Verbeter WikiKids vandaag nog!
Stem nu voor: de Gouden WikiKids Award 2022

Overleg gebruiker:MRZENO5

Uit Wikikids
Versie door Nin10do (overleg | bijdragen) op 31 jan 2010 om 16:01
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, MRZENO5!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Hoi, ik heb je artikel OPERATIE PLUTO verwijderd omdat het niet duidelijk was waar het over ging. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 13 januari 2010 13:44 (CET)

Er bestaat al een stukje over de planeet pluto, zie Pluto. `Crystal Clear app kuser.png TahR (123)

Het artikel Zeno is genomineerd voor verwijdering, ik zou het artikel maar opknappen. De tekst is zo raar. Als je het verbeterd kan het misschien wel blijven staan. Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 31 januari 2010 16:01 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:MRZENO5&oldid=145457"