Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

The masked singer

Uit Wikikids
Versie door Bot61 (overleg | bijdragen) op 3 jan 2022 om 15:26 (Robotgeholpen doorverwijzing: Amerika - Koppeling(en) gewijzigd naar Verenigde Staten)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

The masked singer is een programma die over de hele wereld weleens wordt gemaakt. De werking: bekende mensen nemen het tegen elkaar op terwijl ze zingen. Alleen zijn ze onherkenbaar door de meest prachtige maskers. Dat kan uibloeien tot iets heel speciaals. Of heb je ooit al een een hotdog, een rap en een broodje kaas zien battelen. Iedereen droomt ervan ooit onder een van die gloeiendhete pakken te zitten. Het is een hele eer, en het is nog een grotere eer als je dan die mooie trofee wint. Elke week nemen we afscheid van een figuur. Daarna moet elk speurderslid zijn hoofdverdachte zeggen. En dan moet je alleen maar hopen dat degene die jij hebt genoemd onder het masker zal zitten. In veel landen is eer al 1 of meerdere edities van the masked singer gemaakt. Degene die verklapt dat hij of zij onder een van de maskers zit, riskeren ze een boete van meer dan 2.000$. Hieronder zie je nog een lijst van een aantal landen die het al waagden een editie van the masked singer te maken:

- België - Nederland - Amerika - Duitsland - Noord-Korea - Zwitserland - Cambodja - Frankrijk - China - Italië

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=The_masked_singer&oldid=700856"