Overleg gebruiker:Haai

Uit Wikikids
Versie door Apoo (overleg | bijdragen) op 18 nov 2010 om 17:18 (reactie)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Haai!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

--Wouter15 15 november 2010 16:55 (CET) hallo ik ben kimberley en omdat ik op mijn vorige acount was geblokkeert heb ik een nieuwe aangemaakt het spijt me voor mijn gedrag maar willen jullie mij tips geven waar ik mijn pagina over kan doen en wat ik nog even wou zeggen alle scheldwoorden heeft mijn vriendin getypt sorry het spijt me echt het zal niet meer voorkomen

Ondertekenen

Zou je als je iets op een overlegpagina zet het ook willen ondertekenen? Zo weten andere gebruikers ook wie dat stukje heeft geschreven. --Wouter15 15 november 2010 16:55 (CET)

Tips

Als je nog een onderwerp wil waarover je een artikel wil schrijven kijk dan hier. Daar vind je vast wel wat om over te schrijven! Als je nog vragen hebt zet ze dan maar op mijn Overleg pagina neer. --Wouter15 15 november 2010 16:55 (CET)

oke zal ik doen bedoel je met onder tekenen gewoon je naam zetten ik snap het niet helemaal xx

Gewoon ~~~~ achter elk bericht zetten. :) apoo overleg 15 november 2010 20:03 (CET)

reactie

Hallo Kimberley, hoe heette jij eerst toen ik je blokkeerde? Ik vind het goed dat je opnieuw begint met een schone lij, als je jezelf netjes gedraagt dan is er niks aan da hand! Ondertekenen doe je door ~~~~ die 4 dingetjes achter een bericht te zetten of door op het Button sig.png knopje te klikken. Je naam komt dan achter het berichtje te staan. Veel succes, :) apoo overleg 17 november 2010 16:00 (CET)


hallo ik heette toen 5223vl en mijn vriendin was 5384kb maar die blijft zich denk ik misdragen maar in ieder geval bedankt--Haai 18 november 2010 16:07 (CET)

Oke dan weet ik wie jullie zijn. Je mag op dit account verder als je dat wil. Veel plezier op WikiKids! :) apoo overleg 18 november 2010 16:18 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Haai&oldid=166584"