst van WikiKids. Ik vraag jullie allemaal weer naar jullie ideeën over verbeteringen op WikiKids. Dus zijn er dingen die volgens jouw anders kunnen...schrijf ze hieronder! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 6 nov 2017 21:19 (CET)

Ik ben al een tijdje aan het nadenken over hoe we meer gebruikers kunnen aantrekken op Wikikids. Hier is best wat uitgekomen:
  • Een keer kunnen mensen die Wikikids bewerken, dus jij ook Mike met een professionele websitebouwer Wikikids een mooi nieuw uiterlijk kunnen geven. dus niet zoals op Wikipedia, maar totaal anders.
  • Dit vond ik ook een goed idee: De PABO schrijft artikelen voor een schrijver dus mijn idee: We kunnen meschien een lespakket voor scholen hebben en die an de hand van een werkboekje op wikikids bewerken. misschien kunnen dan ook gebruikers persoonlijk helpen met bewerken.
  • En voor gebruikerspaginas speciale templates hebben

Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 8 nov 2017 13:11 (CET)

Wat ik denk dat eens goed over nagedacht moet worden is het effect van de PABO-artikelen. Vaak worden grote en bekende artikelen 'geclaimd', worden plaatjes zonder bronnen geüpload enz. enz.
Ik snap prima dat het goed is voor PABO-studenten om Wikikids-artikelen te schrijven, maar het lijkt me handig dat er richtlijnen komen, zodat niet grote pagina's spontaan geclaimd worden. Ook lijkt het me handig dat de studenten meer uitleg m.b.t. auteursrechten krijgen. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 8 nov 2017 17:58 (CET)
Wat betreft de PABO-artikelen. Ik zie nu al een tijdje wat er wordt gemaakt en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over wat ik voorbij zie komen. Ik denk dat het goed is dat we aan het einde van het project evalueren welke van de bijna honderd artikelen die ze gaan maken er echt van waarde is voor WikiKids en hoeveel niet geschikt blijkt in deze vorm. Het is inderdaad wat werk om de studenten te begeleiden, ze krijgen ook uitleg over WikiKids voordat ze er aan beginnen en ik moet zeggen dat het ook een stuk beter gaat dan voorgaande jaren, maar het is intensief inderdaad. Plaatjes en auteursrechten blijft nou eenmaal lastig, voor alle gebruikers ;-).
Wat betreft het 'claimen' van artikelen, ik zie dat niet zo heel veel gebeuren, de meeste artikelen zijn zelf gemaakt of kleine artikelen die uitgebreid worden. Daarnaast, het sjabloon geeft alleen garantie dat artikelen niet verwijderd worden. Voor grote al bestaande artikelen geldt dat je er nog gewoon aan mag werken als je dat heel graag wil. Ik ben het in die jaren nog nooit tegen gekomen dat iemand niet zijn bewerkingen kon doen omdat er al aan het artikel gewerkt werd door een PABO-student.
Wat mijn idee voor de ideeënbox zou zijn is deze extensie. Hiermee worden gebruikers stap voor stap vragen gesteld als zij een plaatje willen uploaden. De extensie vult die vragen zelf in, in het sjabloon dat wij willen. Ik denk dat zoiets voor gebruikers het gebruiksgemak zeer verhoogd en voor ons de intensieve controle op afbeeldingen wegneemt. Daarmee kunnen we dan ook een ander beleid gaan voeren en sneller plaatjes verwijderen bijvoorbeeld. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 8 nov 2017 20:20 (CET)
Aan apoo: Ik vindt dat echt een goed idee want nu zit wel op 50% copyrightEmblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 9 nov 2017 08:40 (CET)
Ik ben een voorstander van Apoo's idee. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 9 nov 2017 17:18 (CET)
Ik ben ook zeker een voorstander van het idee van Apoo. Ik gebruik deze extensie op Wikipedia ook als ik plaatjes ga uploaden en ik vind het zelf erg prettig werken. Wouter15 overleg · (MOD). 9 nov 2017 18:53 (CET)
Geliefde iedereen, antwoorden en uitleg zijn te vinden via deze link. Eventueel commentaar graag hieronder plaatsen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 18 nov 2017 16:26 (CET)

