Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 24 juni t/m 24 juli staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Honderdjarige Oorlog. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

U2 (band): verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (Stef 1999 heeft pagina U2 hernoemd naar U2 (band): Meerdere betekenissen)
 
Regel 1: Regel 1:
'''U2''' is een [[Ierse]] rockband waarvan de leden zijn: Bono, the Edge, Adam Clayton en  Larry Mullen jr. Deze formatie is vanaf het begin van U2 hetzelfde gebleven, zelfs de manager en geluidstechnicus zijn veranderden nauwelijks.
+
'''U2''' is een [[Ierse]] rockband waarvan de leden zijn: Bono, the Edge, Adam Clayton en  Larry Mullen jr. Deze formatie is vanaf het begin van U2 hetzelfde gebleven, zelfs de manager en geluidstechnicus zijn dezelfde. Bono geldt als een wereldverbeteraar die ook bij presidenten komt.
 
{{Beg}}
 
{{Beg}}
 
[[Categorie:Band]]
 
[[Categorie:Band]]

Huidige versie van 30 jun 2020 om 21:09

U2 is een Ierse rockband waarvan de leden zijn: Bono, the Edge, Adam Clayton en Larry Mullen jr. Deze formatie is vanaf het begin van U2 hetzelfde gebleven, zelfs de manager en geluidstechnicus zijn dezelfde. Bono geldt als een wereldverbeteraar die ook bij presidenten komt.

Accessories-text-editor.svg
Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier:
Tekst: WikipediaGoogle
Afbeeldingen: Wikimedia CommonsWikiKids Beeldbank
Clipjes: SchoolTV BeeldbankYouTube

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=U2_(band)&oldid=622989"