Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg
Stem nu op: PQ-17 en Victoria van het Verenigd Koninkrijk

Overleg gebruiker:TahR: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Kalta: nieuwe subkop)
Regel 144: Regel 144:
  
 
[[Gebruiker:Harry.spoelstra|Harry Spoelstra]] 10 dec 2009 13:34 (CET)
 
[[Gebruiker:Harry.spoelstra|Harry Spoelstra]] 10 dec 2009 13:34 (CET)
 +
 +
== Kalta ==
 +
 +
Hi, kan geen kwaad hoor om even te reageren! Mij hoor je ook niet over dat sjabloon (waar ik nota bene zelf de eerste versie van heb gemaakt... megalang geleden), al gaat het me toch wel een beetje aan mijn hart. WikiKids was toch altijd een project wat ik in het allereerste begin ben tegengekomen op WP en waar ik toch met veel plezier aan heb gewerkt! (Zelfs mijn schoolwerk voor heb verwaarloost, af en toe)
 +
Maargoed, deze edit van Kalta doet toch wel een beetje de deur dicht.
 +
 +
En nu ik er toch ben... mijn complimenten voor de hoofdpagina, die ter vervanging dient van de mijne. (Werd natuurlijk op den duur wel tijd, maar daarvoor was het helemaal niets.)
 +
 +
OK, ik ga weer. Wat doe ik hier op mijn zaterdagavond?
 +
 +
Succes! Vaarwel ;)
 +
 +
{{Knowledge}} 12 dec 2009 23:08 (CET)

Versie van 13 dec 2009 om 00:08


Gtk-dialog-info.svg
Er zijn 2 meldingen beschikbaar.
Nuvola apps important.svg

GYMNASIUM! PROEFCITO SCORE: 546! :D

Nuvola apps important.svg

2, 3 en 4 februari 2010: Citotoets! Ik zal meer afwezig zijn, ivm uitrusten, vroeger naar bed en dat soort dingen.

5


Welkom op mijn Overlegpagina :-)

Huidig overleg - Archief 1 - Archief 2 - Archief 3 - Archief 4 - Archief 5 - Archief 6
Elke 20 tot 25 kopjes worden gearchiveerd
Ik wens geen spamsjablonen te ontvangen; wel Fijne Feestdagen-berichten e.d., maar niet op een spammanier. Indien ik deze krijg archiveer ik ze direct.

Hoero

Hoera! Drie hoeraatjes voor mij: ik heb sinds gister 20 artikelen geschreven en zit nu op 50 artikelen in totaal! Op naar de 100! :D FD :D 8 dec 2009 07:21 (CET)

Stemmingen

Jouw versie is erg mooi Tahr. Maar zul jij er wel mee bezig blijven de versie te onderhouden? Het kost meer werk volgens Samurai. Heb je daar aan gedacht? Als je straks je tijd meer over WikiWeet en WikiKids gaat verdelen zul je minder tijd hebben voor het bijhouden van je mooi museumpjes. Hoe wil je dat aanpakken? :D FD :D 8 dec 2009 16:05 (CET)

Er zit minder werk in dan WikiWeet's Hall of Fame, dat in elk geval. Het is best makkelijk, want bij een artikel dat is goedgekeurd plaats je 'groen', en je zet de naam van het artikel in de betreffende categorie met het huidige jaartal. Zo moeilijk is dat niet, voor iemand met zoveel verstand als S8 zou het eigenlijk heel makkelijk moeten zijn.. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 8 dec 2009 16:08 (CET)

Dat is dan helder. FD :D 8 dec 2009 16:09 (CET)

Ook al heeft WikiWeet een andere doelgroep, is het dan niet toch een soort van concurrentie zoals Apoo zei? FD :D 8 dec 2009 16:22 (CET)
Voor mij niet, misschien voor apoo wel maar dat moet je dan maar aan hem vragen. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 8 dec 2009 16:24 (CET)

...

