Wikikids:Boomhut: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(dumbo-rat)
(hoi)
 
Regel 3: Regel 3:
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
 
<!-- Stel hieronder je vraag -->
  
== Foute informatie pagina Fret ==
+
== waarnaar is lemkensstraat vernoemd ==
  
Hallo,
+
hoi ik wil graag weten waarnaar lemkensstraat is vernoemd als jullie dat weten beantwoord mijn vraag dan groetjes leerling44
  
Ik heb de pagina over de fret gelezen en ben hier erg van geschrokken. Bij de voeding van de fret staat dat fretten stukjes groente, rozijnen, bananen, pindakaas en zelfs gedroogd kattenvoer kunt geven. DIT IS NIET WAAR! Sterker nog, een fret kan hieraan op termijn zelfs overlijden omdat groente en andere niet dierlijke producten gewoonweg niet verteerd kunnen worden door de fret. Ik heb zelf fretten en hoop toch niet dat mensen de informatie van jullie pagina hebben overgenomen. De hieronder geplaatste informatie heb ik van de site van een dierenarts die fretten behandelt.
+
de lemkensstraat is vernoemd naar Jacob Navander, hij leefde van 1606 tot 1661.
 +
groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 6 jan 2021 14:34 (CET)
 +
: Dag BIGsmile, kun je even uitleggen waarom de Lemkensstraat genoemd is naar iemand die heel anders heet? Wat is je bron precies?  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 7 jan 2021 21:29 (CET)
 +
:: Toch nog gevonden! Deze straat dankt zijn naam aan Heyndrick Lemkens, geboren in 1649, schepen van Overschie en Hogenban 1683-1686. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 9 jan 2021 13:01 (CET)
  
Een fret is een strikte vleeseter, hetgeen betekent dat het dier speciale eisen stelt aan de samenstelling van zijn voer. Gewone kattenvoeders en andere frettenvoeders bevatten te veel koolhydraten en te weinig dierlijke eiwitten en vetten, waardoor allerlei gezondheidsproblemen kunnen ontstaan: diarree, kaalheid, maar ook het ontwikkelen van insulinomen: een veel voorkomende tumor van de alvleesklier, wordt toegeschreven aan het voortdurend in overmaat aanwezig zijn van koolhydraten in het voer. De fret heeft maar een kort maagdarmkanaal met een darmflora die niet veel voorstelt. De voeding die opgenomen is verlaat na 3 a 4 uur alweer het lichaam. Ook dat geeft aan dat de bestanddelen in de voeding voldoende aanwezig moeten zijn en ook een goede verteerbaarheid moeten hebben. Fruit en groenten worden niet verteerd. De aanwezigheid zal de voedingswaarde van het voedsel verlagen. Grote ingeslikte stukken kunnen obstipatie (verstopping) veroorzaken. Fretten hebben echter (helaas) wel een smaakvoorkeur voor suikers, groenten en fruit.
+
== De ruimte ==
  
Ik wil u dringend verzoeken de informatie op Wikikids aangaande de fret te verwijderen of te corrigeren. Voor verder informatie over de fret verwijs ik u naar de site van de frettenkliniek.
+
Hoi Wikikids. Ik ben heel lang bezig geweest met een onderzoek over de ruimte en dat is nu ok heel vet geworden. Volgens mijn juf zit er heel veel informatie in die zelf volwassen soms nog niet weten. Het is best ingewikkeld maar ik zou het nog steeds graag op wikikids willen zetten. Mag dat ondanks dat het best wel en moeilijk onderzoek is
  
IK hoop dat u zsm aan mijn verzoek wilt voldoen omdat er frettenlevens op het spel staan.
+
kijk als jij denkt dat kinderen van ongeveer 9 of 11 jaar dit kunnen begrijpen dan mag dat natuurlijk maar als iets te moeilijk is kan je het ook makkelijker uitleggen als het maar gebaseerd is op feiten.
 +
groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 7 jan 2021 14:39 (CET)
  
