Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Warboel

Uit Wikikids
Versie door Wouter15Bot (overleg | bijdragen) op 10 dec 2017 om 20:25 (→‎Wat doen de artiesten: clean up, typos fixed: carriere → carrière (2))
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Warboel is een vrolijke band die schollen, dorpen en steden bezoekt om voorstellingen of shows te laten zien. De artiesten zijn: Sander, Barry, Ronnie, Anoek, Martin en Carmen. Barry en Sander gaven op 28 november 2011 een sinterklaasvoorstelling aan de koninklijke kinderen: Amalia, Ariane en Alexia.

Wie heeft met Warboel samengewerkt

Warboel werkt samen met: Uitgeverij Kluitman Alkmaar, ZINOPSIS mediaproducties, TV Nederland B.V. en Graafschap College Doetinchem en een heel klein beetje met Walter Bouwmans Geluidstechniek.

Informatie over de site

Op de Warboel site kun je een compliment achter laten of tip, vraag. Coen Stevens is geluidstechnicus bij Warboel en zorgt altijd voor goed geluid tijdens de optredens van Warboel. www.warboel.nl Is gemaakt door: Web-Wise. Op het gastenboek van http://www.warboel.com/ kun je een reactie schrijven over hun optredens.

Wat doen de artiesten

Sander is zanger, presentator, componist van kindermuziek, koordirigent en leraar. Barry Römer is zanger en leraar. Ronnie Kolenbrander speelt trompet, bugel en bluesharp. Martin Seysener begon zijn muzikale carrière bij Arne Jansen en Les Cigales. Carmen Cattier is dansleraar. Anoek Beerten is SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener) en haar hobby is muziek nazingen! Martin Seysener begon zijn muzikale carrière bij Arne Jansen en Les Cigales.

Warboel cd

Je kunt soorten cd's, posters en liedjes kopen op de site. Je kunt ze ook op de site testen of ze leuk of niet leuk zijn. als je de muziek leuk vind kun je meerdere cd's kopen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Warboel&oldid=500806"