Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Volendam: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Regel 2: Regel 2:
 
'''Volendam''' is een [[dorp]] dat ligt in de provincie [[Noord-Holland]].
 
'''Volendam''' is een [[dorp]] dat ligt in de provincie [[Noord-Holland]].
  
Volendam heeft ongeveer 22.000 inwoners.
+
Volendam heeft ongeveer 22.000 inwoners. Volendam is ook bekend om zijn artiesten : BZN, Jan Smit, Nick en Simon, The Cats, 3 j's, Piet Veerman, enz. Als je in Volendam woont loop je ongetwijfelt wel eens over de dijk van Volendam. De sfeer is er gezellig.
  
 
==Toerisme==
 
==Toerisme==

Versie van 9 jun 2007 19:51

Volendam is een dorp dat ligt in de provincie Noord-Holland.

Volendam heeft ongeveer 22.000 inwoners. Volendam is ook bekend om zijn artiesten : BZN, Jan Smit, Nick en Simon, The Cats, 3 j's, Piet Veerman, enz. Als je in Volendam woont loop je ongetwijfelt wel eens over de dijk van Volendam. De sfeer is er gezellig.

Toerisme

Er komen elk jaar opnieuw duizenden toeristen met bussen tegelijk om de Volendammers in klederdracht en vissersboten te bekijken. Ook is er de mogelijkheid om met de boot naar Marken te varen.WikiKidsAtlas

Volendam op Google Earth
Bij deze plaats hoort een een link naar Google Earth. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

Heb je geen Google Earth op je computer zitten en wil je deze plaats toch zien, dan kan dit op het internet. Klik dan hier

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Volendam&oldid=32083"