Hartelijke groet,
+
== bewerkingen ==
Lillibet
 
:Hallo Lillibet. Bedankt voor je oplettendheid! Aangezien je zelf fretten hebt en dus een expert bent op het gebied van fretten. Is het een idee dat je de pagina zelf aanpast en verbeterd? Dat is namelijk ook het idee van WikiKids. Iedereen kan de tekst aanpassen! Let daarbij wel op dat het letterlijk kopiëren van tekst niet is toegestaan. Als je de tekst niet wil aanpassen dan mag je ook het stuk over de ongezonde voeding verwijderen. Als je dat ook niet wil doen zal ik er later even naar kijken. Laat maar weten en bedankt voor je bericht! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:40 (CET)
 
  
In navolging van mijn eerdere bericht.. Ik heb het zelf al gewijzigd.
+
Hoe kan ik pagina's bewerken? EvaEva161
 +
:Hallo EvaEva161,
 +
:Je kan pagina's bewerken door bij een artikel rechtsbovenin op bewerken te klikken!
 +
:Succes bij het bewerken!
 +
:Groet, [[Gebruiker:Anoniem0220|Anoniem0220]] ([[Overleg gebruiker:Anoniem0220|overleg]]) 8 jan 2021 11:38 (CET)
  
Groetjes Lillibet
+
en als je een nieuwe pagina wil maken, zoek dan de naam van de pagian die je wil maken op, en als hij nog niet bestaat,
:Dankjewel. Zou je het misschien ook in je eigen woorden kunnen zetten? Anders moet ik de tekst aanpassen. Het letterlijk kopiëren van tekst van andere websites is namelijk auteursrechtenschending en daar kunnen we problemen mee krijgen. Bedankt voor je bijdrage in ieder geval! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 30 nov 2019 13:46 (CET)
+
klik dan op pagina (...de naam van de pagina die je wil maken...) aanmaken
 +
groetjes,{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 8 jan 2021 13:51 (CET)
  
Dankjewel voor je snelle reactie.Ik heb het aangepast en hoop dat het zo goed is.  
+
== Corona ==
 +
hoeveel landen zijn er met corona?
 +
:Vrijwel alle landen hebben corona, alleen in enkele eilandstaten zijn nog geen coronagevallen opgedoken. Groetjes, {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 8 jan 2021 15:54 (CET)
  
Groetjes Lillibet
+
== Pesach ==
:Zo is het goed. Dank je wel! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 30 nov 2019 15:01 (CET)
 
  
== Een vraag ==
+
Hoi,
 +
weet iemand waar ik kan vinden waarom men pesach viert? Groetjes Romy
 +
: Ja, kijk [[Pesach|HIER]] maar eens. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 9 jan 2021 18:26 (CET)
  
Hoe is WikiKids gemaakt?
+
== ADHD ==
:Door een groepje leraren. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 19:23 (CET)
 
  
== Bloemen ==
+
wat is de geschiedenis van ADHD? Dank u wel voor het luisteren doei!
 +
Vriendelijke groet van Lily
 +
:Kijk [[ADHD|HIER]] eens voor het antwoord.  {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 10 jan 2021 18:22 (CET)
  
Hoi. Ik heb gezien dat '''Thanks''' op Wikikids komt, maar worden bloemen dan niet overbodig? {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 1 dec 2019 19:23 (CET)
+
== atmosfeer ==
:Nee. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 13:02 (CET)
 
::Waarom niet? Ik ga niet tegen je in! {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:17 (CET)
 
:::Je kan altijd nog een bloemetje of een ster aan iemand geven wanneer iemand zich goed heeft ingezet voor WikiKids of iets speciaals heeft gedaan. De 'bedank' optie die komt geeft niet meer dan 1x de melding "Gebruiker heeft je bedankt voor je bewerking op Artikel". Het is straks makkelijker om op het "bedank" knopje te drukken, maar een bloemetje met een persoonlijk bericht is altijd leuk om te ontvangen of om te geven als je iemand wat extra wil bedanken. Misschien worden de bloemetjes wel overbodig, maar dat zien we dan wel weer toch? Zo vaak worden ze nu namelijk niet gegeven, omdat het voor nieuwe gebruikers best onbekend/lastig is. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 14:23 (CET)
 
