Overleg gebruiker:Min3

Uit Wikikids
Versie door Wouter15 (overleg | bijdragen) op 31 mei 2016 om 18:35
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Min3!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Min3, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Mensen beledigen is ten strengste verboden! Ook vandalisme plegen is verboden. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 31 mei 2016 10:10 (CEST)

Wegens het schelden met ziektes ben je voor 2 weken geblokt. Ik hoop dat je na deze blokkade op een normale manier gaat bijdragen aan WikiKids en anders volgt er gewoon weer een blokkade. Wouter15 overleg · (MOD). 31 mei 2016 18:35 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Min3&oldid=447504"