Overleg gebruiker:Efteling Fan: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'hallo allemaal ik zal veel bewerken aan wiki vooral aan het efteling artikel want iki ben fan van de efteling')
 
Regel 1: Regel 1:
 
hallo allemaal ik zal veel bewerken aan wiki
 
hallo allemaal ik zal veel bewerken aan wiki
 
vooral aan het efteling artikel want iki ben  fan van de efteling
 
vooral aan het efteling artikel want iki ben  fan van de efteling
 +
{{w}}
 +
*Hoi Efteling Fan, wist je dat je op je [[Gebruiker:Efteling Fan|gebruikerspagina]] [[Wikikids:Gebruikerspagina|iets over jezelf kunt vertellen]]? Veel succes! Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Gustaafff/Signature}} 10 nov 2017 16:58 (CET)

Versie van 10 nov 2017 om 16:58

hallo allemaal ik zal veel bewerken aan wiki vooral aan het efteling artikel want iki ben fan van de efteling

Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Efteling Fan!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Efteling_Fan&oldid=497113"