Overleg Gebruiker:DeGroteEmojii

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
 • WikiLeeftijd IX
 • Bewerkingen XI
 • Uploads IV
 • Artikelen III
 • Dagen bewerkt IV
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
 • Fijne Kerst!Welkom op mijn overlegpagina!
ArchiefMailenGebruikerspagina

Klik hier om een bericht te plaatsen.
Het berichtje van S.Perquin moet nog worden gelezen!
Pagina is nog in beta

Voorbeeld
Voorbeeld

het werkt niet Hoi, ik ben Sipke

Hoi, ik ben ook Sipke
IK ben DeGroteEmojii
EN IK ben ook DeGroteEmojii, en heb een lijstje gemaakt:
 • Punt 1
 • Punt 2
 • Punt 3
  • Goed punt
   • Beter punt
  • Nog een goed punt
 • Punt 4
 1. Eerst dit
 2. Dan dit
 3. Tot slot dit

When you see it

Face-smile.svgDeGroteEmojii 23 nov 2022 14:52 (CET)

Reply icon, gray.svgReageren
Geen titel opgegeven.
Geen titel opgegeven.

hey dankje dat je me hierop wees, maar ik vind het fijn om het in de text te hebben ,want dan kan als iemand in die game vastloopt naar mijn overlegpagina

en waarom heb je zoveel weggehaald??????- Deze reactie werd toegevoegd door Snakesforever (overleg | bijdragen)

Dag Snakesforever, zoals Hippogryph je al heeft uitgelegd is dat wat in de tekst wilt hebben niet toegestaan op WikiKids! Dit komt omdat er echt alleen "normale" informatie mag staan. Ieder artikel heeft wel een overleg waar je dat op kunt zetten (bijvoorbeeld Overleg:Koe). Ik heb veel van die informatie weggehaald omdat het niet tot de "standaard" van opmaak op WikiKids behoort. Je kunt het Kidsportaal bekijken om te leren hoe dat zit (je hoeft bijvoorbeeld niet twee enters te zetten na iedere zin, alles achter elkaar is prima). Daarnaast had ik veel informatie weggehaald omdat ik het spel niet ken. Face-smile.svgDeGroteEmojii 15 mrt 2023 09:17 (CET)

Reply icon, gray.svgReageren
Bedankt
Bedankt

Hoi DeGroteEmojii,

Ik zag dat je op mijn overlegpagina dat gekke ding onderin hebt weggehaald, had he zelf ook al geprobeerd, maar het lukte niet. Bedankt voor je hulp! Met vriendelijke groet, Wikipower🌱💖🌹overleg? 15 mrt 2023 13:42 (CET)

Reply icon, gray.svgReageren
Archief
Archief

Beste GroteEmojii, (ja sorry nog 1 berichtje) In je archief staan allemaal berichten die ik aan jou geschreven heb, dat is natuurlijk oké. Ik héb ook foute dingen gedaan, maar inmiddels zijn we bijna 4 jaar verder en ben ik dus 4 jaar ouder. Ik kan nu wel met respect omgaan met Wikikids en probeer daarom mijn reputatie weer wat op te bouwen. Daarom nogmaals excuses voor wat er vroeger gebeurd is. En 1 vraagje: De berichten van mij in het archief moeten daar natuurlijk gewoon blijven staan, ik heb dat immers ook gezegd. Alleen zou je de titel: De Wikipower-Saga en het commentaar eronder weg willen halen? Ik heb echt spijt van wat ik gedaan heb en het is een beetje beschamend om het zo terug te moeten lezen en het is ook niet prettig als andere mensen het zo lezen.