Artikel gezocht: Belgische stad

Met het vervangen van de artikelen van de week wil ik meer België inbrengen. Heeft iemand een goed artikel over een Belgische stad. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 7 nov 2017 19:27 (CET)

Lommel misschien? Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 7 nov 2017 19:38 (CET)
Ik vind het een mooie suggestie. Iemand toevallig ook een artikel uit het onderwerp "geschiedenis Middeleeuwen of renaissance". Iets over reformatie of de Nederlandse Opstand is ook goed. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 7 nov 2017 20:10 (CET)
Ooh maar voor de middeleeuwen misschien Barok Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 7 nov 2017 20:32 (CET)
UPDATE: Laat maar is al artikel van de week Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 7 nov 2017 20:32 (CET)

Wijzigingen

Hoi,

Ik ben pabostudent en probeer de pagina op te slaan. Er staat dan "empty server". Verder mag ik geen URL's toevoegen, maar er zitten nuttige en leerzame filmpjes bij.

Wat kan ik nu doen? Ik zou het op de pagina "magneten" willen zetten

Groetjes,

Mike

Hoi Mike! Als het goed is heb je een mail gehad met informatie hier over. Je moet even wat meer bewerkingen (1tje) doen nog voordat je URL’s kan toevoegen. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 9 nov 2017 16:10 (CET)
Klopt. Wat ook helpt is eerst kiezen voor "brontekst bewerken" dan op te slaan en dan te kiezen voor "bewerken". Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 9 nov 2017 21:47 (CET)

Artikel

heeft iemand voor mij een onderwerp om over te schrijven?Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 9 nov 2017 17:54 (CET)

West Ham United FC - Grab hand animation.gifWiki7 overleg 9 nov 2017 23:37 (CET)
Bedankt voor de tip!Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 10 nov 2017 09:45 (CET)

Categorie:Afbeeldingen

Wat vinden jullie van het idee om de categorie:Afbeeldingen helemaal leeg te halen? Dit wil ik gaan doen met een bot zodat ik kan zien welk bestand geen categorie (meer) heeft en kan ik daar een categorie plaatsen. Nu wil ik dit plan wel eerst even aan jullie voorleggen omdat de categorie:Afbeeldingen wel meer dan 5600 afbeeldingen bevat en het dus een groot karwei zal zijn om deze eventueel leeg te halen en weer terug te zetten als achteraf blijkt dat jullie dit geen goed idee vinden. Ben benieuwd naar jullie mening. Wouter15 overleg · (MOD). 12 nov 2017 12:21 (CET)

Ik zou hier wel mee oppassen, want veel afbeeldingen zijn uploads van Commons, die op termijn toch verwijderd worden. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 12 nov 2017 22:00 (CET)

Energie.

Klopt mijn bewerking. ik vind het namelijk belangrijk dat het gene wat ik bewerk ook klopt.


Met vriendelijke groet.

Nick van Korven Beatrix college.

spreekbeurt

wat zou ik kunnen doen voor mijn spreekbeurt over supernova's?

vermoeden van nepnieuws

op het zoekwoord sinterklaas, de drie kinderen heb ik een vermoeden dat het nep nieuws is zou u daar naar willen kijken. vriendelijke groet

Ik heb het onderzocht, en volgens mij kan het niet nep nieuws zijn, het is gewoon een verhaal. En verhalen zijn meestal fictief. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 15 nov 2017 14:18 (CET)

Verwijderen met een Bot

Weet iemand of je met AutoWikiBrowser ook pagina's kan verwijderen? Wouter15 overleg · (MOD). 15 nov 2017 20:26 (CET)

