Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Bobbyjohn10

Uit Wikikids
Versie door Bobbyjohn10 (overleg | bijdragen) op 10 feb 2018 om 17:43 (Aseksualiteit)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd IX
 • Bewerkingen XII
 • Uploads V
 • Artikelen VI
 • Dagen bewerkt IV
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
 • Ex-moderator
 • Fijne Kerst!
 • Gouden WikiKids Award
 • SuperSchrijfWedstrijd Deelnemer
Navigatie
Go-home.svg Nuvola apps edu languages.png Crystal Clear app email.png Crystal Clear action bookmark.png Crystal Clear app kjobviewer.png Crystal Clear app kaddressbook.png Crystal Clear app sharemanager.png Crystal Clear app kword.png
Gebruikerspagina Overlegpagina E-mail Prijzenkast Artikelen Projecten Op reis Gastenboek
Welkom! Het is nu 20:06 en het is vandaag 3/08/2021

Gefeliciteerd!

Bday1.gif

Gefeliciteerd met je verjaardag!

(beetje laat sorry)
MAAR ALSNOG GEFELICTEERD! Grab hand animation.gifWiki7 overleg 7 nov 2017 21:45 (CET)

Resilient Barnstar Hires.png
smullen
gefeliciteerd, Omdat je nog geen 2500 bewerkingen ster had ktijg je die oomdat wel 2500 hebt gemaakt en lekkere taart.Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 8 nov 2017 09:22 (CET)
Dank je wel Wiki7! Dank je wel Coolenleuk! Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 12 nov 2017 10:47 (CET)

Ter info

Als je geen bot-rechten hebt mag je niet meer dan 2 bewerkingen doen per minuut. Jij deed er net 12 per minuut en dat is niet de bedoeling. Je hebt trouwens ook een heleboel spambots verwelkomd. Groet, :) apoo overleg 12 nov 2017 12:03 (CET)

Ooh sorry, ik wist hier echt niets van. En ik wist ook niet dat ze spambots waren, hoe kun je ze herkennen? Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 12 nov 2017 12:14 (CET)
Vreemde Engelse namen vaak aan elkaar met 2 hoofdletters bijvoorbeeld: GamillaReece. Je kunt ook kijken via Speciaal:Filterlogboek of ze tegengehouden bewerkingen hebben. Groet, :) apoo overleg 12 nov 2017 12:29 (CET)

Stemmen!

Hallo Bobbyjohn10, Wil je stemmen voor de Awards? Alvast bedankt! Groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 14 nov 2017 19:27 (CET)

Weghalen

Hallo Bobbyjohn, ik was niet bekend met de regel dat er niet om stemmen gevraagd mocht worden en daar heeft Mike mij over aangesproken. Het vervolgens terugdraaien van mijn bewerking is totaal onnodig en doet mij eerder denken aan provoceren dat echt bijdragen, want als mensen er last van hadden, hebben ze dat nog steeds, omdat ze alsnog een melding krijgen dat ze een bericht hebben. Dat Mike (een moderator) zelf niet alles had teruggedraait lijkt me ook een duidelijk teken dat het niet nodig is. Daarom heb ik jouw bewerkingen weer ongedaan gemaakt. Alvast bedankt voor je tijd en aandacht. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 15 nov 2017 16:18 (CET)

Hallo Wiki7, sorry ik zag het bericht van Mike niet. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 15 nov 2017 17:21 (CET)
Geeft verder niet hoor. Ik dacht gewoon, ik attendeer mensen er even op dat er een nominatie is, want ondanks de sitenotice hebben veel gebruikers wel gewoon geëdit, maar niet gestemd. Ik zal trouwens meteen even Geschiedenis van België lezen (zin in) Face-grin.svg. Groetjes, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 17 nov 2017 16:32 (CET)

Landen waar je bent geweest

Hallo Bobbyjohn, ik zie dat je een zeer gelijkende pagina als die van mij hebt aangemaakt met waar je bent geweest. Het lijkt me dan wel zo netjes om onderaan de pagina iets als Gebaseerd op Wiki7. Alvast bedankt voor je medewerking. Gr. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 16 nov 2017 19:09 (CET)

