Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Wikikids:Algemeen voorbehoud

Uit Wikikids
Versie door Sumurai8 (overleg | bijdragen) op 8 jun 2009 om 11:50 (Nieuwe pagina: '''WikiKids''' kan niet garanderen dat alle informatie op deze site op feiten berust, omdat '''iedereen''' pagina's kan aanpassen. Om diezelfde reden kunnen wij niet garanderen dat al...)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

WikiKids kan niet garanderen dat alle informatie op deze site op feiten berust, omdat iedereen pagina's kan aanpassen. Om diezelfde reden kunnen wij niet garanderen dat alle informatie daadwerkelijk vrijgegeven kan worden onder de GNU Free Documentation License (kort: GFDL).

Het is hierdoor mogelijk dat er teksten op WikiKids staan, die onder copyright vallen. Wanneer u dit kenbaar maakt aan WikiKids, dan zullen wij deze tekst verwijderen. Zie hiervoor: Speciaal:Contact
De juistheid van informatie kunt u nagaan met behulp van externe bronnen en naslagwerken. Wij raden u dan ook aan om niet alleen WikiKids als bron te gebruiken, maar ook andere bronnen te gebruiken


Afbeeldingen op WikiKids kunnen worden geupload onder elke vrije licentie. Momenteel ondersteunt WikiKids de Creative Commons (zowel met en zonder GelijkDelen), GNU Free Documentation License (alle versies), Publiek Domein en enkele andere licenties die te vinden zijn onder Speciaal:Upload.

Wij proberen van alle afbeeldingen te controleren of deze zijn vrijgegeven onder een vrij licentie. Wanneer dit niet het geval is, zullen wij de afbeelding verwijderen. Bij twijfel zullen wij de uploader vragen om de bron te noemen en/of zullen we contact opnemen met de rechthebbende om de licentie te verifiëren.


Copyright Meer informatie over auteursrechten kan gevonden worden op de auteursrechtenpagina.
Copyright
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Algemeen_voorbehoud&oldid=94785"