Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:DeMoor: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Kennisnet)
Regel 122: Regel 122:
 
== Kennisnet ==
 
== Kennisnet ==
  
Hoi Delmore,
+
Hoi Delmoro,
 
Nee hoor, ik werk niet bij Kennisnet. Hoezo?
 
Nee hoor, ik werk niet bij Kennisnet. Hoezo?
 
Groeten, {{Knowledge}} 30 apr 2008 09:11 (CEST)
 
Groeten, {{Knowledge}} 30 apr 2008 09:11 (CEST)

Versie van 30 apr 2008 09:12

Onderwerp

Ik weet geen onderwerp meer om een artikel over te maken. :s _-_SD_-_ 18:47, 24 april 2007 (CEST)

Beeldbank

Hoi, waarom heb je Beelbank en Categoriestelsel omgedraaid?! Knowledge 15:21, 26 april 2007 (CEST)

Terwijl ik het iemand liet zien kwam ik erachter dat je een klik teveel moet doen om een afbeelding te zoeken. Vandaar deze wijziging. Voorlopig wordt er toch meer gehaald dan gebracht..... :-)Delmoro

Huh? Onder de beeldbank staat toch ook het cat.systeem? Ik vind het nu een beetje onlogisch! Op de Beeldbank staat het cat.systeem, en op cat.systeem de beeldbank + cat.systeem! En hoezo een klik te veel? Van een klik krijg je toch niets :) Knowledge 11:03, 27 april 2007 (CEST)

Waarschijnlijk krijg je er niks van misschien de hik van een extra klik? Wanneer mensen (kinderen) rechtstreeks op de beeldbank komen moeten ze meteen kunnen zien waar hun plaatje staat. Kinderen gaan toch het heleportaal niet lezen!! of zie ik dat verkeerd? jij bent toch nog een beetje een kind :-) hoe zie jij dat? mbt de titels heb je wel gelijk deze zouden eventueel veranderd kunnen worden. Delmoro

Ahum, dat vat ik bijna op als een belediging. Met mijn z-e-s-t-i-e-n jaren ben ik bijna volwassen :) Nee, ik zie dat anders. Kinderen moeten nu juist een extra klik geven. Nu snappen ze er geen hout van, alleen maar categorien... En op het categoriesysteem staan weer de categoreien met inhoud. Kortom; lekker vaag allemaal :P Knowledge 21:15, 27 april 2007 (CEST)

40px

Zou jij zo vriendelijk willen zijn om de mail waar PSV toestemming geeft om deze afbeelding op wikikids te plaatsen als citaat bij de afbeelding te willen zetten? Catienpetji 4 mei 2007 20:57 (CEST)

Embedded video's

Hallo Ronald, ik zag dat je aan het experimenteren was met embedded video. Ik denk dat je hiervoor een uitbreiding (extension) moet installeren. Wikikids heeft deze momenteel niet. Zie voor de huidige extensions van WikiKids de pagina Speciaal:Version. Waarschijnlijk is één van de volgende twee extensions noodzakelijk:

Groetjes, Patrick 8 mei 2007 12:31 (CEST)


Dag Ronald,

Ben jij nu bezig met vertalen van de YouTube-tekst? Of zal ik dat doen? Wilde er nu mee bezig gaan. Anders richt ik me eerst op de Klokhuis en Beeldbankfilmpjes. Gerarddummer 14 mei 2007 20:37 (CEST)

ICT dag

Dag DeMoor, Hoe gaat het op de ICT dag? Catienpetji 21 mei 2007 16:27 (CEST) Hai, het is allemaal goed gegaan. Veel enthousiaste reacties gekregen en een grote doelgroep mensen bereikt. Nu maar eens kijken of er ook en hoe snel meer mensen uit Vlaanderen ermee aan de slag gaan. Groet,Delmoro 22 mei 2007 11:14 (CEST)

Koers Peso

Hoi DeMoor! Kijk eens hier! Groetels, Knowledge 21 jun 2007 09:09 (CEST)

Zandbak

Ik vraag je hierbij vriendelijk om dit artikel te verwijderen.
Met vriendelijk groet, Catienpetji

moderator

kan ik ook moderator worden?

