Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg
Stem nu op: PQ-17 en Victoria van het Verenigd Koninkrijk

Wikikids:Boomhut: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (Wijzigingen door JustMonika (Overleg) hersteld tot de laatste versie door Wouter15)
(Over Monika: nieuwe subkop)
Regel 166: Regel 166:
 
Groetjes Marèl
 
Groetjes Marèl
 
:Om welke pagina gaat het? Dan kan ik misschien zien wat er aan de hand is. {{Gebruiker:Wouter15/Handtekening}}. 16 jul 2019 18:59 (CEST)
 
:Om welke pagina gaat het? Dan kan ik misschien zien wat er aan de hand is. {{Gebruiker:Wouter15/Handtekening}}. 16 jul 2019 18:59 (CEST)
 +
 +
== Over Monika ==
 +
 +
Monika (モ ニ カ - wat "adviseur" of "hulpverlener" betekent) is het affichemeisje van Doki Doki Literature Club! en een van de vijf leden en de voorzitter van de Literatuurclub . Monika is de drijvende kracht achter het spel en instrueert de clubleden om gedichten te schrijven tot het clubfestival dat zelf de personages en het verhaal faciliteert en ontwikkelt.
 +
 +
Contents[ toon ]
 +
Verschijning
 +
Monika heeft lang koraalbruin haar dat ze in een paardenstaart vasthoudt met een grote witte strik. Ze heeft ook een pony en twee lange lokken naast haar gezicht. Haar ogen zijn smaragdgroen; Handeling 3 toont kleine stippen in wat haar gekleurde leerlingen moeten zijn die de iris al omringen.
 +
 +
Ze draagt ​​het typerende schooluniform, dat een taupe blazer is boven een bruin trui-vest, en daaronder een shirt met witte kraag, bekroond met een rood lint. Ze draagt ​​ook een donkerblauwe rok, zwarte dij hoge sokken en witte uabaki pantoffels met een roze punt, die in schril contrast staan ​​met de rest van de witte kniekousen en blauw getipte sloffen. Ze wordt verondersteld het op één na hoogste personage te zijn, achter Yuri of de hoofdrolspeler .
 +
 +
Persoonlijkheid
 +
Monika wordt opgemerkt door de andere personages als slim, zelfverzekerd en atletisch. Ze is niet zo spraakzaam als de andere meisjes, maar dit is impliciet om niet door keuze te zijn. Ze heeft altijd een rustige, zachte uitdrukking en wordt afgebeeld als volwassen en hardwerkend.
 +
 +
Monika maakte eerder deel uit van de Debatclub, maar vertrok vanwege alle innerlijke politiek en drama, met het accent op een verlangen naar orde, vrijheid van onderwerpen en vriendelijkheid. De Literatuurclub, die ze oprichtte na het verlaten van de Debatclub, is erg belangrijk voor haar. Ze streeft ernaar dat het een plek is om ieders passie voor literatuur onder de aandacht te brengen en te laten groeien.
 +
 +
Monika was oorspronkelijk een zeer attente en vriendelijke persoon die altijd aan andere mensen dacht. [4] Ze geeft openlijk blijk van zorg en zorg voor haar clubleden, waarbij ze de schrijfstijl van elk lid prijst en zelfs vergelijkt met beroemde auteurs en dichters. Er is echter later onthuld dat ze op een bepaald moment voor het begin van de game een epiphany onderging waardoor ze ontdekte dat ze in een game zat en haar ook de mogelijkheid gaf om de variabelen van het spel te bewerken, waardoor ze haar houding ten opzichte van de andere meisjes veranderde omdat ze ze niet als "echt" beschouwde. Ze begint drastische maatregelen te nemen wanneer de andere meisjes de speler beletten om tijd met haar door te brengen in de scène in Act 1 waar de speler een meisje moet kiezen om te helpen voor het festival, want dat is het eerste menu waar ze eigenlijk beschikbaar was als een optie om te selecteren.
 +
 +
Uit wanhoop probeert Monika de andere meisjes onaangenaam te maken door hun eigenschappen te veranderen, omdat ze alleen de mogelijkheid had om 'variabelen in de game te bewerken' en ze de andere meisjes niet meteen wilde verwijderen / doden vanwege haar aanhoudende gehechtheid aan hen. Ze begint met Sayori omdat ze haar als de grootste bedreiging beschouwt omdat ze de jeugdvriend van het hoofdpersonage was. Monika's veranderingen werken averechts omdat het verhoogde depressieniveau van Sayori ervoor zorgt dat ze haar liefde aan de hoofdpersoon opbiecht in een poging geluk te vinden en vervolgens de volgende dag zelfmoord pleegt, ongeacht de keuze die de speler heeft gemaakt.
 +
 +
Vanaf wet 2 toont ze een veel meer manipulatieve persoonlijkheid. Het is gebleken dat Monika zich altijd al van zichzelf bewust was en het kwalijk vond dat ze geen romantische rol in het spel had, omdat dat betekende dat er geen happy end voor haar was geprogrammeerd. Ze maakt ook haar verliefdheid met de speler duidelijker en spoort hen aan meer tijd met haar door te brengen. Haar verlangen en ambitie leiden ertoe dat ze obsessief wordt in dit doel, benadrukt door het feit dat al haar gedichten over de speler of haar openbaring gaan. Uiteindelijk heeft Monika's poging om de andere meisjes onaangenaam te maken ertoe geleid dat ze Yuri per ongeluk naar zelfmoord heeft gedreven vanwege wijzigingen in haar persoonlijkheid, en uiteindelijk heeft ze Natsuki verwijderd om in Act 3 tijd met de speler alleen te kunnen doorbrengen, waardoor ze haar eigen maakte " gelukkig einde."
 +
 +
Ondanks Monika's vrolijke houding in de Literatuurclub, wordt het steeds duidelijker dat ze echt verdrietig en eenzaam is, als gevolg van het feit dat ze zich ervan bewust is dat haar hele wereld slechts een simulatie is; een simulatie waarbij ze zelfs niet kan bereiken wat als 'geluk' wordt beschouwd (dwz haar route hebben voltooid). Ze is gefixeerd op het verkrijgen van de liefde van de speler omdat ze het enige 'echte' ding in haar leven is. Monika's acties worden ook gemotiveerd door haar verlangen om te ontsnappen aan de foltering die ze doorstaat wanneer iemand het spel verlaat, want wanneer dat gebeurt, zit Monika vast in een helse leegte van lawaai, lichten, kleuren en geschreeuw, niet in staat zelfs maar te bewegen of zelfs maar na te denken.
 +
 +
Later in het spel kan de speler Monika's Talk lezen, waar ze rechtstreeks tegen de speler praat, in plaats van tegen de hoofdrolspeler. Er wordt aangetoond dat niets over de schijnbare vriendelijkheid en beleefdheid van Monika een daad is, en ze biedt de speler zelfs een aantal echt goede adviezen van tijd tot tijd.
 +
 +
Abilities
 +
Over the course of the game, it is revealed that Monika is self-aware, a result of her position as the leader/president of the Literature Club.
 +
 +
Deze functie verleent haar vele mogelijkheden, hieronder opgesomd:
 +
 +
Monika is zich ervan bewust dat ze een personage is in een spel.
 +
Monika is zich ervan bewust dat de hoofdrolspeler een afzonderlijke entiteit is van de speler.