Maak geen reclame om te stemmen; staat in het regelement? :) apoo overleg · (MOD) 8 dec 2009 18:33 (CET)

Lees verder: 'tenzij het een belangrijke stemming is'. Dit is wel een belangrijke stemming. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 8 dec 2009 18:33 (CET)
Nou, het veranderd de toekomst van wikikids nou niet echt. En bovendien staat het al in de sitenotice. :) apoo overleg · (MOD) 8 dec 2009 18:34 (CET)
En? Zo deed ik het ook met de hoofdpagian hoor. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 8 dec 2009 18:35 (CET)

Ik snap het wel. Apoo wil gewoon niet dat je systeem wint Tahr, :D FD :D 8 dec 2009 19:09 (CET)

Nou, ik ga niet zomaar gauw conclusies trekken, zeker omdat Apoo een aardig iemand is (al kan hij soms fel zijn), maar hij doet soms wel zo :P Of het bewust of onbewust is weet ik niet. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 8 dec 2009 19:16 (CET)
Nee, mensen kunnen dit gewoon storend vinden, en het staat al in de sitenotice. Want als iemand anders het bij mij doet dan heeft TahR er weer commentaar op ;) :) apoo overleg · (MOD) 8 dec 2009 19:18 (CET)
Tja, dan moesten de mensen maar eerder klagen, want ik dede dit ook met de stemming van de hoofdpagina en toen klaagde geen hond. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 8 dec 2009 19:19 (CET)
(ik vond het gewoon een beetje dubbelop :P) Maar even @FotoDude, ik vind dit nou niet echt een opmerking die je zomaar kan maken. :) apoo overleg · (MOD) 8 dec 2009 19:20 (CET)
Idd. Dat is gewoon opstoken. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 8 dec 2009 19:23 (CET)
Je hebt geluk dat je die opmerking vanmiddag niet maakte ;) :) apoo overleg · (MOD) 8 dec 2009 19:24 (CET)

dankje voor de tips. ik zal ze opvolgen.


hallo ik zou graag een aanvraag doen om mijn profielpagina cool te maken.--Sepmil 9 dec 2009 20:49 (CET)

:D

Nummer 1: :) apoo overleg · (MOD)
Nummer 2: :) apoo overleg · (MOD)
  • Nummer 1: Omdat we bijna al 1 jaar samenwerken :)
  • Nummer 2: Omdat ik blij ben jou te kennen, we hebben altijd veel lol samen (en soms een klein conflictje), en delen vaak de zelfde mening over dingetjes hier die gebeuren (:P). Ik hoop dat het nog lang zo door mag gaan. <3

Aapiewapie 8 dec 2009 19:36 (CET)

grote tekst

Dag TahR,

Ik heb geen tekst weggehaald van de overlegpagina maar wel de grootte aangepast. Die komt meer dan duidelijk over. Een beetje te agressief naar mijn idee. Daarom heb ik de "big" tekens weggehaald. Ik zo het op prijs stellen als je die niet weer toevoegt. Gerarddummer 9 dec 2009 16:25 (CET)

Beste Gerard, het is verboden om een bericht aan te passen. Ik zou graag zien dat jij je dus ook hier aan houdt. Je moet met Apoo overleggen als je de big-tekens niet op prijs stelt. Ik raad je aan om het niet weer aan te passen. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 9 dec 2009 16:27 (CET)
De "lief vragen" manier schijnt niet te werken. Nu ik het wat groter neer heb gezet valt het beter op en misschien dringt het dan tot de gebruiker door. Het is altijd nog beter dan de "3 maal is scheepsrecht"-regel waarbij de gebruiker na de 3e keer wordt geblokkeerd. :) apoo overleg · (MOD) 9 dec 2009 17:55 (CET)
Idd. Ik ben ook van de lief-vragen-manier afgestapt, zoals je bij de gebruiker Pannekoek ziet. We kunnen het wel steeds lief gaan vragen, maar we krijgen dan een grote mond terug. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 9 dec 2009 17:56 (CET)

