Overleg gebruiker:TahR: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(moderatorsatus)
k (moderatorsatus)
Regel 94: Regel 94:
  
 
ik hou me aan die lijst {{Gebruiker:Koms/handtekening}} 18 januari 2010 19:16 (CET)
 
ik hou me aan die lijst {{Gebruiker:Koms/handtekening}} 18 januari 2010 19:16 (CET)
 +
:Koms, ik wil je wel in de lijst zetten maar je moet eerst wel wat actiever worden. Een van de redenen waarom je niet meer in de tabel bent is dat je heel weinig online bent. Hoe komt dat eigenlijk? Mag je van je ouders of school niet zo veel meer op Wikikids?
 +
:Iets wat je dan kan proberen is om hun te vertellen wat Wikikids is. Dat het niet alleen leuk is maar dat je er zelf nog wat van leert. {{Gebruiker:TahR/Handtekening}} 18 januari 2010 19:22 (CET)

Versie van 18 jan 2010 om 20:22


Gtk-dialog-info.svg
Er zijn 2 meldingen beschikbaar.
Nuvola apps important.svg

GYMNASIUM! PROEFCITO SCORE: 546! :D

Nuvola apps important.svg

2, 3 en 4 februari 2010: Citotoets! Ik zal meer afwezig zijn, ivm uitrusten, vroeger naar bed en dat soort dingen.

Taimadera Okunoin teien2.jpg

Welkom op mijn Overlegpagina :-)

Huidig overleg - Archief 1 - Archief 2 - Archief 3 - Archief 4 - Archief 5 - Archief 6

  • Elke 20 tot 25 kopjes worden gearchiveerd, maar soms kan er nog wat meer in mijn archief zitten dan 25 kopjes.
  • Ik wens geen spamsjablonen te ontvangen; wel Fijne Feestdagen-berichten e.d., maar niet op een spammanier. Indien ik deze krijg archiveer ik ze direct. Behalve op: de Kerst-, Paas- en Pinksterdagen, Oud en Nieuw, Koninginnedag, Driekoningen, mijn verjaardag (25 oktober).
  • Ongewenste reacties (o.a. gescheld en PA's) verwijder ik (nee, niet archiveren, gewoon verwijderen). Ik hoef deze reacties namelijk niet, als je niet normaal kan praten.
  • Let op: in het geval een deel van mijn overlegpagina wegvalt, heb je zeker #<naam van een kopje>, zoals #test in je URL staan. Haal dat weg om de volledige overlegpagina te zien. Dit is een technische bug waar ik helaas niks aan kan doen.
  • Vandalisme draai ik terug en voor vandalisme geef ik een waarschuwing en/of een blokkade.

Heilige TahR!

Waar het al wel niet aan kan liggen. Ik doe

{{kolom

Jíj doet

{{Kolom

en hij doet het! Zo'n ukkiepukkiefoutje xD Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 15 januari 2010 17:56 (CET)

moderatorsatus

ik hou me aan die lijst Globe.png Koms - Egypte! 18 januari 2010 19:16 (CET)

Koms, ik wil je wel in de lijst zetten maar je moet eerst wel wat actiever worden. Een van de redenen waarom je niet meer in de tabel bent is dat je heel weinig online bent. Hoe komt dat eigenlijk? Mag je van je ouders of school niet zo veel meer op Wikikids?
Iets wat je dan kan proberen is om hun te vertellen wat Wikikids is. Dat het niet alleen leuk is maar dat je er zelf nog wat van leert. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 18 januari 2010 19:22 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:TahR&oldid=142869"