Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Overleg gebruiker:Mike1023: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Bedankt!: dan is dit echt het laatste berichtje!)
(Bedankt!)
Regel 82: Regel 82:
 
::Dit had ik niet verwacht te lezen als ik terugkwam van mijn vakantie! Wat jammer dat we zo’n fantastische gebruiker als jou zullen moeten missen. Ik ben je dankbaar voor al die honderden artikelen die je schreef, de portalen die je aanmaakte en natuurlijk het waardevolle moderator-werk dat je hebt gedaan. Ik heb altijd prettig met je samengewerkt en jouw bijdragen motiveerden mij ook om harder te werken aan een mooie encyclopedie. Alle goeds in je verdere leven en succes met je studie. Groeten, {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 10 aug 2019 22:49 (CEST)
 
::Dit had ik niet verwacht te lezen als ik terugkwam van mijn vakantie! Wat jammer dat we zo’n fantastische gebruiker als jou zullen moeten missen. Ik ben je dankbaar voor al die honderden artikelen die je schreef, de portalen die je aanmaakte en natuurlijk het waardevolle moderator-werk dat je hebt gedaan. Ik heb altijd prettig met je samengewerkt en jouw bijdragen motiveerden mij ook om harder te werken aan een mooie encyclopedie. Alle goeds in je verdere leven en succes met je studie. Groeten, {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 10 aug 2019 22:49 (CEST)
 
:::Heel erg bedankt voor al jullie positieve berichtjes. Misschien dat ik over een paar maanden terugkom, maar houd me er niet aan... Ik heb het de afgelopen jaren erg naar mijn zin gehad en wens jullie ook veel succes. Heel erg bedankt voor de afgelopen jaren en natuurlijk het lintje. Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 16 aug 2019 18:49 (CEST)
 
:::Heel erg bedankt voor al jullie positieve berichtjes. Misschien dat ik over een paar maanden terugkom, maar houd me er niet aan... Ik heb het de afgelopen jaren erg naar mijn zin gehad en wens jullie ook veel succes. Heel erg bedankt voor de afgelopen jaren en natuurlijk het lintje. Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 16 aug 2019 18:49 (CEST)
 +
:::: Erg bedankt want je hebt me erg geholpen om op gang op wikikids te komen. Je hebt me zien komen en gaan en heb nu dit bericht gelezen. Nog veel succes en ik hoop dat je nog een keer terugkomt. {{Gebruiker:Coolenleuk/Handtekening}} 16 sep 2019 17:47 (CEST)

Versie van 16 sep 2019 om 17:47

Overlegpagina Mike1023

Schilderij:

The Kiss - Gustav Klimt - Google Cultural Institute.jpg

Introductie:
Welkom op mijn overlegpagina. Hier kun je vragen aan mij stellen, tips geven of andere dingen bespreken. Ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven. Klik bovenaan de pagina op het knopje nieuw bericht en tik hier de titel en de inhoud van je bericht in. Klik op opslaan en hij staat er. Om het netjes te houden. Vraag ik je om je aan de naast staande regels te houden. Zo houden we het overleg gezellig en netjes. Verder vraag ik helemaal niks van je op de overlegpagina. Ik wil alleen dat als je een vraag hebt, deze dan ook stelt.

Thüss

P.S. I'm able to answer questions in English.

Regels:
Hieronder vindt je een paar overleg regels:

  • Wees altijd vriendelijk en blijf netjes.
  • Gebruik s.v.p. de spellingregels.
  • Pleeg geen Vandalisme (dit is tevens op de hele wiki verboden)
  • Deze enige twee dingen die ik moet zijn de regels opvolgen en belasting betalen vanaf mijn 18de. Voor de rest niks.
  • Zet berichten onderaan de pagina.
  • Maak niet steeds een nieuw kopje als het over hetzelfde onderwerp gaat.
  • Onderteken je bericht met ~~~~!

Het overlegpagina-archief

GP-wedstrijd

Hoi Mike. Hoe zullen we met Wouter overleggen voor de uitslag van de GP-wedstrijd? Mvg, Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 4 mrt 2019 08:02 (CET)

Hoi, dat kun je makkelijk doen door elkaar te mailen. Op WikiKids is er een mailfunctie via een speciale pagina. Via de mail kan je overleggen en zo besluiten wie de winnaar wordt. Zie hiervoor speciaal:GebruikerE-mailen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 4 mrt 2019 13:00 (CET)
Ik weet wat dat is, maar wou het even weten. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 4 mrt 2019 14:18 (CET)

Mmm

Op cato4 haar overlegpagina zei je Eline heb je het over mij of over niemand anders

--Elena.2007 (overleg) 9 mrt 2019 14:21 (CET)

Over jouw. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 9 mrt 2019 15:38 (CET)

Weet jij nog onderwerpen

Halootjes,

Weet jij nog onderwerpen waar nog niemand wat over heeft geschreven?