Categorie:Gebruiker:Bobbyjohn10/FRA

Hallo BobbyJohn, de 3 pagina's in bovenstaande categories zijn in het Frans. Nou ben ik zelf niet heel goed in Frans, maar het lijkt er voor mij een beetje op dat het gemaakt is via Google Translate. Ik weet het niet zeker, want mijn eigen Frans is niet super goed, daarom vraag ik het even aan jou. Want als het zo is, dan hebben Franse gebruikers er niet heel veel aan. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 18 nov 2017 16:02 (CET)

Hallo Wiki7, alleen bij FRA2 het kopje; Qu’est-ce qu’un wiki ?. De rest heb ik zelf vertaald, omdat we in België het heel veel krijgen op school. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 18 nov 2017 16:04 (CET)

Kopiëren van mijn GP

Hallo BobbyJohn, ik zie net dat je veelgestelde vragen op je GP volledig hebt gekopieerd. Officieel mag dat als je mijn naam er bij vermeld, maar ik vind het überhaupt helemaal niet netjes. Ik maak een navigatie met plaatjes, jij doet hetzelfde (wel met andere plaatjes, dus dat kan nog wel). Ik maak een pagina met landen waar ik ben geweest, jij doet hetzelfde. Ik heb het idee dat jij mijn ideeën een beetje kopieert, wat opzich niet erg is, maar zo veel vind ik eigenlijk te ver gaan. En ja, je mag bij alles wat je kopieert mijn naam erbij zetten, maar ik vind het eigenlijk nu te gaan. Hierboven zeg je dat Coolenleuk het veel doet en jij niet, je maakt vervolgens daar nog met je liedje bovenaan er een misselijkmakend grapje van tegen Coolenleuk en vervolgens doe je hetzelfde. Gij die niet wil dat het U gechiedt, doe het dan ook een ander niet, ken je dat? Ik vind het al met al niet netjes van je. Ik mag het je niet opleggen, maar ik hoop ten zeerste dat je een geheel zelfgemaakt GP maakt. Dat is wel zo netjes. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 18 nov 2017 16:13 (CET)

Excuus ervoor, maar van die navigatie deed ik echt niet bewust. Ik zag toevallig op Wikipedia veel gebruikers met andere soort stijl navigaties, en ik wou ook zo één dus heb ik een eigen ontwerp gemaakt met dezelfde stijl, en ik was er echt niet van bewust om jou navigatie bijna na te maken. Maar trouwens bij de navigatie is het ook wel heel iets anders, dus officieel heb ik dat (stel dat ik het er van bewust was) idee niet gekopieerd van. En officieel heb ik lijst van landen waar ik ben geweest eerder gemaakt, kijk maar hier, of hier. Ook al is het lang geleden, maar dat bewijst dat ik dit idee als eerder heb uitgevoerd. En stel dat ik "jou" ideeën later had uitgevoerd dan zou het misschien nu anders zijn. Trouwens ik was net bezig om jou naam er bij toe te voegen op mijn GP, en ik deed dat omdat ik te weinig ruimte had op mijn GP, dus dacht ik als ik dat erbij doe is het wel HANDIG om nieuwe gebruikers te helpen die naar mijn gebruikerspagina gaan. En oke ik verwijder wel de veelgestelde vragen, want anders gaat het "inderdaad" er "over". Met vriendelijke groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 18 nov 2017 16:24 (CET)

Verzoekje

Hai Bobbyjohn, zou jij eventueel de pagina Islamitische Staat kunnen bijwerken, jij hebt namelijk al wat over terrorisme geschreven. De pagina is op verschillende plekken niet up to date. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 26 nov 2017 00:11 (CET)

Ja zeker, ik ga nu beginnen. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 26 nov 2017 10:34 (CET)

Fijne Feestdagen!


Santa Claus kobe.jpg
Centenário da Imigração Japonesa no Brasil2.jpg


Fijne Feestdagen!!


