Overleg gebruiker:Harmhofstede

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd X
  • Bewerkingen III
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Harmhofstede!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Hallo Harm, waarom een nieuw account als ik vragen mag? Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 20 sep 2014 10:45 (CEST)
Omdat ik wel eens reageer of werk vanuit de Stichting WikiKids met het account webmaster, maar ook berichten op "persoonlijke titel" wil kunnen maken. --Harmhofstede (overleg) 20 sep 2014 13:01 (CEST)
Nu zie ik dat ik al een account Harm_Hofstede had - dat was ik even vergeten... Heb in ieder geval nu ook harmhofstede zodat daar geen misbruik van gemaakt zou kunnen worden. Maar dat account mag ook geblockd worden, geen probleem! --Harm Hofstede (Stichting WikiKids). 20 sep 2014 13:04 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Harmhofstede&oldid=357620"