::::Bedankt voor het antwoord. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 2 dec 2019 14:25 (CET)
 
  
== De Gouden WikiKids Award 2019 ==
+
hoi boomhut
 +
ik zoek informatie over de atmosfeer maar ik kan niets vinden
 +
kunnen jullie mij helpen met mijn spreekbeurt.
 +
:Hier kun je een artikel over de [[Atmosfeer]] vinden. {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 11 jan 2021 15:30 (CET)
  
Vanaf vandaag is het weer mogelijk om te stemmen op de Gouden WikiKids Award! Deze wordt verloot onder de artikelen die dit jaar een Zilveren WikiKids Award hebben gekregen. Er zullen twee stemrondes plaatsvinden. De eerste stemronde is nu gestart en loopt tot en met 15 december. Kies vier artikelen kiezen waarvan jij vind dat ze door moeten naar de volgende ronde. De vier artikelen met de meeste stemmen zullen doorgaan. Anders dan vorig jaar mag je ook op artikelen stemmen die je zelf hebt genomineerd. Ook mag je als bevestigd gebruiker al meedoen met de stemming! In geval van een gelijkspel zal er worden gekeken naar het aantal voor-stemmen dat het artikel heeft gekregen bij de nominaties. Over de tweede stemronde krijgen jullie informatie op het moment dat het zover is! Veel plezier met stemmen allemaal! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 14:47 (CET)
+
== badge ==
:PS: Er valt misschien wel een badge te behalen ;). {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 19:19 (CET)
 
  
== verwijdering ==
+
beste... ik heb 5 plaatjes geupload maar ik krijg de badge niet. hoe?
 +
{{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 12 jan 2021 10:05 (CET)
 +
:Is helaas een bekend probleem. We gaan er wat aan doen! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 12 jan 2021 12:00 (CET)
  
waarom is mijn artikel verwijderd
+
ow hij doet het, BEdankt!
groetjes van Tim
+
groetjes, {{Gebruiker:BIGsmile/Handtekening}} 12 jan 2021 13:41 (CET)
:Er stond geen info in. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 3 dec 2019 13:10 (CET)
 
  
== dumbo-rat ==
+
== Azteken ==
  
ik heb een belangrijke vraag ik doe een spreekbeurt over knaagdieren maar ik heb niet zo veel informatie over de dumbo-rat wilt u mij iets meer informatie sturen ik moet het binnen 1 dag af hebben.
+
Wat is het stamgebruik?
 +
: Om krijgsgevangenen te offeren aan de goden. Als ze al niet opgepeuzeld werden, want kannibalisme was onder de Azteken wijdverbreid. {{Gebruiker:PaulD/Handtekening}} 12 jan 2021 13:04 (CET)
  