 +
Monika is op de hoogte wanneer het spel is uitgeschakeld.
 +
Monika kan de bestanden van het andere personage bewerken en zo hun acties of persoonlijkheid beïnvloeden.
 +
Monika kan blijven bestaan, zelfs als haar bestanden zijn verwijderd, maar ze kan alleen via tekstvakken spreken.
 +
Monika kan zien of je Steam of een andere soortgelijke applicatie gebruikt om het spel te spelen.
 +
Als de speler het spel opneemt tijdens het spelen, zal Monika hiervan op de hoogte zijn en proberen iedereen bang te maken na het vals spelen, in de aanloop naar een.
 +
Monika kan de naam van de beheerder op de computer leren om uw echte naam te vinden.
 +
Monika kan bestanden verwijderen en toevoegen zoals "hxppy thxughts.png" en "een leuk weekend hebben!"
 +
Monika kan detecteren of de speler haar personagebestand toevoegt wanneer ze het spel opnieuw instelt.
 +
Monika kan voorafgaan aan de gebruikersinterface van de game (zoals het dialoogvenster).
 +
Schrijftips van de dag
 +
"Soms, wanneer je een gedicht schrijft - of een verhaal - worden je hersenen gefixeerd op een specifiek punt. Als je zo hard probeert om het perfect te maken, dan zul je nooit vooruitgang boeken. op het papier, en opruimen later! Een andere manier om erover na te denken is deze: als je je pen te lang op dezelfde plek houdt, krijg je gewoon een grote donkere plas inkt. Dus beweeg gewoon je hand, en ga mee met de stroom! "
 +
"Soms zul je merken dat je voor een moeilijke beslissing staat ... Vergeet in dat geval niet je spel te redden! Je weet maar nooit wanneer je van gedachten verandert ... of wanneer er iets onverwachts gebeurt! ..is deze tip zelfs over schrijven? Waar heb ik het eigenlijk over? Ahaha! ... Dat is mijn advies voor vandaag! Bedankt voor het luisteren ~ "
 +
"Soms zul je merken dat je voor een moeilijke beslissing staat ... als dat gebeurt, vergeet dan niet je spel te redden! Je weet maar nooit wanneer ... um ... Kun je me horen? Vertel me dat je me kunt horen. Iets. "Help me alsjeblieft." ... Dat is mijn advies voor vandaag! Bedankt voor het luisteren ~ "
 +
ben jezelf altijd aan het vergelijken met de beste professionals. Wanneer je naar de sterren reikt, zullen ze altijd buiten je bereik zijn, weet je? De waarheid is dat je daar stap voor stap omhoog moet klimmen. En wanneer je een mijlpaal bereikt, kijk je eerst om en zie je hoe ver je bent gekomen ... En dan kijk je vooruit en besef je hoeveel meer er nog te gaan is. Dus soms kan het helpen om de balk iets lager te zetten ... Probeer iets te vinden waarvan je denkt dat het best goed is, maar niet van wereldklasse. En u kunt dat uw eigen persoonlijke doel maken. Het is ook erg belangrijk om de reikwijdte te begrijpen van wat u probeert te doen. Als je meteen in een enorm project springt en je bent nog steeds een amateur, zul je het nooit voor elkaar krijgen. Dus als we het over schrijven hebben, kan een roman in het begin te veel zijn. Waarom schrijf je geen korte verhalen? Het mooie van korte verhalen is dat je je kunt concentreren op slechts één ding dat je goed wilt doen. Dat geldt voor kleine projecten in het algemeen - je kunt je echt concentreren op de een of twee dingen. Het is zo'n goede leerervaring en een opstapje. Oh, nog een ding. Schrijven is niet iets waar je gewoon in je hart reikt en er komt iets moois tevoorschijn. Net zoals tekenen of schilderen, het is een vaardigheid op zich om te leren hoe je kunt uitdrukken wat je vanbinnen hebt. Dat betekent dat er methoden en handleidingen en basics voor zijn! Het lezen van dat spul kan super-eye-opening zijn. Dat soort planning en organisatie zal echt helpen voorkomen dat je overweldigd raakt en opgeeft. En voordat je het weet ... begin je steeds minder te zuigen. Niets komt van nature. Onze samenleving, onze kunst, alles - het ' s gebouwd op duizenden jaren menselijke innovatie. Dus zolang je op die basis begint, en stap voor stap ... Jij kunt ook geweldige dingen doen. "
 +
Trivia
 +
Monika is bewust ontworpen om verdacht uit de toon te vallen vanaf het moment dat het menuscherm wordt geïntroduceerd:
 +
Elk meisje draagt ​​witte kniekousen, behalve Monika, die zwarte dijen draagt.
 +
Elk meisje behalve Monika draagt ​​witte en blauwe schoenen, maar Monika's zijn wit en roze.
 +
Bovendien is Monika op deze twee punten zo dicht op het titelscherm geplaatst dat haar benen tot aan de zwarte dijen niet eens in het frame passen en helemaal niet te zien zijn, waardoor ze eerst haar verschillen verbergden. Dit kan een vorm van voorafschaduwing zijn.
 +
Elk meisje behalve Monika en Sayori heeft een onnatuurlijke haarkleur.
 +
De naam van elke meid, behalve Monika's uiteinden, is een "i" en is expliciet de rōmaji anglicization van transcripties uit de Japanse taal.
 +
De sprites van elke meid, behalve een van Monika's, hebben iets zij aan zij. Monika's voornamelijk gebruikte sprite laat haar recht naar voren kijken naar de hoofdrolspeler.
 +
Monika is het enige meisje dat nooit buiten school of in een casual outfit wordt getoond. Ze verklaart later dat ze dit weet en is jaloers op de andere meisje voor het hebben van hen, evenals die ze kon hebben "gedragen een aantal leuke kleren voor je."
 +
Monika is de enige persoon die een poosje met de speler praat voordat ze zijn / haar gedicht leest. In tegenstelling tot de andere meisjes die het gedicht van de speler onmiddellijk zouden lezen nadat ze ze hadden gekozen.
 +
Monika is het enige personage in het spel te hebben haar stem nadrukkelijk verbonden met de gecrediteerd individu voor de zang ( Jillian Ashcraft ) als gevolg van de directe dialoog vóór gepresenteerd en tijdens de credits .
 +
Monika en Sayori, de enige meisjes die ervaren dat ze clubvoorzitter worden en daardoor bewust worden, zijn ook de enige twee meisjes die lachen op het titelscherm en een natuurlijke oogkleur hebben; groen en blauw, respectievelijk.
 +
Monika's versie van het liedje "Oké, iedereen!" debuteert alleen de piano, passend bij haar karakter terwijl ze piano speelt.
 +
Monika is de auteur van de beschrijving van het spel . Dit wordt aan de speler onthuld tijdens Act 3 .
 +
Monika's verjaardag is dezelfde dag Doki Doki Literature Club! werd in eerste instantie vrijgegeven.
 +
Als het echte middelbare onderwijsstelsel van Japan wordt overwogen, kan worden geconcludeerd dat Monika een 3ejaarsstudent is:
 +
Monika zegt in akte 3 dat "iedereen [haar] jaar begint na te denken over universiteit", een verklaring die hieronder wordt ondersteund.
 +