Kijk hier eens! Grab hand animation.gifWiki7 overleg 15 nov 2017 20:30 (CET)
Je hebt met jr bot account een tijd geleden toch al eens een hoop afbeeldingen verwijderd? :) apoo overleg · (MOD) 15 nov 2017 20:43 (CET)
Dit heb ik volgens mij handmatig gedaan en zonder de hulp van een bot. Ik ben nu wel met de bot een hoop spelfouten aan het herstellen (kan dat ook met semi automatisch? Nu moet ik telkens zelf op save in AWB drukken). Wouter15 overleg · (MOD). 15 nov 2017 21:17 (CET)

Mochten mensen zich afvragen wat die spam van net was, ik had een verkeerde instelling in AWB aan staan waardoor een vreemde sjablonen werden toegevoegd. Nu gebeurrd dat gelukkig niet meer. Mijn excuses voor het ongemak. Wouter15 overleg · (MOD). 16 nov 2017 20:21 (CET)

Let op: Awardnominaties

Geliefde gebruikers, onthoudt dat het tot en met 23 november mogelijk is een awardverzoek in te dienen, stemmen kan de week erna nog. In december wordt op de Award-pagina de gouden award verloot, waardoor gedurende december geen nominaties mogelijk zijn. Alle nominaties die men tijdens december wilt uitvoeren, kunnen in januari 2018 worden ingeleverd. Let dus op dat je je artikel op tijd nomineert om kans te maken op de gouden award. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 17 nov 2017 16:17 (CET)

Gastenboek

Hallo gebruikers, ik heb een gastenboek geopend en ik nodig jullie uit om ook eens te signeren. Klik hier als je dat wilt. Let op! Het is niet verplicht. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 18 nov 2017 16:34 (CET)

Biologie project

Ik heb een project voor biologie en we houden het over spierpijn. Ieder van ons moet een paar onderdelen doen. Ik moet de bouw en functie van organen betrokken bij beweging en functie van zintuigen betrokken bij beweging of zoiets.... Kan iemand mij hierbij helpen. Op wikikids en Wikipedia VIND JE HIER NIKS OVER!!!!! Help me pls - Deze reactie werd toegevoegd door Heyikbencool (overleg | bijdragen)

We hebben een kort artikel over organen. Verder kan ik je helaas niet helpen. Succes nog met het project! Groeten, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 20 nov 2017 13:51 (CET)

??????????

Wat is het autoteken van van het land Luxemburg? - Deze reactie werd toegevoegd door Svg (overleg | bijdragen)

L. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 20 nov 2017 16:46 (CET)

Tot ziens

Hoi allemaal,

Na vijf jaren lang met veel plezier te hebben gewerkt aan WikiKids, waarvan de laatste 3,5 jaar als moderator, heb ik besloten dat ik vanaf 1 december 2017 het moderatorschap beëindig en daarmee ook definitief afscheid neem van WikiKids. Ik heb heel erg lang allerlei dingen gedaan op het internet naast het vrijwilligerswerk op WikiKids, en eigenlijk heb ik daar gewoon geen tijd meer voor gehad. Als 16-jarige zit ik ondertussen in havo 5, en het eindexamen brengt een hele hoop werk met zich mee, waardoor ik steeds minder vrije tijd heb - daarnaast steek ik mijn vrije tijd graag in onder andere werk, uitgaan en van het leven genieten. ;)

Ik wil graag iedereen bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt, in het speciaal alle vrijwilligers, (ex-)moderators en de stichting WikiKids! Ik ben trots op jullie harde werk, zonder jullie zouden we nooit een website kunnen realiseren waar kinderen informatie kunnen verkrijgen en delen. Hopelijk blijven jullie zo doorgaan, maar onthoud dat het natuurlijk niet erg is als je niet altijd bezig bent met de wiki.

Tot 1 december zal ik mijn uiterste best doen om nog heel eventjes lekker actief te zijn op WikiKids, en daarna is het helaas echt over! Ik blijf wel bereikbaar via e-mail of IRC, daarnaast zal ik zo nu en dan wel wat rondkijken en helpen waar mogelijk.

Southparkfan 23 nov 2017 17:43 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=498836"