Met vriendelijke groet, Wikipower🌱💖🌹overleg? 15 mrt 2023 14:07 (CET)

Reply icon, gray.svgReageren
Bedankt!
Bedankt!
Bedankt voor de linkfix in de boomhut, ik begreep het al niet... Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 15 mrt 2023 14:55 (CET)

Reply icon, gray.svgReageren
Aanpassen Portaal:Informatietechnologie
Aanpassen Portaal:Informatietechnologie

Hoi DeGroteEmojii, bedankt voor het aanpassen. Mocht je dat van Homebrew en modchips ergens kunnen verwerken, wees zo vrij. Moet zelf ook nog wel eens het nodige bestuderen, want ik ken ook niet alle computertermen. Maar gelukkig hebben we daar elkaar voor. Het IT is overigens best lastige materie, ook om een vertaalslag te maken naar kinderen. Zou je zo vriendelijk willen zijn (alvast of binnenkort) het artikel Geschiedenis van de computer door te lezen. Staat nu nog het sjabloon Werk op, want moet het laatste stuk nog toevoegen. Bedankt alvast. Gr. Hanssain (overleg) 4 apr 2023 10:49 (CEST)

Dag Hanssain, sorry voor de late reactie. Ik heb het artikel (deels) doorgelezen en er lijken me niet echt fouten in te zitten. Zie Wikikids:Awards. Leuk artikel trouwens! Face-smile.svgDeGroteEmojii 6 apr 2023 08:30 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
WikKids gebruiken
WikKids gebruiken
Hallo DeGroteEmojii, er is gevraagd of ook jij een keuze wilt aangeven op de Overlegpagina WikiKids gebruiken. Alvast bedank. Gr. Hanssain (overleg) 28 apr 2023 11:29 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
Geen titel opgegeven

canada is het best

Not agreed. Face-smile.svgDeGroteEmojii 11 mei 2023 15:20 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
Sebasi en Sebasisisi. Dezelfde persoon??
Sebasi en Sebasisisi. Dezelfde persoon??

Hey Emojii, Ik zag net Gebruiker:Sebasisisi vandalisme plegen in de Boomhut. Sebasisisi werd automatisch geblokkeerd, maar een minuut daarvoor zag ik Gebruiker:Sebasi die een vraag stelde. Die 2 hebben bijna dezelfde gebruikersnaam, dus ik denk dat dezelfde persoon meerdere accounts gebruikt. Wat vind jij hier over? - Deze reactie werd toegevoegd door Jalapeño (overleg | bijdragen)

Dag Jalapeño, op WikiKids is het een standaard dat mensen voor een maand worden geblokkeerd bij sokpoppen. Aangezien dit persoon zich nog maar net heeft aangemeld en niet echt veel vandalisme heeft gepleegd hoeft er (nog) niet ingegrepen te worden (ik ben zelf geen mod dus kan er niet veel aan doen). Als dit persoon meerdere gebruikers aanmaakt zal er waarschijnlijk een ip-blok worden ingezet. Face-smile.svgDeGroteEmojii 11 mei 2023 15:20 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
Ster!
Ster!

echt

Rescue Barnstar Hires.png

Dag DeGroteEmoji, ik vind dat je enorm goed bezig bent met moderatorenwerk en het helpen van (nieuwe) gebruikers. Daarom krijg je van mij de Helpster. Bedankt voor al je hulp! Mvg, Noto Emoji KitKat 1f341.svg Mike1023 Noto Emoji KitKat 1f341.svg · (MOD) 12 mei 2023 13:06 (CEST)

Dank je wel! Ik zal in de toekomst (misschien) proberen om iets meer te doen in de richting van artikelen schrijven. Wie weet. Face-smile.svgDeGroteEmojii 15 mei 2023 10:24 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
bericht
bericht

de nieuwe bericht ding op jouw overlegpagina heb ik gekoopiert, maar nu stuur het de berichiten naar jouw!!! hoe moet ik het fiksen???

Gefixt. Face-smile.svgDeGroteEmojii 15 mei 2023 10:23 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
nog steeds
nog steeds
het werkt nogsteeds niet

Reply icon, gray.svgReageren
beste degroteemojii
beste degroteemojii

ik vind het heel er onduidelijk over waarom je de pagina landschapen nederland weg wilt antwoord graag in mijn overleg achterlaten MVG 5 jun 2023 10:42 (CEST)