 +
== Account ==
  
Met Vriendelijke Groetjes Chelsea2007.
+
Mijn oude account (Gebruiker:Anoniem0220) werkt niet goed meer dus hierbij mijn nieuwe account! Als je met mij wilt communiceren, doe het dan hiermee! Alvast bedankt!
 +
:En wat werkt er dan niet goed aan als ik vragen mag? {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 11:54 (CET)
 +
::M'n login loopt vast. {{Gebruiker:TheTerminator77/Handtekening}} 13 jan 2021 12:52 (CET)
 +
:::Dat ligt dan aan je computer. Niet aan je account. Ik zie namelijk dat die wel succesvol is ingelogd. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 12:59 (CET)
 +
::::Welk account bedoel je dan? Ik kan het morgen nog wel een keer proberen maar nu krijg ik hem er niet op ingelogd. En kunnen mijn badges enzo overgezet worden als het morgen nog niet werkt? {{Gebruiker:TheTerminator77/Handtekening}} 13 jan 2021 13:03 (CET)
 +
:::::Volgens de gegevens hier is het met Anoniem0220 nog gelukt om in te loggen. Je badges kunnen niet over worden overgezet helaas, dat kan alleen als we je gebruikersnaam wijzigen. Je begint dus weer vanaf 0. Probeer morgen nog maar is in te loggen en laat even weten of dat lukt of niet. Lukt het niet dan blokkeer ik Anoniem0220 en kun je verder werken met je nieuwe account. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 13:23 (CET)
 +
::::::Hallo Appo, excuus voor het ongemak. Zojuist geprobeerd in te loggen met mijn oude account en gelukkig lukte het. Ik had achteraf gezien beter even wat langer kunnen wachten en dan pas een nieuw account aan kunnen maken. Ik denk dat het kwam omdat ik een nieuwe laptop sinds gister en die nog een beetje moest 'inkomen'. Mijn nieuwe account mag je blokkeren. Nogmaals sorry. {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 13 jan 2021 16:42 (CET)
 +
:::::::Geen probleem, fijn dat het weer werkt en je je badges en bewerkingen kunt behouden! Mocht je een nieuwe naam willen voor je account (iets anders dan Anoniem0220) dan kunnen we dat regelen. Denk daar wel goed over na want dat kan maar één keer. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 16:55 (CET)
 +
::::::::Fijn dat het niet heel erg is! Ik dacht dat ik al een keer van gebruikersnaam geswitcht was van mijn naam voordat ik Anoniem0220, ik weet niet meer wat dat was en dan nu Anoniem0220. Ik denk dat ik wel een nieuwe gebruikersnaam wil maar ik weet niet helemaal wat. Heb jij tips voor een gebruikersnaam zodat die ook makkelijk communiceert. Ik wil wel liever een gebruikersnaam zonder dat mijn echte naam daarin zit. Ik vind ook bijvoorbeeld iets met politiek wel leuk als gebruikersnaam. Je hebt bijvoorbeeld een RINO (Republican In Name Only) ik zoek eigenlijk een beetje een variatie daarop alleen dan juist het tegengestelde daarvan. Dus RIRL bijvoorbeeld. (Republican in Real Life - zelf bedacht maar dat klinkt niet zo goed) Alvast bedankt voor een tip! Groeten {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 13 jan 2021 19:12 (CET).
 +
::::::::Aanvulling: Of mag je geen politieke statements gebruiken? {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 13 jan 2021 19:13 (CET)
 +
::::::::Ik zit zelf nu een beetje te denk aan Rolitic06 ofzo. Vanwege persoonlijk kenmerken en hobby's. Klinkt dat stroef of kan dat wel? {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 13 jan 2021 19:34 (CET)
 +
:::::::::Liever geen politieke statements, probeer je naam zo neutraal mogelijk te houden. Rolitic06 vind ik leuk bedacht. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 jan 2021 21:15 (CET)
 +
::::::::::Is goed! Doe dan maar Rolitic06. Alvast bedankt! Groet, {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 14 jan 2021 08:49 (CET).
 +
 
 +
== hoi ==
 +
 
 +
hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi ik ben nieuw op wikikids doei.
 +
:Hoi Viënna stop met het spammen en het verwijderen van vragen en antwoorden van anderen. Ik wens je veel succes met het schrijven en bewerken van artikelen. Groetjes {{Gebruiker:Anoniem0220/Handtekening}} 14 jan 2021 11:49 (CET)!
 +
 
 +
hij heeft gelijk je moet daar mee stopen. groetjes sf
 +
 
 +
sf je hebt  gelijk ze moet daar mee stopen ik krijg daar hooft pijn van ik zie je later sf
 +
groet sgfy
 +
 
 +
wat bedoel je sgfy
 +
groetjes sf
 +
 
 +
ik bedoel niks sf groetjes sgfy

Huidige versie van 17 jan 2021 om 17:09

Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

waarnaar is lemkensstraat vernoemd

hoi ik wil graag weten waarnaar lemkensstraat is vernoemd als jullie dat weten beantwoord mijn vraag dan groetjes leerling44

de lemkensstraat is vernoemd naar Jacob Navander, hij leefde van 1606 tot 1661. groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 6 jan 2021 14:34 (CET)