Hoi Bobbyjohn10, Kerstmis, nieuwjaar en 2018 komt er aan! Dat is de reden van deze kerstkaart. Ik zit nou al een hele tijd op Wikikids en dat ga ik nog lang blijven! Ik al veel artikelen geschreven en er komen er nog meer aan. Dit jaar heeft Southparkfan Wikikids verlaten, Zijn er heel veel aanslagen geweest en helaas is er nog steeds veel oorlog, Maar gelukkig zijn er ook goeie dingen gebeurt in 2017. O.a zijn er nieuwe gebruikers gekomen en zijn de tests teruggekomen. En natiirlijk was voor Wikikids de visule tekstbewerker in die in 2017 kwam wel echt een hoogtepunt!En wil niet te veel vuurwerk want anders kan je straks niet eens meer typen. Vrolijk kerstmis en een gelukkig nieuwjaar met feestelijke Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?


Bedankt, wel een beetje vroeg. Toch bedankt, jij ook. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 5 dec 2017 17:01 (CET)

Is...

het account MLNDLB van jou? Grab hand animation.gifWiki7 overleg 5 dec 2017 19:12 (CET)

Nee, dat werd me op BobbyJohnDB eerder gevraagd, maar ik heb in ieder geval geen banden met MLNDLB. Ik kan dit ook bewijzen met een IP-check. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 5 dec 2017 19:24 (CET)
Dat is bijzonder vreemd. IP-check is niet interessant, VPN omzeilt dat. Op WP is een gelijknamig account aan jou gelinkt. Het is niet erg, als je het nu toegeeft, blok ik MLNDBL OT, maar laat ik dit account gewoon open. (Je hebt nl verder geen vandalisme gepleegd.) Grab hand animation.gifWiki7 overleg 5 dec 2017 19:30 (CET)
Van mij mag je met MLNDLB doen wat je wilt. Ik heb echt verder geen banden met MLNBLD. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 5 dec 2017 19:32 (CET)
*MLNBLD. Ik heb (helaas) een hiervoor een CU-verzoek moeten indienen. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 5 dec 2017 19:54 (CET)
We hebben begin dit jaar vastgesteld dat dit account aan jou toebehoorde. We hebben ook met elkaar afgesproken dat je maar via een account zou bewerken. Het gaat nu prima Bobbyjohn, blijf alsjeblieft weg van je oude accounts. Groetjes, :) apoo overleg 5 dec 2017 20:17 (CET)
Ik zweer dat MLNBLD hier op WikiKids niet van mij is. Ik wil alle bewijzen leveren die mogelijk zijn. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 6 dec 2017 09:32 (CET)
En het is een zeer grote toeval dat MLNBLD nu bewerkt. Check het IP van zijn bewerking is, en je ziet dat hij afkomstig is uit Nederland (waarschijnlijk) en bij mij zul je België zien. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 6 dec 2017 09:35 (CET)
We hebben het aan het begin van het jaar vastgesteld met matchende IP-adressen. Dat het IP-adres nu anders is maakt niet uit. Deze discussie is hiermee afgesloten. :) apoo overleg 6 dec 2017 12:36 (CET)

Deblokkade MLNBLD

Dag BobbyJohn, er is op dit moment niet voldoende overtuigend bewijs om met 100% zekerheid te zeggen dat jij iets te maken hebt met het MLDBLD hier op WikiKids. Daarom heb ik besloten het account te deblokkeren. Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Groet, :) apoo overleg 7 dec 2017 12:34 (CET)

Ok, ik ben blij voor MLNBLD. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 7 dec 2017 16:48 (CET)

Fijne feestdagen!


