Overleg gebruiker:Tap tap

Uit Wikikids
Versie door Apoo (overleg | bijdragen) op 17 jul 2009 om 16:50 (Weg)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen IX
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Tap tap!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Leuk dat je komt helpen. vertel eens wat over jezelf. En let je alsjeblieft een beetje op je spelling? Delmoro 11 jan 2009 14:18 (CET)

Artikelen over steden

Beste tap tap,

Je bent zeker goed bezig, alleen wil je ervoor zorgen dat mocht je bij een artikel de categorie:Hoofdsteden zetten, het artikel niet ook in de categorie:Steden en dorpen is ingedeeld? Ook moet er Sjabloon:Beginnetje bij en de categorie van het land waar de stad in ligt. Groetjes, Patricia 12 jan 2009 16:37 (CET)

Zou je de categorie van het desbetreffende land niet weg willen laten? Alvast bedankt, Patricia 12 jan 2009 17:43 (CET)

Goed bezig ;)

Je bent goed bezig ;) :P Heb je ervaring op Wikipedia? Greenday2 15 jan 2009 20:04 (CET)

Categorie:Steden in spanje

Hoi tap tap,

Ik heb jouw categorie (Steden in spanje) verwijderd omdat deze gewoon bij de categorie:Spanje horen. Groetjes, Patricia 17 jan 2009 15:23 (CET)

Categorie:Stad in nederland

Hoi tap tap,

Er bestaat al een andere categorie, namelijk Categorie:Plaats in Nederland. Je hebt al gezien dat ik de artikelen over aan het zetten ben, maar je zet ze gewoon weer terug. Dit is niet bedoeling en ik wil je hierbij ook vragen om het niet meer te doen, anders zal ik je voor een dag moeten blokkeren. Alvast bedankt, Patricia 18 jan 2009 17:55 (CET)

Beginnetjes

Leuk dat je zoveel aanmaakt, maar zou je erop willen letten je artikels wat langer dan één zin te maken? Greenday2 21 jan 2009 17:20 (CET)

PS:kijk misschien ook eens even naar KinderWiki.net ;) Greenday2 25 jan 2009 18:23 (CET)

Wat een werk...!

Beste Tap tap, Wat een werk verzet jij zeg. Super. Ga zo door en probeer anders ook eens bestaande artikels te controleren op waarheid en spelling. Thanks, Delmoro 26 jan 2009 23:13 (CET)

Werk

Dag Tap tap, op één of meerdere pagina('s) heb jij het sjabloon werk gezet. Ben jij nog van plan om hiermee verder te gaan? Zo nee, wil je het sjabloon dan eraf halen? Groetjes, Copyright 3 jul 2009 23:17 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Tap_tap&oldid=104040"