Dag BIGsmile, kun je even uitleggen waarom de Lemkensstraat genoemd is naar iemand die heel anders heet? Wat is je bron precies? Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 7 jan 2021 21:29 (CET)
Toch nog gevonden! Deze straat dankt zijn naam aan Heyndrick Lemkens, geboren in 1649, schepen van Overschie en Hogenban 1683-1686. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 jan 2021 13:01 (CET)

De ruimte

Hoi Wikikids. Ik ben heel lang bezig geweest met een onderzoek over de ruimte en dat is nu ok heel vet geworden. Volgens mijn juf zit er heel veel informatie in die zelf volwassen soms nog niet weten. Het is best ingewikkeld maar ik zou het nog steeds graag op wikikids willen zetten. Mag dat ondanks dat het best wel en moeilijk onderzoek is

kijk als jij denkt dat kinderen van ongeveer 9 of 11 jaar dit kunnen begrijpen dan mag dat natuurlijk maar als iets te moeilijk is kan je het ook makkelijker uitleggen als het maar gebaseerd is op feiten. groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 7 jan 2021 14:39 (CET)

bewerkingen

Hoe kan ik pagina's bewerken? EvaEva161

Hallo EvaEva161,
Je kan pagina's bewerken door bij een artikel rechtsbovenin op bewerken te klikken!
Succes bij het bewerken!
Groet, Anoniem0220 (overleg) 8 jan 2021 11:38 (CET)

en als je een nieuwe pagina wil maken, zoek dan de naam van de pagian die je wil maken op, en als hij nog niet bestaat, klik dan op pagina (...de naam van de pagina die je wil maken...) aanmaken groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 8 jan 2021 13:51 (CET)

Corona

hoeveel landen zijn er met corona?

Vrijwel alle landen hebben corona, alleen in enkele eilandstaten zijn nog geen coronagevallen opgedoken. Groetjes, Rolitic06 Overleg 8 jan 2021 15:54 (CET)

Pesach

Hoi, weet iemand waar ik kan vinden waarom men pesach viert? Groetjes Romy

Ja, kijk HIER maar eens. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 9 jan 2021 18:26 (CET)

ADHD

wat is de geschiedenis van ADHD? Dank u wel voor het luisteren doei! Vriendelijke groet van Lily

Kijk HIER eens voor het antwoord. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 10 jan 2021 18:22 (CET)

atmosfeer

hoi boomhut ik zoek informatie over de atmosfeer maar ik kan niets vinden kunnen jullie mij helpen met mijn spreekbeurt.

Hier kun je een artikel over de Atmosfeer vinden. Rolitic06 Overleg 11 jan 2021 15:30 (CET)

badge

beste... ik heb 5 plaatjes geupload maar ik krijg de badge niet. hoe? 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 12 jan 2021 10:05 (CET)

Is helaas een bekend probleem. We gaan er wat aan doen! :) apoo overleg · (MOD) 12 jan 2021 12:00 (CET)

ow hij doet het, BEdankt! groetjes, 🤑BIGsmile🤑 wil je overleggen? 12 jan 2021 13:41 (CET)

Azteken

Wat is het stamgebruik?

Om krijgsgevangenen te offeren aan de goden. Als ze al niet opgepeuzeld werden, want kannibalisme was onder de Azteken wijdverbreid. Groetjes, Paul -PaulD (Overleg) 12 jan 2021 13:04 (CET)

Account

Mijn oude account (Gebruiker:Anoniem0220) werkt niet goed meer dus hierbij mijn nieuwe account! Als je met mij wilt communiceren, doe het dan hiermee! Alvast bedankt!

