Overleg gebruiker:Rots61/Archief4: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Portaal:Christendom: nieuwe subkop)
Regel 39: Regel 39:
  
 
Hoi Rots61, ik zou willen vragen of je misschien hulp gebruiken bij het maken van Portaal:Christendom. Ik zie dat je heel enthousiast en goed bezig bent het aanmaken van heiligen en Bijbelse personen en zou graag ook mijn steentje willen bijdragen door middel van een mooi portaal, dat bij de omvang van het project past. Zelf heb ik op een protestants christelijke basisschool gezeten en ken de Bijbel in grote lijnen. Daarnaast geloof ik in christelijke waarden als naastenliefde en vergevenis. Alvast bedankt voor je reactie. Groetjes, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 10 nov 2018 21:43 (CET)
 
Hoi Rots61, ik zou willen vragen of je misschien hulp gebruiken bij het maken van Portaal:Christendom. Ik zie dat je heel enthousiast en goed bezig bent het aanmaken van heiligen en Bijbelse personen en zou graag ook mijn steentje willen bijdragen door middel van een mooi portaal, dat bij de omvang van het project past. Zelf heb ik op een protestants christelijke basisschool gezeten en ken de Bijbel in grote lijnen. Daarnaast geloof ik in christelijke waarden als naastenliefde en vergevenis. Alvast bedankt voor je reactie. Groetjes, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 10 nov 2018 21:43 (CET)
 +
:Fijn dat je dit aanbied. Ik ben niet zo goed in de Wiki codes en in teksten verzinnen ook niet. Bedankt dat je mij wil helpen. Want het portaal komt gewoon niet uit mijn vingers. Het maken van artikelen (al zeg ik het zelf) gaat mij best goed af.

Versie van 10 nov 2018 om 23:33

Welkom op mijn overlegpagina!
Nuvola apps kolourpaint.png

Welkom in op de overlegpagina van Rots61! Hier kun je als gebruiker je vragen stellen aan mij over waarom ik wat doe, en hoe je kan helpen. Heb je een vraag? Klik dan op "nieuw bericht" bovenaan de pagina of klik hieronder om direct een nieuwe vraag te stellen! Ik ben op zondag niet aanwezig.

Brexit

Dag Rots, ik heb je bewerking in het sjabloon met landen van de EU ongedaan gemaakt. Het Verenigd Koninkrijk behoort namelijk nu nog bij de EU. De Brexit vindt pas in maart 2019 plaats, dus vandaar. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 26 okt 2018 00:04 (CEST)

Oke ik snap het. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 26 okt 2018 10:09 (CEST)

Verwijdernominaties

Hoi Rots, je had een aantal pagina's zoals Johannes (bijbel) en Job (boek) genomineerd voor verwijdering met als reden: Linken naar Bijbel, maar ik snap niet zo goed wat je daarmee bedoeld. Er staan nog links naar deze artikelen in navigatiesjablonen, op doorverwijspagina's en op andere artikelen. Daarnaast hebben ze gewoon inhoudelijke tekst. Dus ik kan ze niet zomaar verwijderen. Zou je willen uitleggen wat je bedoeling is met deze pagina's? Groet, :) apoo overleg 27 okt 2018 01:19 (CEST)

In het sjabloon met alle bijbelboeken. Heb ik een link gemaakt naar het eerste hoofdstuk van de bijbel. Dat heb ik met sjabloon pagenaam gedaan. https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/Rots61/Archief4/1/ word het dan. Dit werkt natuurlijk alleen met de bijbelboeken. Niet als daar iets achter of voor staat. Daar zit ook gelijk een fout want bij 1 Samuel en 1 Koningen en 1 Kronieken en alle andere boeken die uit een spatie bestaan linkt het niet goed. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 27 okt 2018 08:53 (CEST)

