Overleg gebruiker:Fenna29: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Hernoemen: nieuwe subkop)
 
Regel 1: Regel 1:
{{welkom}}
+
{{zb}}
 
Veel plezier! {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 16 jan 2014 16:01 (CET)
 
Veel plezier! {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 16 jan 2014 16:01 (CET)
  

Huidige versie van 17 jan 2014 om 19:28

Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Fenna29!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Veel plezier! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 16 jan 2014 16:01 (CET)

informatie plaatsen

lieve wikikids,

ik wil weten hoe je informatie op deze site plaatst.

veel groetjes van amelietje (fenna29 wou dit ook weten)

Hallo Fenna29. Dit doe je als volgt: Je bedenkt een onderwerp. Je typt het in de zoekbalk. Als het al bestaat kan je informatie toevoegen door op de knop bewerken te drukken. Is het artikel er nog niet. Dan kan je het aanmaken. Veel succes! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 17 jan 2014 15:53 (CET)

brandwonden

brandwonden doen pijn. brandwonden kunnen ontstaan door gekookt water wat je over je heen krijgt of door tegen een pan die heet is aan te stoten. dat is niet zo erg.

er zijn drie bijzondere soorten brandwonden. de eerstegraadsverbranding is niet zo erg. dat is meestal als je verbrand bent door de zon. dan is je opperhuid verbrand.

er is ook tweedegraadsverbranding dat is als de hitte door je lederhuid brand dat doet pijn. op die plek kan er een blaar ontstaan. er kan ook een litteken ontstaan.

de derdegraadsverbranding is het ergst. dan is de hitte zelfs doorgedrongen naar het vetweefsel. de huid kan bruin geel worden tot zwart wit. dan krijg je altijd een litteken. door deze verbranding kan je ziek worden, door bacteriën. je kan ook uitdrogen, soms is het ook dodelijk.

dit werkstuk is geschreven door:fenna29

Hernoemen

Het is niet toegestaan om pagina's te hernoemen zonder een goede reden. Southparkfan 17 jan 2014 16:42 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Fenna29&oldid=300776"