MVG Tom

Koninklijkhuis 13 aug 2007 13:10 (CEST)

Pagina's verwijderen

Da's natuurlijk op zich prima, maar als er nieuwe gebruikers zijn wiens pagina's je verwijdert, is het wel vriendelijk om - naast het welkom heten - ook even uit te leggen waarom een pagina is verwijderd. Zie bijv. http://kennisnet.wikia.com/wikikids/wiki/Speciaal:Undelete/Duiven . Op de overlegpagina van de gebruiker staat geen uitleg. Dat kan mensen afschrikken. Bovendien stond er in het verwijderde artikel informatie die nog niet in het al bestaande artikel stond. Ik zie dat je de info op de overlegpagina hebt gezet.

Groetjes, Marjon 30 okt 2007 16:30 (CET)

Kleur van hyperlinks

Ronald, De kleuren van de hyperlinks lopen niet helemaal lekker. Een niet-bestaande pagina is standaard rood, en bij muis-hover onderstreept. Maar als je een link naar een bestaande pagina selecteert met tab (dan is hij active), wordt hij ook rood, da's niet handig. Een bezochte link wordt zwart. In de tekst, die ook zwart is, is hij dan niet meer als link te onderscheiden. Voorstel:

 • link bestaand: blauw
 • link niet bestaand: rood
 • visited: paars
 • hover en active: onderstreping toevoegen

Groet, Hans

Zo is het in de skin monobook ook. Kies anders die skin... Groeten, Knowledge 1 nov 2007 17:57 (CET)
Klopt, dit zit in de WikiKids-skin. In de Monobook-skin is het zoals in andere wiki's, maar je moet maar net weten dat je in je voorkeuren de skin aan kan passen. Het lijkt me beter als het veranderd wordt in de WikiKids-skin. Bezochte links zijn anders niet herkenbaar. - Marjon 11 nov 2007 13:31 (CET)
Sowieso denk ik dat, ongeacht het kleurenschema van de skin, bezochte hyperlinks te herkennen moeten zijn in de tekst. Op sommige pagina's in de standaardskin kun je gewoon niet eens meer de links herkennen, als je ze eenmaal hebt bezocht. HansOosting 11 nov 2007 14:51 (CET)

Categorieën indelen op alfabet

Kan de categorieënpagina subkopjes krijgen per letter van het alfabet? Is handiger zoeken als je onderhoud wilt doen aan de categorieën. Groet, Hans

Wereldorientstie binnen wikikids

ik zal hier een voorbeeld maken zoals ik denk dat het kan worden. het is de bedoeling dat we binnen het onderwijs een krachtige didactische ondersteuning erbij krijgen. Kom op collega's aan de slag!

Voorbeeld hoort bij: Methode:Wijzer door de tijd


Veel succes

Dag Ronald,

Veel succes bij de workshop vanmiddag.

Gerarddummer 6 feb 2008 15:28 (CET)

Ja, ook van mij! Als je ergens hulp bij nodig hebt: ik ben ook op Wikikids! Marjon 6 feb 2008 15:33 (CET)

Translation

Hello,

I am sorry, I do not speak Dutch and I am looking for somewhere to ask questions about Wikikids. Is there a common page where everybody can post messages ? Do you know someone who can translate english into Dutch ? Users of Vikidia want to translate the text Vikidia:About into a Dutch text the project Wikikids can refer to. There exist frensh and spanish translations.

Octozor 10 feb 2008 22:40 (CET)


sorry hoor maar wikikids is voor kinderen en wikipedia voor volwassenen dus ik begrijp niet wat jij op wikikids doet en waarom ga je niet gewoon naar wikipedia?


            groetjes 1221

Verzoekje

Op MediaWiki:Imagemaxsize staat letterlijk Maximale grootte van afbeeldingen<br>op de beschrijvingspagina: De <br>-tag staat er dus, alsof het tussen nowiki-tags staat. Zo staat het ook weergeven in de voorkeuren. Zou je dit kunnen wijzigen? OekelWm (Overleg) 13 apr 2008 19:41 (CEST)


moderator worden

zal ik van u moderator mogen worden want ik heb de regels goed doorgelezen en ik ben actief, ik heb 3 nieuwe pagina's geschreven: klm, british airways, ryanair en ik heb vandalisme proberen te verwijderen maar er was geen vandalisme en sjabloon: weg was nu niet nodig dus zou ik alsjeblieft moderator mogen worden? dan zal ik er heel zorgvuldig mee omgaan met die rechten

                  groertjes 1221

Kennisnet

Hoi Delmoro, Nee hoor, ik werk niet bij Kennisnet. Hoezo? Groeten, Knowledge 30 apr 2008 09:11 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:DeMoor&oldid=56692"