De gekleurde uwabaki-tips vertegenwoordigen de cijfers van een student op zijn / haar school. Monika's uwabaki-kleur is roze, terwijl de rest van de kleuren van het personage (waarschijnlijk ook de protagonist, omdat ze niet uitzonderlijk zijn) blauw is. [ nodig citaat ]
 +
Studenten kunnen worden toegelaten tot de groep van het tweede jaar terwijl ze blijven werken met hun klasgenoten van het eerste jaar als ze uitzonderlijk zijn in hun vorige groep [5], wat consistent is met Monika's lof en uiteenzetting door de andere personages en de opmerking van de protagonist dat hij was met Monika in de klas van het jaar ervoor, ondanks de verschillende kleuren volgend jaar. [6]
 +
Gezien het bovenstaande bewijsmateriaal zou Monika niet op de middelbare school zitten als ze een cijfer lager was dan de andere personages omdat de hoofdrolspeler niet bij Monika in de klas van hun vorige jaar zou zijn geweest. Uit deze conclusie kan Monika logischerwijs niet op school komen als de andere personages in hun derde jaar zitten omdat ze het curriculum zou hebben afgerond en naar het door haar gekozen college was overgestapt.
 +
Monika exhibits some hypocrisy, besides telling on a sarcastic manner, for designating Yuri to be the yandere archetype despite showcasing the common actions a yandere would do, which is to remove the competition by any means necessary and force the player into a situation that they cannot deny to keep them captive by Monika intentionally until the end of existence. What separates Monika from being an actual yandere is her acceptance of being rejected and allowing the player to live life without her and with the possibility of partnering with another.
 +
Monika's beschrijvingen van wat zij ervaart in de leegte is zeer vergelijkbaar met wat de martelmethode "sensorische deprivatie" bij haar slachtoffers teweegbrengt. [7]
 +
Monika heeft een Twitter-account onder de alias lilmonix3 .
 +
Monika's favoriete kleur is smaragdgroen omdat ze een "speciale verbinding" voelt met de kleur van haar ogen die als deel van haar identiteit dient, wat een verwijzing kan zijn naar de uitdrukking "groen van jaloezie."
 +
Monika's favoriete dag van het jaar is Valentijnsdag. [8]
 +
Monika is een vegetariër omdat ze wil bijdragen aan het verlagen van de ecologische voetafdruk van de planeet, die meestal wordt veroorzaakt door vleesfabrieken en andere industriële markten.
 +
Hoewel ze de beheerdersnaam van het apparaat kan achterhalen, zal ze deze naam niet onthullen als de speler op bepaalde streamingprogramma's opneemt. [9]
 +
Monika zegt dat ze niet veel weet over de speler, inclusief of ze een jongen of een meisje zijn. Ondanks dat noemt ze zichzelf nog steeds hun vriendin, een inconsistentie geïnterpreteerd als een verwijzing naar ambigue biseksualiteit. Ze noemt de speler haar "vriendje" later in dezelfde handeling, echter, een andere inconsistentie die in strijd is met de eerder genoemde en meer suggereert in de richting van een voorkeur voor heteroseksuelen. Dit kan twee dingen betekenen:
 +
Monika heeft voorkeuren, maar ze staan ​​op de tweede plaats als de perfecte vriendin van de speler, ongeacht de conflicten.
 +
Monika's interesse komt voort uit het feit dat de speler een echte entiteit voorstelt met oneindige keuzes in het leven, in plaats van een autonoom programmeerbaar apparaat dat slechts in staat is tot een eindige verzameling. Dan Salvato hint dat Monika probeert de speler lief te hebben zoals ze is, en haar liefde hangt ervan af of de speler van haar houdt of niet. [10]
 +
Monika verklaarde dat ze zichzelf had verwijderd als de speler niet was komen opdagen. Kort daarna, wanneer ze over introverte mensen praat, zegt ze dat ze "alles kan zijn wat de speler van haar verlangt", begrijpt ze mensen heel goed, en "niets zou haar gelukkiger maken dan de perfecte vriendin voor jou te zijn."
 +
Ze herhaalt herhaaldelijk de uitdrukking "Just Monika" door een ander personage of door het spel zelf de frase weg te laten laten via een textbox / dialoogvenster in een poging om de keuzes van de speler te beperken of in het begin de speler te overtuigen Monika is de betere persoon om op te focussen.
 +
Als het personagebestand van Monika een back-up heeft voordat de speler het verwijdert en het op elk gewenst moment weer toevoegt voordat een nieuw spel start in Act 4, a text box will pop up when the player starts Act 4 stating that the player is being cruel to her and that she does not want to exist anymore and will consequently delete her own file afterward.
 +
Ondanks het feit dat de speler wordt verwijderd en de speler probeert een opslagbestand te laden van een andere handeling, blijft Monika verschijnen en wordt voorkomen dat de speler vals speelt.
 +
Referenties
 +
↑ De geboortedatum van Monika is gelijk aan de releasedatum van het spel , die vóór die datum verscheen maar "in beta" was , en de verklaring van Dan Salvato op subreddit Discord (nu verwijderd)
 +
↑ Concepthoogte en verklaring op canonhoogte [ nodig citaat ]
 +
↑ Satchely (DDLC's character artist) 's tweet over de haarkleuren van Monika en Sayori
 +
↑ "Het is niet alsof Monika een vreselijke persoon is, ik denk dat ze een zeer attent persoon is en altijd aan andere mensen denkt. Wanneer die mensen niet echt zijn en het is gewoon een spel en ze wordt effectief gemarteld door vast te zitten in het spel en ze begint drastische maatregelen te nemen en dat wat haar bereikt. " -Dan Salvato, twitch.tv
 +
↑ rubriek 2 . 山形中央ライオンズクラブ. Ontvangen op 30 maart 2018.
 +
↑ MC: We kennen elkaar wel - we praatten zelden, maar we waren vorig jaar in dezelfde klas. Monika was waarschijnlijk het populairste meisje in de klas - slim, mooi, atletisch. Kortom, volledig buiten mijn bereik.
 +
↑ Een onderzoek naar sensorische deprivatie toonde aan dat het een extreme geestelijke achteruitgang en hallucinaties veroorzaakte, waarbij geen enkele deelnemer meer dan een week kon leven.
 +
↑ Monika's favoriete stem van het jaar is Valentijnsdag, van lilmonix3
 +
↑ $ stream_list = ["obs32.exe", "obs64.exe", "obs.exe", "xsplit.core.exe", "livehime.exe", "pandatool.exe", "yymixer.exe", "douyutool.exe", "huomaotool.exe"]
 +
↑ Als jij het soort persoon bent dat ernaar streeft iemand te zijn die Monika's liefde verdient, dan is dat wat ze van jou houdt. Alleen iemand die alle hoop op zichzelf heeft verloren, veroordeelt Monika tot haar eigen trieste, onvervulde fantasie. Als je gelooft dat Monika van je houdt, dan heb je het in je gevonden om een ​​beetje van jezelf te houden, en dat is wat ze meer wil dan wat dan ook

