Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Van 3 juli t/m 3 augustus 2022 vindt op WikiKids het Wikiproject:Regionale Talen plaats. Schrijf je hier in!
Stem nu op: Dyscalculie, Dementie en Koude Oorlog

Overleg gebruiker:Boomboclartt27

Uit Wikikids
Versie door BIGsmile (overleg | bijdragen) op 21 jan 2022 om 13:49 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{zb}} Beste Boomboclartt27, in het artikel, Ali B en Marco Borsato wijzigingen gemaakt die niet gepast zijn voor wikikids want wikikid...')
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen I
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Boomboclartt27!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban


Beste Boomboclartt27, in het artikel, Ali B en Marco Borsato wijzigingen gemaakt die niet gepast zijn voor wikikids want wikikids is voor kinderen. jij hebt een paar wijzigingen gemaakt die dus niet mogen. daarom heb ik je nu een ZB (zandbak) gegeven maar de volgende keer stuur ik een blokverzoek.

Ik heb de weizigingen teruggedraaid maar dit waren de weizigingen die Boomboclartt27 had gemaakt: https://wikikids.nl/index.php?title=Ali_B&diff=prev&oldid=703193 en https://wikikids.nl/index.php?title=Marco_Borsato&diff=prev&oldid=703194

Met vriendelijke groet, BIGsmilewil je overleggen? 21 jan 2022 12:49 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Boomboclartt27&oldid=703224"