Beste TahR, allereerst weet ik niet hoe oud u bent, ik ben tien, en misschien weet ik er wel minder van, en dat zal dan aan mijn leeftijd liggen. Maar ook ik weet dat Michael geen god is, een mens is en dus ook slechte kanten heeft. Ik vind het jammer zo'n reactie te ontvangen, want ik was het al vergeten ;-) Ik las het stukje over MJ, en vond het jammert dat het leek dat er meer negatief in stond dan positief, maar dat zal wel aan mij liggen. Ja, ik kan ook tegen de waarheid, en als ik wist dat u het zou lezen, zou ik het niet plaatsen, want het was niet mijn bedoeling om u boos te maken. En dat "fanclubje" is wel de plaats waar ik altijd mijn hart kan luchten als het om MJ gaat, want in mijn omgeving vindt iedereen hem, op een paar na, lelijk en kennen ze hem niet. Ik vind het wel, en nu ga ik weer jammer zeggen, want ik weet geen ander woord, jammer dat er een heel gedoe van wordt gemaakt, en iedereen die erop reageert. Maar dus nog een keertje: die fanclub vindt hem geen god of perfect, maar zijn fan van hem. Want, en alsjeblieft niet erop reageren, zeker niet boos, maar ik wil het eventjes zeggen: als er negatief over MJ wordt gepraat, is dat meestal niet gek meer, maar als iemand voor hem opkomt, of iets dergelijks, is het groot nieuws (ik weet niet of u dat hele gedoe met Albert Verlinde hebt gevolgd) Maar ik dwaal af ;-) En nogmaals: het was niet mijn bedoeling om u boos te maken, maar vind het fijn als kinderen die deze site gebruiken, weten dat MJ niet die man is met dat witte gezicht, zoals ik hem heb leren kennen ;-) En dat ik weg moet gaan, ik ben al weg, al hoop ik nog wel een keer een positieve reactie terug te verwachten. Groetjes, Pannekoek Pannekoek 9 dec 2009 19:52 (CET)

Wow, elf, ik dacht eventjes wat ouder ;) Toch denk ik niet dat ik erg veel terugkom, want ik had snel een gebruiker gemaakt toen ik dat stukje zag xD Ik was ook niet boos, eerder een beetje irritant bezig... En misschien kwam dat zo boos over, omdat ik het heb getypt en je dus geen uitdrukking kunt zien. Maar ik mag je zeggen? xD Groetjes, Pannekoek 9 dec 2009 20:30 (CET)

Plaatsing bij recent changes

Hallo Tahr, ik ga voorlopig bewust er niet bijstaan, maar ben wel vaak online en kijk dan mee, het heeft voordelen dat je laat zien dat je online bent, maar ook nadelen, als er niemand online is kan men ook denken nu is het tijd om te vandaliseren. Laat mij maar gewoon op de achtegrond meewerken. Ik volg wel veel, maar reageer ook niet altijd omdat ik benieuwd ben naar hoe het hele proces verloopt. En indien nodig en ik heb even tijd dan reageer ik wel.

Harry Spoelstra 10 dec 2009 13:34 (CET)

Kalta

Hi, kan geen kwaad hoor om even te reageren! Mij hoor je ook niet over dat sjabloon (waar ik nota bene zelf de eerste versie van heb gemaakt... megalang geleden), al gaat het me toch wel een beetje aan mijn hart. WikiKids was toch altijd een project wat ik in het allereerste begin ben tegengekomen op WP en waar ik toch met veel plezier aan heb gewerkt! (Zelfs mijn schoolwerk voor heb verwaarloost, af en toe) Maargoed, deze edit van Kalta doet toch wel een beetje de deur dicht.

En nu ik er toch ben... mijn complimenten voor de hoofdpagina, die ter vervanging dient van de mijne. (Werd natuurlijk op den duur wel tijd, maar daarvoor was het helemaal niets.)

OK, ik ga weer. Wat doe ik hier op mijn zaterdagavond?

Succes! Vaarwel ;)

Knowledge 12 dec 2009 23:08 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:TahR&oldid=131488"