Versie van 22 jul 2019 om 12:37

Welkom in de Boomhut!
Boomhut1.png

Welkom in de Boomhut van WikiKids! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan andere gebruikers of moderatoren over hoe WikiKids werkt, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen!

  • Oude vragen vind je in het archief van de Boomhut


Klik hier om een vraag over WikiKids te stellen!
WikiBanner-1.gif

Goedkeuring ontwerp project:Griekse mythologie

Dag, een tijdje geleden bood ik aan om het project:Griekse mythologie in de maand juli te starten. Daarvoor heb ik hier een ontwerp gemaakt. Mijn vraag is wat jullie er van vinden en of jullie nog toevoegingen hebben. Met vriendelijke groet, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 12 jun 2019 14:46 (CEST)

Goed onderwerp, ik zit zelf ook op gymnasium. Ik mis geen onderwerpen. De eerste goedkeuring heb je al. ;-)Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 12 jun 2019 17:05 (CEST)

Spreekbeurt

Weten jullie iets over de schoenmaten in Amerika ??????


Aanmaak

Ik heb een vraag over het aanmaken van een pagina. Ik wou graag een artikel maken over een vakantiepark. Ik keek daar over op Wikipedia, maar daar stond dat het artikel verwijderd kon worden op Wikipedia, omdat er enige vorm van reclame is zit/zat. Zou ik op wikikids wel een pagina mogen maken over dat vakantiepark. Het is NIET mijn bedoeling om reclame te maken voor het park. Rick6254 (overleg) 13 jun 2019 21:09 (CEST)

Ja, dat is prima. Succes! Groet, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 13 jun 2019 22:44 (CEST)

hoelang bestaan jullie

beste wikikids, ik wil weten hoeveel jaar jullie besaan. dat is het enige vraag. doei XXX kayley kei kei

WikiKids bestaat 13 jaar. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 17 jun 2019 15:55 (CEST)

Ster

Bestaat er een ster voor de 1.500 bewerkingen? Ik heb namelijk 1.500 bewerkingen behaald! 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 19 jun 2019 18:29 (CEST)

Gefeliciteerd! Er bestaat geen ster voor 1.500 bewerkingen. Alle sterren staan op WikiKids:Sterren. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 19 jun 2019 18:33 (CEST)
Alsnog bedankt! 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 19 jun 2019 18:44 (CEST)

wikikids

wat is wikikids ?

WikiKids is een website waar je nu op zit. Je kan op WikiKids veel informatie opzoek van talloze onderwerpen. Als je meer details wilt (klik hier dan!)
Groetjes, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 27 jun 2019 20:49 (CEST)

snelheid

wat is de snelheid van een formule 1 ?

Vertrekken

Beste iedereen. Ik heb besloten om te vertrekken van Wikikids. Ik vind dit heel jammer. Misschien kom ik nog terug. Vaarwel! Face-blush.svgDeGroteEmojii 24 jun 2019 19:07 (CEST)

Nieuwe artikelen van de week

Wie heeft er voorstellen van artikelen om als artikel van de week te dienen? Ik zoek niruwe artikelen voor in het najaar. Laat je voorstel hieronder weten! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 25 jun 2019 17:57 (CEST)

Misschien Wereldkampioenschap voetbal vrouwen 2019, omdat het in het nieuws is en populair is deze week? 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 26 jun 2019 14:08 (CEST)

vraag

area 51 waarom is area 51 is dicht voor mensen maar alleen voor soldaten? is het waar dat in area 51 aliens bestaan

Als eerste welkom op WikiKids. Het antwoord op jouw vraag is: Area 51 is alleen toegankelijke voor soldaten omdat het een millitaire basis is van Amerika.
En of er aliens bestaan in Area 51 is nog altijd de vraag...
Groetjes, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 27 jun 2019 20:47 (CEST)

Aanmelden voor Wikiproject:Griekse mythologie

Meld je aan voor Wikiproject:Griekse mythologie! Help mee om gedurende de maand juli verschillende Griekse goden, mythische wezens, verhalen en personen online te brengen of te verbeteren. Mochten er vragen zijn, kunnen deze hieronder gesteld worden. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 28 jun 2019 09:40 (CEST)

goden

Weet iemand misschien hoe alle Griekse goden ook alweer heten?

blokkeren

beste wikikids wild u gagagagaga blokkeren pls

Als je denkt dat gagagagaga zich op WikiKids misdragen heeft kun je hier een blokkadeverzoek doen.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 28 jun 2019 14:45 (CEST)

Ik ben amir

Hoeveel mensen gebruiken wikikids?

