Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Van 3 juli t/m 3 augustus 2022 vindt op WikiKids het Wikiproject:Regionale Talen plaats. Schrijf je hier in!
Stem nu op: Dyscalculie, Dementie en Koude Oorlog

PlayStation 3

Uit Wikikids
Versie door DeGroteEmojii (overleg | bijdragen) op 2 mei 2020 om 08:10 (DeGroteEmojii heeft pagina Playstation 3 hernoemd naar PlayStation 3)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Play Station 3 (afgekort PS3) is net als de XBOX 360 en de Wii een 7de generatie gameconsole. Het is de derde console in de PlayStation-serie die ontwikkeld werd door Sony.

De Playstation 3 is een spelcomputer waar je mee kunt spelen in bijvoorbeeld je vrije tijd. Het heeft spelletjes die je kunt spelen met vrienden of alleen. De spelletjes verschillen soms ook van leeftijd. Zo heb je 3+,5+,7+,12+,16+ en 18+. De spelletjes kosten tussen de 40 en de 70 euro. Je heb ook uitverkoop of afgeprijsd dan kunnen ze tussen de 7 en de 40 euro kosten.

Playstation Network

Als je je playstatin online wil hebben moet je goed naar de instructie's kijken, want als je iets verkeerd doet kan je Playstation kapot gaan. Bijna op het laatst van de vragen die de Playstation aan je stelt krijg je ook de vraag om de Playstation in een computer te veranderen. Als je dat doet kan de Playstation niet meer terug veranderd worden. Maar als je er voor kiest de Playstation niet in een computer te veranderen krijg je alsnog een internet zoekmachine waarmee je nog op bepaalde site's kan gaan zoals ''youtube''. Je kan ook bepaalde site's niet bezoeken zoals msn en ebuddy. Als je Playstation online staat kan je met mensen van over de hele wereld spelen. Je kan ook vrienden toevoegen en berichten sturen. Op spellen kan je ook vrienden uitnodigen in je spel, dat noemt men een party Je kan ook met ze praten door een headset aan te sluiten.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=PlayStation_3&oldid=611459"