Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Stem nu op: John F. Kennedy

Sjabloon:Berisping

Uit Wikikids
Versie door Rots61 (overleg | bijdragen) op 22 apr 2021 om 18:58 (verandering)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Berisping!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Berisping, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer de sjabloon wordt geplaatst.

Het doel van sjabloon berisping is om gebruikers die bewust foute bewerkingen uitvoeren maar nieuw zijn erop te wijzen dat Wikikids niet voor hun bewerkingen bedoeld is. Het sjabloon wordt gegeven wanneer er sprake is van bewust gedrag, maar een langere blokkade of waarschuwing nog niet gepast is.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Sjabloon:Berisping&oldid=663589"