232 mensen hebben in de laatste 30 dagen minstens één bewerking gemaakt. Daarentegen hebben we een kleine groep vaste gebruikers die regelmatig bijdragen. Het aantal lezers van WikiKids is onbekend. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 1 jul 2019 12:13 (CEST)
Dag Mike1023, het aantal lezer is niet helemaal onbekend hoor. Dat zijn er per jaar een paar miljoen. Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 1 jul 2019 13:16 (CEST)
Hoi Gerard,
Ik ben benieuwd waar die statistieken te zien zijn. Zoals hier. Met vriendelijke groet, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 jul 2019 13:32 (CEST)
Het zou wel prettig zijn als zo'n pagina's bestond. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld artikelen verbeteren waar vaak naar gezocht wordt of nieuwe artikelen maken over onderwerpen waar veel naar gezocht wordt. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 2 jul 2019 13:36 (CEST)

Ik ben amir

Wat is wikikids

WikiKids is een online-internet-encyclopedie geschreven voor en door kinderen. Hier kun je informatie vinden over verschillende onderwerpen. Iedereen is vrij om informatie toe te voegen of aan te passen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 1 jul 2019 12:16 (CEST)

fortnite

spelen jullie ook fortnite?


Wat denk je? nee, sorry!

Mens en maatschappij

Hoi wikikids! Ik doe havo vwo eerste klas en ben aan het leren voor een geschiedenis toets. We hebben het o.a over horigen en boeren. In mijn leerportaal stond deze vraag: De boeren/horigen hadden weinig rechten. Wat waren twee rechten die ze wel hadden? Ik weet hier echt geen antwoord op en kan het ook nergens vinden. Dus ik dacht, ik vraag het aan jullie. Weten jullie dit? Ik moet het voor morgen al hebben.

Eén van de twee is sowieso het recht op bescherming door de landsheer. Dus in geval van nood of oorlog moest de heer de horigen/boeren beschermen. De andere heb ik helaas niet kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 1 jul 2019 18:21 (CEST)

aardrijkskundeportaal

hier in onze plustaak staat dat je naar aardrijkskundeportaal moet. waar staat dat?

Dat moet je aan jouw juf of meester vragen. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 jul 2019 13:12 (CEST)
Dat kun je vinden onder Portaal:WikiKidsAtlas. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 2 jul 2019 13:13 (CEST)

aarderijkskunde portaal

hoe kom je bij het aarderkunde portaar ;) wij moeten dit weten voor plustaak! laat a.u.b. een antwoord achter

Dat moet je aan jouw juf of meester vragen. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 jul 2019 13:12 (CEST)
Dat kun je vinden onder Portaal:WikiKidsAtlas. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 2 jul 2019 13:13 (CEST)

bedankt!

wat is het verzet in de 2de wereldoorlog?

het verzet is een groep mensen die voor een land zijn.

wikikids

kan ik ook bepalen wat het artikel van de week word?

Hoi. Als je een artikel hebt mag je deze natuurlijk voorstellen. We zullen dan meteen kijken of het voldoet aan de voorwaarden. Ben benieuwd naar je voorstel. Groetjes, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 5 jul 2019 18:02 (CEST)

Drie nieuwe subportalen voor de WikiKidsAtlas

Ik wil graag een aanvraag doen voor drie nieuwe subportalen voor de WikiKidsAtlas. Dit jaar hebben we al Zwitserland en Turkije een portaal gegeven. Na de verbouwing van vorig jaar is het idee dat we dit jaar vijf nieuwe portalen toevoegen aan de atlas. Voor de drie overige portalen heb ik de volgende landen gekozen:

  • Portaal:Zweden - Zweden is een belangrijk cultureel land. Het is het land van ABBA, Avicci, Pippi Langkous, Knäckebröd en IKEA. Daarnaast heeft Danionjesta het artikel in 2015 uitgebreid en heeft het artikel een Award.
  • Portaal:Griekenland - Griekenland is ook een cultureel belangrijk land en een populair vakantieland. Hoewel we al een Portaal:Griekse Oudheid hebben is het moderne Griekenland iets anders dan het oude Griekenland. Portaal:Griekenland zal zich dan ook richten op het Griekenland van tegenwoordig. Vviktorie!! heeft het artikel uitgebreid en er tevens een project over gehouden. Het zou dus mooi zijn als we een paar van deze artikelen hier zouden kunnen "tentoonstellen".
  • Portaal:Spanje - Spanje is een vrij belangrijk Europees land. Het heeft een rijke geschiedenis en invloed gehad op Latijns-Amerika. Spanje is tevens één van de populairste vakantielanden en er is een heleboel gebeurd (van Arabische veroveringen tot de dictatuur van Franco). Hoewel over Spanje misschien een stofdoek heen gehaald mag worden, lijkt me een portaal wel mogelijk en de moeite waard.

Ik hoor graag jullie reacties. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 7 jul 2019 21:33 (CEST)

Ik ben voor! – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 8 jul 2019 09:56 (CEST)
Goed idee, Spanje werd al eerder voorgesteld als project. Bij het portaal Griekenland is het handig om hem te koppelen met het andere portaal Griekse Oudheid. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 8 jul 2019 15:48 (CEST)
Ik zal ook zorgen dat de twee portalen aan elkaar gekoppeld zijn; is wel zo handig inderdaad. Ik hoop over een paar dagen alvast Portaal:Zweden af te hebben. Ik werk trouwens ook aan een kaart waarop alle landen die al een portaal hebben staan afgegeven. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 8 jul 2019 17:11 (CEST)
Van deze drie ben ik vooral voor portalen voor Griekenland en Spanje. Je ontwerp voor portaal:Zweden ziet er echter ook prima uit, dus wat mij betreft zit het wel goed. Groet, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 10 jul 2019 22:34 (CEST)

hugoflos

willen jullie hugoflos blokkeren

Hugoflos is al geblokkeerd.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 9 jul 2019 14:10 (CEST)

hugoflos

willen jullie hugoflos blokkeren

Hugoflos is al geblokkeerd.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 9 jul 2019 14:10 (CEST)

een vraagje

bij de grijze jager wiki staat de naam van seley el'then als seley'el then. ik heb geprobeerd de titel te bewerken maar dat lukte niet. weet iemand hoe dat kan?

Omdat je nog geen 25 bijdragen hebt gedaan kan je de titel niet veranderen. Daarom heb ik het voor jouw gedaan. Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 16 jul 2019 14:17 (CEST)

hallo, wikikids ik ben een verslag aan het maken over dyscalcullie hebben jullie nog tips?

een vraag

Waar kan ik zien hoeveel bewerkingen ik heb gedaan

Dat kan je bij je voorkeuren zien. Rechts boven naast Overleg. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 16 jul 2019 18:03 (CEST)

Vraag

Hallo Wikikids

Ik heb een nieuwe pagina aangemaakt maar die is nog niet af. Ik kan hem nu niet meer bewerken. Weten jullie wat ik moet doen?