Vandalismebestrijding

Hoi Rots61, je bent de laatste tijd goed bezig met vandalismebestrijding. Ik vind daarom dat je vanaf nu gebruikers die echt kliederen of vandaliseren ook een {{brp}} mag geven. Op deze pagina vind je de richtlijnen wanneer het nog meer mag. Groetjes, :) apoo overleg 1 nov 2018 14:51 (CET)

Ik vraag me daarbij af of ik ook een {{brp}} mag geven als ze een uurtje krijgen? Of mag dat niet.Vinkje.png Rots61 Overleg 1 nov 2018 16:11 (CET)
Met uurtje bedoel ik een blok.
Ja dat mag, een moderator zal dan later wel of geen blokkade geven. Groet, :) apoo overleg 1 nov 2018 16:50 (CET)

Verwelkomen

Hi Rots, ik had het geloof ik al een keer tegen je gezegd, maar als je gebruikers wilt verwelkomen dan kun je dat alleen doen met sjabloon {{w}}. Andere sjablonen zijn helaas niet toegestaan. De reden hiervoor is dat we zorgvuldig hebben nagedacht over de manier waarop we willen dat gebruikers worden verwelkomd. Zo willen we zo min mogelijk tekst zodat het zo duidelijk mogelijk blijft. Gelijk het sjabloon handtekening erbij maakt het voor nieuwe gebruikers gelijk heel moeilijk en dan lezen ze de rest van het sjabloon ook niet meer, vandaar. Groet, :) apoo overleg 7 nov 2018 16:43 (CET)

Oke k zal het in het vervolg niet meer doen. Vinkje.png Rots61 Overleg 7 nov 2018 16:47 (CET)

sjabloon:Verbeteren

Dag Rots, ik had gezien dat je op het artikel verloskundige een verbetersjabloon had geplakt. Zou ik mogen vragen waarom je dit hebt gedaan? Persoonlijk vond ik, op een afbeelding misschien na, dat er niets mis was met het artikel zelf. Natuurlijk kunnen meningen hierover verschillen. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 nov 2018 20:27 (CET)

Ik had hem eropgezet omdat het toen nog niet afgewerkt was. Daarna heb ik het toch aangepast en ben vergeten hem eraf te halen. Excuses voor het ongemak. Vinkje.png Rots61 Overleg 8 nov 2018 20:46 (CET)

Bloem

Omdat je zo goed bezig bent de laatste tijd! -Aarde Bobbyjohn10 Overleg?

Beste Rots61,

Omdat je zo goed bezig bent met vandalismewerk en met dingen verbeteren, krijg je van mij deze bloem. Hij ruikt extra lekker dus het is geen stink bloem. Face-wink.svg Ik zou zeggen; ga zo door! Fijne vrijdagavond! Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 9 nov 2018 20:09 (CET)

Bedankt! Extra fijn dat hij lekker ruikt! (origineel) Deze had ik nog niet in mijn collectie! Nogeens bedankt! Vinkje.png Rots61 Overleg 9 nov 2018 20:16 (CET)

Portaal:Christendom

Hoi Rots61, ik zou willen vragen of je misschien hulp gebruiken bij het maken van Portaal:Christendom. Ik zie dat je heel enthousiast en goed bezig bent het aanmaken van heiligen en Bijbelse personen en zou graag ook mijn steentje willen bijdragen door middel van een mooi portaal, dat bij de omvang van het project past. Zelf heb ik op een protestants christelijke basisschool gezeten en ken de Bijbel in grote lijnen. Daarnaast geloof ik in christelijke waarden als naastenliefde en vergevenis. Alvast bedankt voor je reactie. Groetjes, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 10 nov 2018 21:43 (CET)

Fijn dat je dit aanbied. Ik ben niet zo goed in de Wiki codes en in teksten verzinnen ook niet. Bedankt dat je mij wil helpen. Want het portaal komt gewoon niet uit mijn vingers. Het maken van artikelen (al zeg ik het zelf) gaat mij best goed af.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Rots61/Archief4&oldid=532316"