Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 24 juni t/m 24 juli staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Honderdjarige Oorlog. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Overleg gebruiker:Nick Monshouwer

Uit Wikikids
Versie door Gustaafff (overleg | bijdragen) op 7 nov 2017 om 16:29 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{w}} *Beste Nick Monshouwer, welkom. Ik heb de moderatoren gevraagd je artikel, Stedenbouwkunde, te verwijderen. De pagina bevat geen tekst en is daarom niet e...')
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Nick Monshouwer!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

  • Beste Nick Monshouwer, welkom. Ik heb de moderatoren gevraagd je artikel, Stedenbouwkunde, te verwijderen. De pagina bevat geen tekst en is daarom niet encyclopedisch. Veel succes verder! Met vriendelijke groet,  Gustaafff  (contact) 7 nov 2017 15:29 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Nick_Monshouwer&oldid=496649"