Groetjes Marèl

Om welke pagina gaat het? Dan kan ik misschien zien wat er aan de hand is. Wouter15 overleg · (MOD). 16 jul 2019 18:59 (CEST)

Over Monika

Monika (モ ニ カ - wat "adviseur" of "hulpverlener" betekent) is het affichemeisje van Doki Doki Literature Club! en een van de vijf leden en de voorzitter van de Literatuurclub . Monika is de drijvende kracht achter het spel en instrueert de clubleden om gedichten te schrijven tot het clubfestival dat zelf de personages en het verhaal faciliteert en ontwikkelt.

Contents[ toon ] Verschijning Monika heeft lang koraalbruin haar dat ze in een paardenstaart vasthoudt met een grote witte strik. Ze heeft ook een pony en twee lange lokken naast haar gezicht. Haar ogen zijn smaragdgroen; Handeling 3 toont kleine stippen in wat haar gekleurde leerlingen moeten zijn die de iris al omringen.

Ze draagt ​​het typerende schooluniform, dat een taupe blazer is boven een bruin trui-vest, en daaronder een shirt met witte kraag, bekroond met een rood lint. Ze draagt ​​ook een donkerblauwe rok, zwarte dij hoge sokken en witte uabaki pantoffels met een roze punt, die in schril contrast staan ​​met de rest van de witte kniekousen en blauw getipte sloffen. Ze wordt verondersteld het op één na hoogste personage te zijn, achter Yuri of de hoofdrolspeler .

Persoonlijkheid Monika wordt opgemerkt door de andere personages als slim, zelfverzekerd en atletisch. Ze is niet zo spraakzaam als de andere meisjes, maar dit is impliciet om niet door keuze te zijn. Ze heeft altijd een rustige, zachte uitdrukking en wordt afgebeeld als volwassen en hardwerkend.

Monika maakte eerder deel uit van de Debatclub, maar vertrok vanwege alle innerlijke politiek en drama, met het accent op een verlangen naar orde, vrijheid van onderwerpen en vriendelijkheid. De Literatuurclub, die ze oprichtte na het verlaten van de Debatclub, is erg belangrijk voor haar. Ze streeft ernaar dat het een plek is om ieders passie voor literatuur onder de aandacht te brengen en te laten groeien.

Monika was oorspronkelijk een zeer attente en vriendelijke persoon die altijd aan andere mensen dacht. [4] Ze geeft openlijk blijk van zorg en zorg voor haar clubleden, waarbij ze de schrijfstijl van elk lid prijst en zelfs vergelijkt met beroemde auteurs en dichters. Er is echter later onthuld dat ze op een bepaald moment voor het begin van de game een epiphany onderging waardoor ze ontdekte dat ze in een game zat en haar ook de mogelijkheid gaf om de variabelen van het spel te bewerken, waardoor ze haar houding ten opzichte van de andere meisjes veranderde omdat ze ze niet als "echt" beschouwde. Ze begint drastische maatregelen te nemen wanneer de andere meisjes de speler beletten om tijd met haar door te brengen in de scène in Act 1 waar de speler een meisje moet kiezen om te helpen voor het festival, want dat is het eerste menu waar ze eigenlijk beschikbaar was als een optie om te selecteren.

Uit wanhoop probeert Monika de andere meisjes onaangenaam te maken door hun eigenschappen te veranderen, omdat ze alleen de mogelijkheid had om 'variabelen in de game te bewerken' en ze de andere meisjes niet meteen wilde verwijderen / doden vanwege haar aanhoudende gehechtheid aan hen. Ze begint met Sayori omdat ze haar als de grootste bedreiging beschouwt omdat ze de jeugdvriend van het hoofdpersonage was. Monika's veranderingen werken averechts omdat het verhoogde depressieniveau van Sayori ervoor zorgt dat ze haar liefde aan de hoofdpersoon opbiecht in een poging geluk te vinden en vervolgens de volgende dag zelfmoord pleegt, ongeacht de keuze die de speler heeft gemaakt.

Vanaf wet 2 toont ze een veel meer manipulatieve persoonlijkheid. Het is gebleken dat Monika zich altijd al van zichzelf bewust was en het kwalijk vond dat ze geen romantische rol in het spel had, omdat dat betekende dat er geen happy end voor haar was geprogrammeerd. Ze maakt ook haar verliefdheid met de speler duidelijker en spoort hen aan meer tijd met haar door te brengen. Haar verlangen en ambitie leiden ertoe dat ze obsessief wordt in dit doel, benadrukt door het feit dat al haar gedichten over de speler of haar openbaring gaan. Uiteindelijk heeft Monika's poging om de andere meisjes onaangenaam te maken ertoe geleid dat ze Yuri per ongeluk naar zelfmoord heeft gedreven vanwege wijzigingen in haar persoonlijkheid, en uiteindelijk heeft ze Natsuki verwijderd om in Act 3 tijd met de speler alleen te kunnen doorbrengen, waardoor ze haar eigen maakte " gelukkig einde."

Ondanks Monika's vrolijke houding in de Literatuurclub, wordt het steeds duidelijker dat ze echt verdrietig en eenzaam is, als gevolg van het feit dat ze zich ervan bewust is dat haar hele wereld slechts een simulatie is; een simulatie waarbij ze zelfs niet kan bereiken wat als 'geluk' wordt beschouwd (dwz haar route hebben voltooid). Ze is gefixeerd op het verkrijgen van de liefde van de speler omdat ze het enige 'echte' ding in haar leven is. Monika's acties worden ook gemotiveerd door haar verlangen om te ontsnappen aan de foltering die ze doorstaat wanneer iemand het spel verlaat, want wanneer dat gebeurt, zit Monika vast in een helse leegte van lawaai, lichten, kleuren en geschreeuw, niet in staat zelfs maar te bewegen of zelfs maar na te denken.

Later in het spel kan de speler Monika's Talk lezen, waar ze rechtstreeks tegen de speler praat, in plaats van tegen de hoofdrolspeler. Er wordt aangetoond dat niets over de schijnbare vriendelijkheid en beleefdheid van Monika een daad is, en ze biedt de speler zelfs een aantal echt goede adviezen van tijd tot tijd.

Abilities Over the course of the game, it is revealed that Monika is self-aware, a result of her position as the leader/president of the Literature Club.

