Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg
Stem nu op: PQ-17 en Victoria van het Verenigd Koninkrijk

Samsung Electronics: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Samsung Electronics''' is een Zuid-Koreaans bedrijf dat allerlei elektronische producten maakt. Zo maken ze onder andere m...')
 
k
Regel 2: Regel 2:
  
 
== Geschiedenis ==
 
== Geschiedenis ==
Samsung Electronics werd opgericht in 1969 als onderdeel van de [[Samsung Group]] (het [[moederbedrijf]]). In die tijd begonnen ze met het produceren van [[televisie]]s, [[koelkast]]en en [[wasmachine]]s.
+
Samsung Electronics werd opgericht in [[1969]] als onderdeel van de [[Samsung Group]] (het [[moederbedrijf]]). In die tijd begonnen ze met het produceren van [[televisie]]s, [[koelkast]]en en [[wasmachine]]s.
  
 
== Smartphones ==
 
== Smartphones ==

Versie van 29 nov 2017 om 00:30

Samsung Electronics is een Zuid-Koreaans bedrijf dat allerlei elektronische producten maakt. Zo maken ze onder andere mobiele telefoons (en smartphones), laptops, fototoestellen en SSD's. Voor hun producten gebruiken ze de merknaam Samsung.

Geschiedenis

Samsung Electronics werd opgericht in 1969 als onderdeel van de Samsung Group (het moederbedrijf). In die tijd begonnen ze met het produceren van televisies, koelkasten en wasmachines.

Smartphones

Tegenwoordig staat Samsung Electronics bekend als de fabrikant met het meeste aantal smartphones in gebruik in meerdere landen. Samsung produceert op dit moment verschillende Android-smartphones in meerdere series:

Een voorbeeld van Samsung-smartphones uit 2017: Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy J7 (2017), Samsung Galaxy S8

Accessories-text-editor.svg
Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier:
Tekst: WikipediaGoogle
Afbeeldingen: Wikimedia CommonsWikiKids Beeldbank
Clipjes: SchoolTV BeeldbankYouTube

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Samsung_Electronics&oldid=499489"