Help mee! Maak een account of meld je aan.
Farm-Fresh new.png   WikiKids heeft een nieuw uiterlijk gekregen! Aan de manier waarop je met WikiKids werkt hebben we niets veranderd.
Stem nu op: Musicalfilm

Overleg gebruiker:MakiBoy

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, MakiBoy!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom! Animated-Flag-Netherlands.gif Aspiringshortlot overleg? 15 nov 2016 16:22 (CET)
Hoi, als er rode links in een artikel staan, zoals bij terrorisme is het de bedoeling deze te laten staan. Het idee is namelijk dat deze worden aangemaakt op den duur. Ik hoop dat je dit begrijpt? Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 21 apr 2017 14:08 (CEST)

Oke Sorry Ik Zou Het Niet Meer Doen! MakiBoy (overleg) 27 apr 2017 14:13 (CEST)

Je mag trouwens geen berichten van je overlegpagina afhalen. Groetjes, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 13 mei 2017 00:44 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:MakiBoy&oldid=479262"