Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Overleg gebruiker:Beem: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(U bent beëdigd!: nieuwe subkop)
Regel 57: Regel 57:
 
Met vriendelijke groet, <br/>
 
Met vriendelijke groet, <br/>
 
{{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 27 feb 2016 02:21 (CET)
 
{{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 27 feb 2016 02:21 (CET)
 +
:Dankjewel Apoo, een mooie afsluiting van al die jaren inderdaad! Ik wens jou ook alle goeds! {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 27 feb 2016 13:10 (CET)

Versie van 27 feb 2016 om 14:10

Beems 2e brievenbus
Beems brievenbus
Welkom op mijn Overlegpagina
Plaats gerust onderaan een nieuw bericht

Klik hier om naar het archief te gaan.
WikiBanner-1.gif

Het is vandaag 7 juni 2020 en week 23, dat betekent... één of ander seizoen!Png → svg

Hey Beem. Zoals je misschien al is opgevallen zit ik her en der wat "Flag of Country.png"-bestanden door "Flag of Country.svg"-bestanden te vervangen (eigenlijk vooral als de kleuren van het png-bestand niet kloppen of de png-afbeelding is verwijderd). Er staan op jouw GP en je stedenpagina ook nog wat png-bestanden, zou je die willen vervangen door svg-bestanden? Alvast bedankt! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 1 jan 2016 12:06 (CET)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd, dacht dat ik dat allang had gedaan eigenlijk XD Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 1 jan 2016 17:03 (CET)

U bent beëdigd!

Wikikids-Ster.png

Beem,

Toen ik je aan het begin van deze avond de beveiliging van een aantal pagina's op zag heffen had ik al een licht voorgevoel. Dat voorgevoel blijkt nu toch waar te zijn. En ondanks dat ik aan het begin van deze maand mijn account 'aan de wilgen' heb gehangen maak ik voor jou graag een uitzondering.

Zeven jaar lang, dat is een hele tijd. Zeker gegeven het feit dat WikiKids 'pas' 10 jaar bestaat. Je zou jezelf gerust gebruiker van het eerste uur kunnen noemen. Samen hebben we een hoop gebruikers zien komen en zien gaan. Dat is iets wat ik altijd het mooie heb gevonden aan WikiKids. Altijd nieuwe mensen en zo af en toe een paar oudgedienden die langs komen.

Je keuze om te stoppen begrijp ik heel goed en ik denk dat het een verstandige keuze is die je met het volste recht daartoe hebt genomen. Je hebt je jarenlang tomeloos ingezet voor WikiKids, zelfs in de vroegere jaren toen het hier soms nog wat onrustig was. Ik heb je op zien groeien (jij mij ook overigens) en dat vind ik oprecht heel leuk. Ik weet nog dat je naar de middelbare school ging en nu ben je alweer bijna klaar! De tijd vliegt, zeker als je er zo op terug kijkt.

Het is me een eer om je toe te voegen aan het rijtje van mensen die zich buitengewoon hebben ingezet voor WikiKids. Dus hier is hij, voor jou, het WikiKids lintje, voor je geweldige inzet de afgelopen jaren en de fijne samenwerking die ik met je heb mogen ervaren.

Ik wens je heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier toe in de toekomst! Zo. Is mijn laatste bewerking toch nog een mooie geworden :-). Doei!

Met vriendelijke groet,
:) apoo overleg · (MOD) 27 feb 2016 02:21 (CET)

Dankjewel Apoo, een mooie afsluiting van al die jaren inderdaad! Ik wens jou ook alle goeds! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 27 feb 2016 13:10 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Beem&oldid=433665"