Overleg gebruiker:Webmaster: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Sjabloon:Chat)
(Tabel)
Regel 1: Regel 1:
== Tabel ==
 
 
Harm, zou jij het eigenlijk niet handig vinden om in de tabel te komen bij de Recente Wijzigingen? Rechtsboven zie je een tabel met online moderators. Jij bent ook een moderator volgensmij en daarbij nog een bestuurslid, het kan dus best handig zijn voor mensen om te kunnen weten of je on- of offline bent. Denk even erover na van wat je van het plan vindt, dan leg ik je het uit ;) {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 5 dec 2009 20:26 (CET)
 
 
:: Wederom dank voor je actieve meedenken, maar vooralsnog heb ik daar geen behoefte aan. --{{Gebruiker:Webmaster/Handtekening}} 5 dec 2009 20:43 (CET)
 
:::Oke ;) {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 5 dec 2009 20:44 (CET)
 
 
 
== Blokkade Dikkeluldriebier ==
 
== Blokkade Dikkeluldriebier ==
  

Versie van 19 jun 2010 om 19:44

Blokkade Dikkeluldriebier

In dit geval heb je een blokkade gezet met IP en registeren uitgeschakeld. Dat zijn de verkeerde instellingen voor een gebruikersnaam blokkade. Ik heb de blokkade opnieuw gezet zodat een nieuwe gebruikersnaam kan worden aangemaakt. Voor het "vandalisme" blijft zijn IP-Blokkade tot 11 dec 2009 13:37 staan. (Ik vind het geven van een mening trouwens niet echt een Blok OT waard, dit kun je terugdraaien en de gebruiker aanspreken. Want hij was namelijk ook goed bezig.) :) apoo overleg 10 dec 2009 17:07 (CET)

Hij zette wél meningen in zijn artikels. Bijvoorbeeld in sportschool: dikke vetzakken kunnen er trainen. En dat het vet goed was enzo. Alsof 'ie reclame maakte. Leg hem uit hoe die artikelen moet schrijven, ook wel handig! :) FD :D 10 dec 2009 17:09 (CET)
Ik vind het een ongewenste gebruikersnaam en hij schrijft op de overlegpagina van de hoofdpagina dat WikiKids zuigt. Daarom de blokkade.
Ik heb hem ook geblokkeerd om zijn gebruikersnaam. Maar wel registereen van gebruikers ingeschakeld. :) apoo overleg 10 dec 2009 17:20 (CET)

Gebruiker:Kalta3/2010

Een beetje laat, maar ja.

Sex

Als het toch zo'n gevoelig onderwerp is, zou je dan toch tenminste juist Nederlands willen gebruiken? Het is "seks" en niet "sex". Verder is het artikel niet conform de richtlijnen en is het hoogstwaarschijnlijk copyvio... BlaBla 19 juni 2010 19:37 (CEST)

Zoals je in de historie kan zien is de pagina op onjuiste wijze begonnen door een nieuwe gebruiker en dat heb ik even snel gecorrigeerd. Ik heb de beveiliging aangepast, dus je mag aanpassen naar wens. En het is geen copyvio. Wellicht kan je op sex een doorverwijzing naar seks maken. Allemaal prima, als er maar geen aanstootgevende tekst op WikiKids verschijnt. Je toonzetting mag wel wat vriendelijker. --Harm Hofstede (Stichting WikiKids). 19 juni 2010 19:43 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Webmaster&oldid=159463"