En wat werkt er dan niet goed aan als ik vragen mag? :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 11:54 (CET)
M'n login loopt vast. TheTerminator77 Overleg 13 jan 2021 12:52 (CET)
Dat ligt dan aan je computer. Niet aan je account. Ik zie namelijk dat die wel succesvol is ingelogd. :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 12:59 (CET)
Welk account bedoel je dan? Ik kan het morgen nog wel een keer proberen maar nu krijg ik hem er niet op ingelogd. En kunnen mijn badges enzo overgezet worden als het morgen nog niet werkt? TheTerminator77 Overleg 13 jan 2021 13:03 (CET)
Volgens de gegevens hier is het met Anoniem0220 nog gelukt om in te loggen. Je badges kunnen niet over worden overgezet helaas, dat kan alleen als we je gebruikersnaam wijzigen. Je begint dus weer vanaf 0. Probeer morgen nog maar is in te loggen en laat even weten of dat lukt of niet. Lukt het niet dan blokkeer ik Anoniem0220 en kun je verder werken met je nieuwe account. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 13:23 (CET)
Hallo Appo, excuus voor het ongemak. Zojuist geprobeerd in te loggen met mijn oude account en gelukkig lukte het. Ik had achteraf gezien beter even wat langer kunnen wachten en dan pas een nieuw account aan kunnen maken. Ik denk dat het kwam omdat ik een nieuwe laptop sinds gister en die nog een beetje moest 'inkomen'. Mijn nieuwe account mag je blokkeren. Nogmaals sorry. Rolitic06 Overleg 13 jan 2021 16:42 (CET)
Geen probleem, fijn dat het weer werkt en je je badges en bewerkingen kunt behouden! Mocht je een nieuwe naam willen voor je account (iets anders dan Anoniem0220) dan kunnen we dat regelen. Denk daar wel goed over na want dat kan maar één keer. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 16:55 (CET)
Fijn dat het niet heel erg is! Ik dacht dat ik al een keer van gebruikersnaam geswitcht was van mijn naam voordat ik Anoniem0220, ik weet niet meer wat dat was en dan nu Anoniem0220. Ik denk dat ik wel een nieuwe gebruikersnaam wil maar ik weet niet helemaal wat. Heb jij tips voor een gebruikersnaam zodat die ook makkelijk communiceert. Ik wil wel liever een gebruikersnaam zonder dat mijn echte naam daarin zit. Ik vind ook bijvoorbeeld iets met politiek wel leuk als gebruikersnaam. Je hebt bijvoorbeeld een RINO (Republican In Name Only) ik zoek eigenlijk een beetje een variatie daarop alleen dan juist het tegengestelde daarvan. Dus RIRL bijvoorbeeld. (Republican in Real Life - zelf bedacht maar dat klinkt niet zo goed) Alvast bedankt voor een tip! Groeten Rolitic06 Overleg 13 jan 2021 19:12 (CET).
Aanvulling: Of mag je geen politieke statements gebruiken? Rolitic06 Overleg 13 jan 2021 19:13 (CET)
Ik zit zelf nu een beetje te denk aan Rolitic06 ofzo. Vanwege persoonlijk kenmerken en hobby's. Klinkt dat stroef of kan dat wel? Rolitic06 Overleg 13 jan 2021 19:34 (CET)
Liever geen politieke statements, probeer je naam zo neutraal mogelijk te houden. Rolitic06 vind ik leuk bedacht. :) apoo overleg · (MOD) 13 jan 2021 21:15 (CET)
Is goed! Doe dan maar Rolitic06. Alvast bedankt! Groet, Rolitic06 Overleg 14 jan 2021 08:49 (CET).

hoi

hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi ik ben nieuw op wikikids doei.

Hoi Viënna stop met het spammen en het verwijderen van vragen en antwoorden van anderen. Ik wens je veel succes met het schrijven en bewerken van artikelen. Groetjes Rolitic06 Overleg 14 jan 2021 11:49 (CET)!

hij heeft gelijk je moet daar mee stopen. groetjes sf

sf je hebt gelijk ze moet daar mee stopen ik krijg daar hooft pijn van ik zie je later sf groet sgfy

wat bedoel je sgfy
groetjes sf
ik bedoel niks sf groetjes sgfy
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=643620"