Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Overleg gebruiker:Leonardogoudamidden

Uit Wikikids
Versie door AjejeBot (overleg | bijdragen) op 25 mei 2021 om 23:40 (→‎Tip voor afbeeldingen in artikel: lint errors, replaced: <br/> → <br />)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen VIII
  • Uploads II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Leonardogoudamidden!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Veel plezier, Delmoro 19 dec 2008 13:56 (CET)

Spoken

Dit artikel is geen goed artikel voor op Wikikids. Het bevat geen algemene waarheden en zal derhalve worden verwijderd. U heeft nog 3 dagen om het aan te passen. Delmoro 12 jan 2009 21:50 (CET)

Afbeeldingen

Hoi! Ik zag dat je aan een aantal artikelen een afbeelding had toegevoegd. Je moet deze wel eerst uploaden hoor, anders zie je ze niet in het artikel. Ga naar Speciaal:Uploaden. Let natuurlijk wel op de juiste licentie, dus geen afbeeldingen van Google. Groetjes, Copyright 1 jul 2009 11:34 (CEST)

Komt er aan maar het lukte niet allemaal tegelijkertijd. Leonardogoudamidden 1 jul 2009 12:14 (CEST)

Tip is om eerst de foto op WikiKids te zetten, daarna kan je het in het artikel zetten. Dat is veel overzichtelijker voor ons en jou/jullie ;-) Copyright 1 jul 2009 12:45 (CEST)
Ik heb 1 juli met twee klassen allerlei foto's gemaakt. Terwijl ik de foto's aan het uploaden was heb ik de kinderen gevraagd om alvast de image-tag toe te voegen. Helaas ging het uploaden niet zo snel als gehoopt en was dat nog niet klaar toen de les voorbij was. Ik heb toen pas 's avonds de rest van de foto's kunnen uploaden, vandaar. Ik snap dat er daardoor onduidelijkheid was over de volgorde, maar het was een timing-kwestie die niet helemaal liep zoals gehoopt. Volgens mij klopt het nu wel, toch? Groet, Jwvassem 2 jul 2009 22:07 (CEST)

Tip voor afbeeldingen in artikel

Dag Leonardogoudamidden,
Jullie hebt al puik werk geleverd vandaag! Wat wij natuurlijk enkel kunnen toejuichen. Het zou echter wel handig zijn mochten de afbeeldingen in het begin van het artikel staan ipv onderaan, je ziet een voorbeeld op Digitaal schoolbord, dan is de foto meer 'in' het artikel. Mvg, Flag of Sweden.svg Suikerdruive 1 jul 2009 18:34 (CEST)

Bedankt voor de tip. Ik moest de kinderen van een tweetal klassen uitleggen dat ze de image-tag moesten toevoegen (terwijl ik hun foto's aan het uploaden was) en het leek me op dat moment het veiligste als ze dat even onderaan zouden doen omdat ik niet wist wat het effect zou zijn als dit ergens anders in de tekst gedaan zou worden.
Maar feel free om dat op andere plekken nog aan te passen. Groet, Jwvassem 2 jul 2009 22:11 (CEST)

Eigen mening en feiten

Dag allemaal,

Jullie stoppen teveel je eigen mening in de artikelen. De artikelen moeten bestaan uit feitjes. Dat doen ze nu niet. Kijk hier dus nog eens goed naar.

Bij Google Sky schrijven jullie bijvoorbeeld:

google sky heeft hele mooie foto's,die door de hubble telescoop zijn gemaakt. het zijn echt hele mooie plaatjes van sterren,planeten, en nevels en er staat ook veel leerzame informatie.

Haal hier de bijvoegelijke naamwoorden maar uit.


Verder kloppen de feiten niet altijd. Bij Internet Exploren schrijven jullie:

Met internet explorer kan je ontzettend veel zoeken en vinden op internet. In plaats van inernet explorer, heb je ook firefox. Maar je kan er net zoveel op vinden. Op internet explorer, kan je niet aleen info vinden, maar je kan er ook spelletjes op doen, en plaatjes vinden. Er bestaan ontzettend veel websites vinden. Op google krijg je altijd antwoord.

Internet Explorer en Firefox zijn browsers. Daarmee kun je niet zoeken. Maar je kunt er wel zoekmachines mee raadplegen. Zie het maar als venster waarin je steeds ander glas zet. Verder moeten jullie concreter worden. Jullie schrijven: er bestaan ontzettend veel websites. Dat is niet concreet. Tot slot: op Google krijg je niet altijd het antwoord dat je zoekt hoor. Dit moeten jullie ook nuanceren.

Hopelijk kunnen jullie hier mee verder.

Gerarddummer 6 januari 2010 12:05 (CET)

RE:De tijd geven

We zitten toch niet doorelkaar te werken? Ieder doet gewoon zijn eigen bijdragen. --Wouter15 24 november 2010 12:24 (CET)

Welkom terug

Ik zie dat je/jullie weer actief bent/zijn. Wat betreft het conflict met Wouter15: de wiki delen wij met zijn allen, voor jullie beiden geldt dus dat je moet proberen je bewerkingen in 1 bewerking te voltooien, en als je het eenmaal hebt opgeslagen loop je het risico dat het gauw weer veranderd of verwijderd wordt. Ik wens je wel welkom terug in elk geval, en als je nog vragen hebt kan je die hier stellen. TahR78 24 november 2010 13:02 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Leonardogoudamidden&oldid=669198"