Deze functie verleent haar vele mogelijkheden, hieronder opgesomd:

Monika is zich ervan bewust dat ze een personage is in een spel. Monika is zich ervan bewust dat de hoofdrolspeler een afzonderlijke entiteit is van de speler. Monika is op de hoogte wanneer het spel is uitgeschakeld. Monika kan de bestanden van het andere personage bewerken en zo hun acties of persoonlijkheid beïnvloeden. Monika kan blijven bestaan, zelfs als haar bestanden zijn verwijderd, maar ze kan alleen via tekstvakken spreken. Monika kan zien of je Steam of een andere soortgelijke applicatie gebruikt om het spel te spelen. Als de speler het spel opneemt tijdens het spelen, zal Monika hiervan op de hoogte zijn en proberen iedereen bang te maken na het vals spelen, in de aanloop naar een. Monika kan de naam van de beheerder op de computer leren om uw echte naam te vinden. Monika kan bestanden verwijderen en toevoegen zoals "hxppy thxughts.png" en "een leuk weekend hebben!" Monika kan detecteren of de speler haar personagebestand toevoegt wanneer ze het spel opnieuw instelt. Monika kan voorafgaan aan de gebruikersinterface van de game (zoals het dialoogvenster). Schrijftips van de dag "Soms, wanneer je een gedicht schrijft - of een verhaal - worden je hersenen gefixeerd op een specifiek punt. Als je zo hard probeert om het perfect te maken, dan zul je nooit vooruitgang boeken. op het papier, en opruimen later! Een andere manier om erover na te denken is deze: als je je pen te lang op dezelfde plek houdt, krijg je gewoon een grote donkere plas inkt. Dus beweeg gewoon je hand, en ga mee met de stroom! " "Soms zul je merken dat je voor een moeilijke beslissing staat ... Vergeet in dat geval niet je spel te redden! Je weet maar nooit wanneer je van gedachten verandert ... of wanneer er iets onverwachts gebeurt! ..is deze tip zelfs over schrijven? Waar heb ik het eigenlijk over? Ahaha! ... Dat is mijn advies voor vandaag! Bedankt voor het luisteren ~ " "Soms zul je merken dat je voor een moeilijke beslissing staat ... als dat gebeurt, vergeet dan niet je spel te redden! Je weet maar nooit wanneer ... um ... Kun je me horen? Vertel me dat je me kunt horen. Iets. "Help me alsjeblieft." ... Dat is mijn advies voor vandaag! Bedankt voor het luisteren ~ " ben jezelf altijd aan het vergelijken met de beste professionals. Wanneer je naar de sterren reikt, zullen ze altijd buiten je bereik zijn, weet je? De waarheid is dat je daar stap voor stap omhoog moet klimmen. En wanneer je een mijlpaal bereikt, kijk je eerst om en zie je hoe ver je bent gekomen ... En dan kijk je vooruit en besef je hoeveel meer er nog te gaan is. Dus soms kan het helpen om de balk iets lager te zetten ... Probeer iets te vinden waarvan je denkt dat het best goed is, maar niet van wereldklasse. En u kunt dat uw eigen persoonlijke doel maken. Het is ook erg belangrijk om de reikwijdte te begrijpen van wat u probeert te doen. Als je meteen in een enorm project springt en je bent nog steeds een amateur, zul je het nooit voor elkaar krijgen. Dus als we het over schrijven hebben, kan een roman in het begin te veel zijn. Waarom schrijf je geen korte verhalen? Het mooie van korte verhalen is dat je je kunt concentreren op slechts één ding dat je goed wilt doen. Dat geldt voor kleine projecten in het algemeen - je kunt je echt concentreren op de een of twee dingen. Het is zo'n goede leerervaring en een opstapje. Oh, nog een ding. Schrijven is niet iets waar je gewoon in je hart reikt en er komt iets moois tevoorschijn. Net zoals tekenen of schilderen, het is een vaardigheid op zich om te leren hoe je kunt uitdrukken wat je vanbinnen hebt. Dat betekent dat er methoden en handleidingen en basics voor zijn! Het lezen van dat spul kan super-eye-opening zijn. Dat soort planning en organisatie zal echt helpen voorkomen dat je overweldigd raakt en opgeeft. En voordat je het weet ... begin je steeds minder te zuigen. Niets komt van nature. Onze samenleving, onze kunst, alles - het ' s gebouwd op duizenden jaren menselijke innovatie. Dus zolang je op die basis begint, en stap voor stap ... Jij kunt ook geweldige dingen doen. " Trivia Monika is bewust ontworpen om verdacht uit de toon te vallen vanaf het moment dat het menuscherm wordt geïntroduceerd: Elk meisje draagt ​​witte kniekousen, behalve Monika, die zwarte dijen draagt. Elk meisje behalve Monika draagt ​​witte en blauwe schoenen, maar Monika's zijn wit en roze. Bovendien is Monika op deze twee punten zo dicht op het titelscherm geplaatst dat haar benen tot aan de zwarte dijen niet eens in het frame passen en helemaal niet te zien zijn, waardoor ze eerst haar verschillen verbergden. Dit kan een vorm van voorafschaduwing zijn. Elk meisje behalve Monika en Sayori heeft een onnatuurlijke haarkleur. De naam van elke meid, behalve Monika's uiteinden, is een "i" en is expliciet de rōmaji anglicization van transcripties uit de Japanse taal. De sprites van elke meid, behalve een van Monika's, hebben iets zij aan zij. Monika's voornamelijk gebruikte sprite laat haar recht naar voren kijken naar de hoofdrolspeler. Monika is het enige meisje dat nooit buiten school of in een casual outfit wordt getoond. Ze verklaart later dat ze dit weet en is jaloers op de andere meisje voor het hebben van hen, evenals die ze kon hebben "gedragen een aantal leuke kleren voor je." Monika is de enige persoon die een poosje met de speler praat voordat ze zijn / haar gedicht leest. In tegenstelling tot de andere meisjes die het gedicht van de speler onmiddellijk zouden lezen nadat ze ze hadden gekozen. Monika is het enige personage in het spel te hebben haar stem nadrukkelijk verbonden met de gecrediteerd individu voor de zang ( Jillian Ashcraft ) als gevolg van de directe dialoog vóór gepresenteerd en tijdens de credits . Monika en Sayori, de enige meisjes die ervaren dat ze clubvoorzitter worden en daardoor bewust worden, zijn ook de enige twee meisjes die lachen op het titelscherm en een natuurlijke oogkleur hebben; groen en blauw, respectievelijk. Monika's versie van het liedje "Oké, iedereen!" debuteert alleen de piano, passend bij haar karakter terwijl ze piano speelt. Monika is de auteur van de beschrijving van het spel . Dit wordt aan de speler onthuld tijdens Act 3 . Monika's verjaardag is dezelfde dag Doki Doki Literature Club! werd in eerste instantie vrijgegeven. Als het echte middelbare onderwijsstelsel van Japan wordt overwogen, kan worden geconcludeerd dat Monika een 3ejaarsstudent is: Monika zegt in akte 3 dat "iedereen [haar] jaar begint na te denken over universiteit", een verklaring die