Met vriendelijke groet Ollie

Die zie je op Wikikids:gewenste artikelen. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 16 mrt 2019 15:46 (CET)
Daarnaast kun je ook kijken op bijvoorbeeld de projectpagina's van portalen, zoals Portaal:WikiKidsAtlas/Projectpagina. Hier vindt je alles naar onderwerp, zoals geschiedenis, diverse landen, etc. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 16 mrt 2019 16:00 (CET)

Dank je wel

GP-wedstrijd

Beste Mike, vergeet je niet te jureren voor de GP wedstrijd? Als je klaar bent mail je mij met gebruiker e-mailen je cijfers een waarom je voor die cijfers hebt gekozen. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 24 mrt 2019 19:11 (CET)

Verwijderen afbeeldingen

Heb je toevallig hulp nodig bij het verwijderen van afbeeldingen? Heb namelijk wel tijd om ook wat te doen. Wouter15 overleg · (MOD). 26 mrt 2019 19:00 (CET)

Ja, toevallig wel ;-). Ik ben bezig om alle kaarten van Commons uit te zoeken. Op den duur wil ik het categoriesysteem voor afbeeldingen gaan hervormen, maar wil eerst alle duplicaatbestanden verwijderd hebben. Als je daarmee zou willen helpen, graag. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 26 mrt 2019 19:02 (CET)

Categorieën

Kan ik helpen met je categorieënproject (je bent immers lekker bezig qua categorieën)? Wouter15 overleg · (MOD). 2 apr 2019 19:49 (CEST)

Zeker. Ik heb al de categorieën Lezen en schrijven, Aardrijkskunde (behalve de onderdelen van specifieke landen, steden, etc.) en Geschiedenis aangepakt. Ik ben nu bezig met de steden in Nederland aan te pakken, zodat het weer wat jaar mee kan. Als je hierbij wil helpen graag. Mvg, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 2 apr 2019 19:51 (CEST)
Hoe wil je die categorieën dan precies aanpakken? Een beetje Wikpedia achtig? Wouter15 overleg · (MOD). 2 apr 2019 19:56 (CEST)
Categorieën die overvol zijn aanpakken en waar nieuwe categorieën nodig zijn deze aanmaken. Hierbij kun je Wikipedia als inspiratiebron gebruiken, maar het volledige systeem kopiëren is passé. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 2 apr 2019 20:34 (CEST)
Het volledige Wikipedia systeem zal ik zeker iet kopiëren. Vooral omdat Wikipedia vaak hele specifieke "categoriebomen" maakt waar wij op WikiKids gewoon te weinig artikelen voor hebben. Ik ben op dit moment trouwens bezig om alle Nederlanders in een categorie te plaatsen naar het beroep dat ze hebben (waar ik Wikipedia dat wel voor gebruik wat ook best wel kan in dit geval). Kunnen we trouwens niet van het hervormen van het categorieënsysteem op WikiKids een Wikiproject aanmaken ofzo? Misschien zijn er wel meer gebruikers die mee willen helpen. Wouter15 overleg · (MOD). 3 apr 2019 19:06 (CEST)
Dat kan zeker, maar momenteel is weinig animo voor dit soort projecten. Vorig jaar heb ik onder meer gevraagd voor het verbeteren van de artikelen in de categorie:Wikikids:Verbeteren en de update op veel nieuws-gebonden artikelen. Er zijn zeker gebruikers die bijdrage leveren, maar ik ben bang dat we daar te weinig gebruikers voor hebben. Wikiprojecten (althans in WikiKids-naamruimte) laat ik liever voorbehouden aan schrijfmaanden en soortgelijke projecten. Maar in principe mag je hiervan een oproep doen in de Boomhut. Overigens ben je heel goed bezig met het oprukmen van de categorieën. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 3 apr 2019 19:11 (CEST)
Dankjewel voor het compliment! Mocht je hulp nodig hebben bij een specifieke categorie moet je het maar zeggen (bijv. bij een categorie met veel items). Ik wil opzich wel een oproep in de Boomhut plaatsen maar wat voor een oproep zou dat dan moeten zijn? Wat zou er bijv. in moeten staan? Wouter15 overleg · (MOD). 3 apr 2019 19:27 (CEST)
Uhmmm...sowieso kun je zeggen dat er hulp nodig is. Daarnaast kun je een deel van het categoriesysteem aanwijzen om aan te pakken (zoals Personen of Landen). Ik denk namelijk dat het categoriesysteem in het algemeen iets te groot is. Ik hoop dat je zo verder kan. Overigens zal ik het zeker aangeven wanneer in hulp nodig heb. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 3 apr 2019 19:31 (CEST)

Hey, even een vraagje, hoe bekijk jij of een categorie "nuttig" is voor WikiKids? Ik ben namelijk via Speciaal:Categorieën gewoon boven aan de lijst begonnen en ik kom in het 1e stuk al 6 categorieën tegen die weg kunnen (wat mij betreft). Wouter15 overleg · (MOD). 7 apr 2019 20:26 (CEST)

