Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg gebruiker:Beem: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Wauw!: nieuwe subkop)
(Boe)
 
(43 tussenliggende versies door 14 gebruikers niet weergegeven)
Regel 35: Regel 35:
 
-->
 
-->
  
== Landbouw in de VS ==
+
== Png → svg ==
 +
Hey Beem. Zoals je misschien al is opgevallen zit ik her en der wat "Flag of Country.png"-bestanden door "Flag of Country.svg"-bestanden te vervangen (eigenlijk vooral als de kleuren van het png-bestand niet kloppen of de png-afbeelding is verwijderd). Er staan op jouw GP en je stedenpagina ook nog wat png-bestanden, zou je die willen vervangen door svg-bestanden? Alvast bedankt! {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 1 jan 2016 12:06 (CET)
 +
:{{done}}, dacht dat ik dat allang had gedaan eigenlijk XD {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 1 jan 2016 17:03 (CET)
  
beste Beem je hebt me op een geweldig idee gebracht ik wil je ff bedanken {{afz|rosa123}}
+
== U bent beëdigd! ==
:Geen probleem! {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 16 mei 2015 16:51 (CEST)
 
  
== Reclame ==
+
[[Bestand:Wikikids-Ster.png|right|200px]]
 +
Beem,
  
Laat ik dit maar even via de officiële weg doen, maar ik vind de link naar de blog op de GP van [[User:Wikimarius]] reclame (daarnaast heb ik een bepaald onderbuik gevoel). Wat vind jij? {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 16 mei 2015 15:56 (CEST)
+
Toen ik je aan het begin van deze avond de beveiliging van een aantal pagina's op zag heffen had ik al een licht voorgevoel. Dat voorgevoel blijkt nu toch waar te zijn. En ondanks dat ik aan het begin van deze maand mijn account 'aan de wilgen' heb gehangen maak ik voor jou graag een uitzondering.
:Tja, ik vind in ieder geval dat de gebruiker een aantal vreemde bewerkingen heeft gedaan en opvallend snel doorhad hoe [http://wikikids.nl/index.php?title=Gala%C8%9Bi&diff=399084&oldid=398993 bepaalde] [http://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker%3AVviktorie%21%21&diff=399332&oldid=399327 dingen] werkten. Dat linkje naar de blog kan je reclame inderdaad als reclame zien (de ironie), maar ik denk niet dat daar nu iets tegen ondernomen hoeft te worden. Ik kijk liever nog even wat die verder nog gaat doen. {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 16 mei 2015 16:50 (CEST)
 
  
== Eventjes ergens op terugkomen... ==
+
Zeven jaar lang, dat is een hele tijd. Zeker gegeven het feit dat WikiKids 'pas' 10 jaar bestaat. Je zou jezelf gerust gebruiker van het eerste uur kunnen noemen.  Samen hebben we een hoop gebruikers zien komen en zien gaan. Dat is iets wat ik altijd het mooie heb gevonden aan WikiKids. Altijd nieuwe mensen en zo af en toe een paar oudgedienden die langs komen.  
  
Je had op mijn OP gezegd dat de manier waarop mijn artikelen gebouwd zijn niet goed zijn. De uitleg vond ik echter een beetje onduidelijk. Zou je me eventjes kunnen uitleggen hoe je die bedoelde? :) Groetjes - {{Gebruiker:PieterReg/Handtekening2}} 4 jun 2015 14:18 (CEST)
+
Je keuze om te stoppen begrijp ik heel goed en ik denk dat het een verstandige keuze is die je met het volste recht daartoe hebt genomen. Je hebt je jarenlang tomeloos ingezet voor WikiKids, zelfs in de vroegere jaren toen het hier soms nog wat onrustig was. Ik heb je op zien groeien (jij mij ook overigens) en dat vind ik oprecht heel leuk. Ik weet nog dat je naar de middelbare school ging en nu ben je alweer bijna klaar! De tijd vliegt, zeker als je er zo op terug kijkt.
:Zie je overlegpagina {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 4 jun 2015 17:38 (CEST)
 
  
== Leesblokkade Wikimarius ==
+
Het is me een eer om je toe te voegen aan het rijtje van mensen die zich buitengewoon hebben ingezet voor WikiKids. Dus hier is hij, voor jou, het WikiKids lintje, voor je geweldige inzet de afgelopen jaren en de fijne samenwerking die ik met je heb mogen ervaren.
  
Hoi Beem, ik heb even een vraag. Gisteren had ik het voor de derde keer Wikimarius aangesproken over het bewerken van andermans gebruikerspagina. Dat was, achteraf gezien, niet slim ([[overleg gebruiker:Mike1023|zie de rest hier]]). Vamdaag heeft hij weer iets gedaan waar hij eerder op is aangesproken. Is een leesblokkade van een half uur (bijv.) nu op zijn plaats. Ik twijfel namelijk en dus ik dacht het beter eerst te kunnen vragen. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 5 jun 2015 15:13 (CEST)
+
Ik wens je heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier toe in de toekomst!
:Wat heeft hij gedaan wat niet is toegestaan? Niet dat ik zeg dat ik het niet met je eens ben, maar ik kan zo snel niet zien wat hij verkeerd doet, dus ik kan (ik reageer dan alleen maar voor Beem) er niet veel over zeggen. {{Gebruiker:Southparkfan/Handtekening}} 5 jun 2015 15:34 (CEST)
+
Zo. Is mijn laatste bewerking toch nog een mooie geworden :-). Doei!
::Opnieuw verwijderen van goede categorieën. Doe maar een leesblokkade van 6 uur. Dan heeft hij de rest van de avond genoeg tijd om zijn gedrag te overdenken. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 5 jun 2015 17:44 (CEST)
 
:::Dat ja. Ik zal het meteen even uitvoeren. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 5 jun 2015 17:48 (CEST)
 
::::Mooi opgelost allemaal. En Mike, ik vind het goed van je dat je, als je iets niet zeker weet, het eerst vraagt voordat je gaat handelen. Dat laat zien dat we een goede keuze hebben gemaakt! {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 5 jun 2015 18:17 (CEST)
 
  
== Regel ==
+
Met vriendelijke groet, <br/>
 +
{{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 27 feb 2016 02:21 (CET)
 +
:