Dag, het artikel wat je hebt aangemaakt lijkt mij niet nodig (al bestaat er een artikel met dezelfde naam op Wikipedia) omdat de informatie ook op Nederland kan. Daarnaast is de tekst die je hebt neergezet van Wikipedia. Dat is niet handig, omdat dit meestal veel te moeilijk is voor de doelgroep van WikiKids. Het is hier dan ook de bedoeling om zelf een tekst te schrijven. Ik hoop dat deze uitleg voldoende was. Face-smile.svgDeGroteEmojii 5 jun 2023 10:44 (CEST)
beste grote emotie ik heb het artikel niet gemaakt mvg Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 5 jun 2023 10:46 (CEST)
O, je bent thijmen4. Sorry niet gekeken :P
even over de wikikids artikelen ik snap niet waarom iedereen het met mij eens is ik kan er niks aan doen Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 5 jun 2023 10:56 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
vraagje
vraagje

hoe bedoelen jullie OG?? Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 9 jun 2023 09:02 (CEST)

OG staat voor ongewenste gebruikersnaam. Namen van merken zijn niet toegestaan Face-smile.svgDeGroteEmojii 9 jun 2023 09:03 (CEST)
og staat ook voor old gamer Memer (klik hier om vragen te stellen over codes 11 jun 2023 13:08 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
sorry dat ik je stoor
sorry dat ik je stoor

ik heb op de overleg pagina van Overleg gebruiker:Kerrigan een waarschuwing gegeven over dat die die link niet moest weg halen maar nu doet hij een wikikids:blokverzoek indienen wil jij even beordelen of dit wel juist is wat ik heb geschreven op zijn overleg A.U.B MVG Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 12 jun 2023 09:50 (CEST)

Wat jij hebt neergezet klopt inderdaad. Hij geeft geen (juiste) licentie op en zegt dat ie de "officiële licentie van starcraft" gebruikt. Volgens de starcraft wiki gebruiken ze vgm een vorm van fair use, wat niet op wikikids mag. Ik heb het blokverzoek weggehaald Face-smile.svgDeGroteEmojii 12 jun 2023 09:54 (CEST)
ik schrok even dat het niet klopte wat ik zij bedankt MVG Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 12 jun 2023 09:57 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
vraagje
vraagje

ik wil een plaatje van de minecraft dessert uploaden maar ik weet niet of er autur rechten opstaat hoe zie je dat?? MVG Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 13 jun 2023 10:43 (CEST)

Dag Thijmen4, voor afbeeldingen van Minecraft geldt een speciale regel: op alle afbeeldingen van Minecraft staat normaal copyright, maar maakt een uitzondering voor fan-sites zoals WikiKids. Lees meer hier. Face-smile.svgDeGroteEmojii 13 jun 2023 12:01 (CEST)
mag het of mag het niet van minecraft?? Mvg Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 13 jun 2023 12:05 (CEST)
Ja. Face-smile.svgDeGroteEmojii 13 jun 2023 12:06 (CEST)
dus ik mag gewoon een foto van minecraft dessert zonder te vragen aan minecraft er in plakken Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 13 jun 2023 12:07 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
vandalisme net
vandalisme net

wat gaan we doen tegen die drie die de pagina,s vol onzin zetten?? MVG Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 14 jun 2023 09:23 (CEST)

Aangezien ze alle drie hetzelfde soort vandalisme plegen denk ik dat het hier om een groepje op school gaat. Ik heb hier een CheckUser-verzoek voor ingediend (dat is een soort blokverzoek maar waar het gaat om meerdere accounts). Face-smile.svgDeGroteEmojii 14 jun 2023 09:27 (CEST)
nog een vraagje waarom heb je de vraag van iemand weg gehaald MVG Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis😀 14 jun 2023 09:38 (CEST)
Omdat het privé-informatie bevatte (dorp waar de gebruiker woont en zo). Face-smile.svgDeGroteEmojii 14 jun 2023 09:39 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
Kliederen
Kliederen
gebruiker Europa is al door mij 2 keer aan gesproken zit nu onzin te zetten in de wikikids blokverzoek. Graag opleten. MVG Thijmen4🍐EindelijkWeerThuis 27 jun 2023 11:53 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
Succes!
Succes!
Beste DeGroteEmojii, ik had je gebruikerspagina gelezen. Heel veel succes in 4 havo! Met vriendelijke groet, S.Perquin (overleg) ✯ 8 sep 2023 11:11 (CEST)

Reply icon, gray.svgReageren
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:DeGroteEmojii&oldid=810630"