Inschrijving project EK 2020

Goedenavond Mike, ik ben bezig geweest met het opzetten van een inschrijfpagina voor het project rondom het EK 2020. Deze is nog niet helemaal af, maar hij is voor nu hier te bekijken: Gebruiker:Stef 1999/Project:EK 2020. Zodra hij overigens helemaal af is plaats ik deze ook nog even in de Boomhut! – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 27 apr 2019 23:21 (CEST)

Ziet erg goed uit. Ik zal Amsterdam afvinken nadat jouw projectpagina af is. In tussentijd neem ik ook speelstad Boekarest (en stadion) mee in mijn miniprojectje over Roemenië. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 28 apr 2019 12:32 (CEST)
Het staat nu ook in de Boomhut! En alvast bedankt 😉 – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 28 apr 2019 12:52 (CEST)

Gebruiker

Hei Mike1023,

Er is een account gemaakt die heet Adolfje Hitler. Mag je die naam gebruiken? Zo niet zou je dat dan tegen hem zeggen. Bij het logboek staat hij/zij nu vrij bovenaan

Groetjes Ollie (overleg) 17 mei 2019 14:46 (CEST)

Nee, dat mag inderdaad niet. Ik zie dat het inmiddels is opgelost. De volgende keer kun je een Blokverzoek indienen. Op deze manier kunnen we snel handelen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 20 mei 2019 12:55 (CEST)


Oké bedankt. Alsnog bedankt.

Ollie (overleg) 21 mei 2019 13:09 (CEST)

Bericht op overlegpagina van Rots61

Hoi Mike1023, was het de bedoeling dat je in het bericht van vandaag op het overlegpagina van Rots61, Rits61 hebt neergezet? Groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 27 jun 2019 20:56 (CEST)

Nee, het berust op een typfout. Ik werk met twee verschillende toetsenborden en daardoor klik ik nog weleens op een verkeerd knopje. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 27 jun 2019 21:01 (CEST)
Oke, dan weet ik dat! Groet, 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 27 jun 2019 21:02 (CEST)

Bedankt!

Wikikids-Ster.png

Beste Mike, ik las net je bericht in de boomhut. Aan de ene kant komt je mededeling vrij onverwachts, maar aan de andere kant is die ook wel logisch te verklaren. Een nieuw studiejaar, zeker in het buitenland, is een goed moment om eens orde op zaken te stellen en je vrije tijd wat opnieuw in te delen. Toen ik in 2014 aan een nieuwe opleiding begon heb ik ook mijn moderatorschap aan de wilgen gehangen. Wat dat betreft begrijp ik je heel goed. Dat neemt echter niet weg dat ik het ontzettend jammer vind en dat WikiKids hiermee een goede gebruiker kwijt raakt. Als blijk van waardering ontvang je dan ook van mij het WikiKids lintje voor je inzet de afgelopen 6,5 jaar. Heel veel succes met je studie en je weet het: de deur staat altijd voor je open. Je hebt je plekje verdient en mocht toch blijken dat je ons meer gaat missen dan gedacht of mocht je over een aantal jaar weer frisse motivatie hebben: laat het me weten en je bent weer welkom in het team. Nogmaals hartelijk dank voor alles, heel veel plezier in Antwerpen en nog een fijne vakantie. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 4 aug 2019 21:28 (CEST)

Hoi Mike, dank voor alles wat je al die jaren hebt mogen betekenen voor het project. Het zal ongetwijfeld niet altijd makkelijk zijn geweest om vrijwilligerswerk te combineren met alle andere dingen die op je pad komen. Als ik het zo mag zeggen: door nu pas te stoppen heb je een uitzonderlijke prestatie neergezet. Het ga je goed! Southparkfan 10 aug 2019 16:03 (CEST)
Dit had ik niet verwacht te lezen als ik terugkwam van mijn vakantie! Wat jammer dat we zo’n fantastische gebruiker als jou zullen moeten missen. Ik ben je dankbaar voor al die honderden artikelen die je schreef, de portalen die je aanmaakte en natuurlijk het waardevolle moderator-werk dat je hebt gedaan. Ik heb altijd prettig met je samengewerkt en jouw bijdragen motiveerden mij ook om harder te werken aan een mooie encyclopedie. Alle goeds in je verdere leven en succes met je studie. Groeten, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 10 aug 2019 22:49 (CEST)
Heel erg bedankt voor al jullie positieve berichtjes. Misschien dat ik over een paar maanden terugkom, maar houd me er niet aan... Ik heb het de afgelopen jaren erg naar mijn zin gehad en wens jullie ook veel succes. Heel erg bedankt voor de afgelopen jaren en natuurlijk het lintje. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 16 aug 2019 18:49 (CEST)
Erg bedankt want je hebt me erg geholpen om op gang op wikikids te komen. Je hebt me zien komen en gaan en heb nu dit bericht gelezen. Nog veel succes en ik hoop dat je nog een keer terugkomt. Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 16 sep 2019 17:47 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Mike1023&oldid=576668"