Papai noel (versão colorida) - trufas - chocolate + fondant.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Bobbyjohn10,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 23 dec 2017 19:01 (CET)Auteursrechten screenshots

Zoals ik eerder heb uitgelegd, screenshots van games zijn auteursrechtelijk beschermd voor de game-ontwikkelaar. Niet meer uploaden s.v.p.. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 10 jan 2018 22:14 (CET)

Wiki7, ik ben de gameontwikkelaar van die game dus zet de afbeelding terug aub. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 11 jan 2018 07:12 (CET)
Aldus de voorwaarden van ROBLOX, waar je mee akkoord bent gegaan bij het maken van de wereld, is het copyrighted door ROBLOX. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 11 jan 2018 09:43 (CET)
Dat is niet waar, developers delen ook hun creaties via twitter. o.a. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 11 jan 2018 16:44 (CET)
Dat zij dat doen is geen reden dat het "niet waar" is. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 11 jan 2018 18:40 (CET)
Misschien kan ik het uitleggen. Als de ROBLOX een account aanmaakt, neem ik aan, staat er vaak een verwijzing naar de algemene voorwaarden (dat ene vinkje wat niemand leest). In de algemene voorwaarden staat dat de developer auteursrechten hebben. Dat jij en andere beelden via Twitter delen is weliswaar auteursrechtenschending, maar er is nog nooit een developer geweest die er aangifte te heeft gedaan of een rechtszaak is gestart. Het is voor hun reclame. Bij een encyclopedie ligt dat anders. Geacht wordt dat wij alleen vrije afbeeldingen gebruiken of toestemming aan de auteur vragen. Zelf heb ik dit probleem bijvoorbeeld met afbeeldingen van Disneyland Paris. Het ontbreken van afbeeldingen op veel artikelen heeft niet te maken met het ontbreken van afbeeldingen, maar de Franse panoramavrijheid. Al zou ik vrije afbeeldingen hebben, al zou ik zelf afbeeldingen gemaakt hebben, ik mag ze niet uploaden. Op Twitter zijn er genoeg fan-account die precies dezelfde foto's kunnen uploaden en daar wordt niets tegengedaan, waarom? Het is reclame, het druk bezocht, het is gratis, voor bedrijven een win-win-situatie. Bij encyclopedie mag het wel drukbezocht wezen, gratis zijn, we hebben een formeler karakter en bedrijven zijn sneller geneigd een klacht in te dienen. -- Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 11 jan 2018 20:07 (CET)

Ingeschreven op de volgende portalen

Dag Bobby,
Zoals je misschien had gezien ben ik de WikiKidsAtlas aan het vernieuwen. Hiervoor worden alle inschrijvingen van portalen die over continenten gaan samengevoegd. Ik zag dat jij je nog op Portaal:Azië, Portaal:Afrika en Portaal:Europa onder je oude account hebt ingeschreven. De inschrijvingen van deze portalen zijn verwijderd. Mocht je behoefte hebben je opnieuw in te schrijven, dan dit bij Portaal:WikiKidsAtlas/Inschrijving. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 31 jan 2018 12:25 (CET)

Aseksualiteit

Dag Bobby, ik heb de pagina Aseksualiteit verwijderd, angezien je twee begrippen door elkaar haalt. Ongeslachtelijkheid betekent dat je geen geslacht hebt. Aseksualiteit betekent dat je geen een geslacht aantrekkelijk vindt (en past daarom ook in het rijtje van homo-, hetero- en biseksualiteit). Ik hoop dat je dit snapt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 8 feb 2018 21:49 (CET)

Sorry dat ik het zo'n beetje in de war heb gehaald. Ik probeerde het in eigen woorden uit te leggen omdat de juf op mijn school het zo had uitgelegd. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 9 feb 2018 16:47 (CET)
Geen probleem. Het zijn ook verwarrende begrippen. Trouwens, ik zag dat je op Olympische Winterspelen 2018 een kopje genaamd Nederland op de winterspelen hebt toegevoegd. Op Wikipedia lossen ze dit op door de prestaties van een land in een apart artikel te zetten (zoals Nederland op de Olympische Winterspelen 2018). Persoonlijk zie ik daar wel wat in (niet voor ieder land maar voor België en Nederland lijkt het me wel wat). Zou je dit misschien iets vinden? Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 10 feb 2018 16:00 (CET)
Mij maakt het niet uit. Maar ik deed dat omdat ik dat ook deed bij de Olympische Zomerspelen van 2016. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 10 feb 2018 16:43 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Bobbyjohn10&oldid=507334"