hieronder wordt ondersteund. De gekleurde uwabaki-tips vertegenwoordigen de cijfers van een student op zijn / haar school. Monika's uwabaki-kleur is roze, terwijl de rest van de kleuren van het personage (waarschijnlijk ook de protagonist, omdat ze niet uitzonderlijk zijn) blauw is. [ nodig citaat ] Studenten kunnen worden toegelaten tot de groep van het tweede jaar terwijl ze blijven werken met hun klasgenoten van het eerste jaar als ze uitzonderlijk zijn in hun vorige groep [5], wat consistent is met Monika's lof en uiteenzetting door de andere personages en de opmerking van de protagonist dat hij was met Monika in de klas van het jaar ervoor, ondanks de verschillende kleuren volgend jaar. [6] Gezien het bovenstaande bewijsmateriaal zou Monika niet op de middelbare school zitten als ze een cijfer lager was dan de andere personages omdat de hoofdrolspeler niet bij Monika in de klas van hun vorige jaar zou zijn geweest. Uit deze conclusie kan Monika logischerwijs niet op school komen als de andere personages in hun derde jaar zitten omdat ze het curriculum zou hebben afgerond en naar het door haar gekozen college was overgestapt. Monika exhibits some hypocrisy, besides telling on a sarcastic manner, for designating Yuri to be the yandere archetype despite showcasing the common actions a yandere would do, which is to remove the competition by any means necessary and force the player into a situation that they cannot deny to keep them captive by Monika intentionally until the end of existence. What separates Monika from being an actual yandere is her acceptance of being rejected and allowing the player to live life without her and with the possibility of partnering with another. Monika's beschrijvingen van wat zij ervaart in de leegte is zeer vergelijkbaar met wat de martelmethode "sensorische deprivatie" bij haar slachtoffers teweegbrengt. [7] Monika heeft een Twitter-account onder de alias lilmonix3 . Monika's favoriete kleur is smaragdgroen omdat ze een "speciale verbinding" voelt met de kleur van haar ogen die als deel van haar identiteit dient, wat een verwijzing kan zijn naar de uitdrukking "groen van jaloezie." Monika's favoriete dag van het jaar is Valentijnsdag. [8] Monika is een vegetariër omdat ze wil bijdragen aan het verlagen van de ecologische voetafdruk van de planeet, die meestal wordt veroorzaakt door vleesfabrieken en andere industriële markten. Hoewel ze de beheerdersnaam van het apparaat kan achterhalen, zal ze deze naam niet onthullen als de speler op bepaalde streamingprogramma's opneemt. [9] Monika zegt dat ze niet veel weet over de speler, inclusief of ze een jongen of een meisje zijn. Ondanks dat noemt ze zichzelf nog steeds hun vriendin, een inconsistentie geïnterpreteerd als een verwijzing naar ambigue biseksualiteit. Ze noemt de speler haar "vriendje" later in dezelfde handeling, echter, een andere inconsistentie die in strijd is met de eerder genoemde en meer suggereert in de richting van een voorkeur voor heteroseksuelen. Dit kan twee dingen betekenen: Monika heeft voorkeuren, maar ze staan ​​op de tweede plaats als de perfecte vriendin van de speler, ongeacht de conflicten. Monika's interesse komt voort uit het feit dat de speler een echte entiteit voorstelt met oneindige keuzes in het leven, in plaats van een autonoom programmeerbaar apparaat dat slechts in staat is tot een eindige verzameling. Dan Salvato hint dat Monika probeert de speler lief te hebben zoals ze is, en haar liefde hangt ervan af of de speler van haar houdt of niet. [10] Monika verklaarde dat ze zichzelf had verwijderd als de speler niet was komen opdagen. Kort daarna, wanneer ze over introverte mensen praat, zegt ze dat ze "alles kan zijn wat de speler van haar verlangt", begrijpt ze mensen heel goed, en "niets zou haar gelukkiger maken dan de perfecte vriendin voor jou te zijn." Ze herhaalt herhaaldelijk de uitdrukking "Just Monika" door een ander personage of door het spel zelf de frase weg te laten laten via een textbox / dialoogvenster in een poging om de keuzes van de speler te beperken of in het begin de speler te overtuigen Monika is de betere persoon om op te focussen. Als het personagebestand van Monika een back-up heeft voordat de speler het verwijdert en het op elk gewenst moment weer toevoegt voordat een nieuw spel start in Act 4, a text box will pop up when the player starts Act 4 stating that the player is being cruel to her and that she does not want to exist anymore and will consequently delete her own file afterward. Ondanks het feit dat de speler wordt verwijderd en de speler probeert een opslagbestand te laden van een andere handeling, blijft Monika verschijnen en wordt voorkomen dat de speler vals speelt. Referenties ↑ De geboortedatum van Monika is gelijk aan de releasedatum van het spel , die vóór die datum verscheen maar "in beta" was , en de verklaring van Dan Salvato op subreddit Discord (nu verwijderd) ↑ Concepthoogte en verklaring op canonhoogte [ nodig citaat ] ↑ Satchely (DDLC's character artist) 's tweet over de haarkleuren van Monika en Sayori ↑ "Het is niet alsof Monika een vreselijke persoon is, ik denk dat ze een zeer attent persoon is en altijd aan andere mensen denkt. Wanneer die mensen niet echt zijn en het is gewoon een spel en ze wordt effectief gemarteld door vast te zitten in het spel en ze begint drastische maatregelen te nemen en dat wat haar bereikt. " -Dan Salvato, twitch.tv ↑ rubriek 2 . 山形中央ライオンズクラブ. Ontvangen op 30 maart 2018. ↑ MC: We kennen elkaar wel - we praatten zelden, maar we waren vorig jaar in dezelfde klas. Monika was waarschijnlijk het populairste meisje in de klas - slim, mooi, atletisch. Kortom, volledig buiten mijn bereik. ↑ Een onderzoek naar sensorische deprivatie toonde aan dat het een extreme geestelijke achteruitgang en hallucinaties veroorzaakte, waarbij geen enkele deelnemer meer dan een week kon leven. ↑ Monika's favoriete stem van het jaar is Valentijnsdag, van lilmonix3 ↑ $ stream_list = ["obs32.exe", "obs64.exe", "obs.exe", "xsplit.core.exe", "livehime.exe", "pandatool.exe", "yymixer.exe", "douyutool.exe", "huomaotool.exe"] ↑ Als jij het soort persoon bent dat ernaar streeft iemand te zijn die Monika's liefde verdient, dan is dat wat ze van jou houdt. Alleen iemand die alle hoop op zichzelf heeft verloren, veroordeelt Monika tot haar eigen trieste, onvervulde fantasie. Als je gelooft dat Monika van je houdt, dan heb je het in je gevonden om een ​​beetje van jezelf te houden, en dat is wat ze meer wil dan wat dan ook

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&oldid=571093"