Help mee! Maak een account of meld je aan.
In februari staat WikiKids in het teken van Turkije! Doe jij ook mee?
Stem nu op: Kolmarden Zoo

Thaiboksen: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
k (er stond taihboks dus ik heb het veranderd naar thaiboksen)
 
Regel 1: Regel 1:
'''Thaiboksen''' is een vechtsport waarbij je je handen en voeten mag gebruiken. Niet alleen dat is belangrijk het draait ook om mentaliteit en conditie. De '''Afdautrap''' is een trap waarbij je iemand van je af duwt. Thaiboksen komt uit [[Thailand]]. De Taihboks technieken moet je ook bij [[wedstrijd]]en gebruiken. Je mag bij thaiboksen ''geen'' straatpartijen gebruiken zoals slaan op het hoofd.
+
'''Thaiboksen''' is een vechtsport waarbij je je handen en voeten mag gebruiken. Niet alleen dat is belangrijk het draait ook om mentaliteit en conditie. De '''Afdautrap''' is een trap waarbij je iemand van je af duwt. Thaiboksen komt uit [[Thailand]]. De Thaiboks technieken moet je ook bij [[wedstrijd]]en gebruiken. Je mag bij thaiboksen ''geen'' straatpartijen gebruiken zoals slaan op het hoofd.
  
 
{{beg}}
 
{{beg}}
 
[[Categorie:Sport]]
 
[[Categorie:Sport]]

Huidige versie van 14 feb 2019 om 11:15

Thaiboksen is een vechtsport waarbij je je handen en voeten mag gebruiken. Niet alleen dat is belangrijk het draait ook om mentaliteit en conditie. De Afdautrap is een trap waarbij je iemand van je af duwt. Thaiboksen komt uit Thailand. De Thaiboks technieken moet je ook bij wedstrijden gebruiken. Je mag bij thaiboksen geen straatpartijen gebruiken zoals slaan op het hoofd.

Accessories-text-editor.svg
Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier:
Tekst: WikipediaGoogle
Afbeeldingen: Wikimedia CommonsWikiKids Beeldbank
Clipjes: SchoolTV BeeldbankYouTube

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Thaiboksen&oldid=547469"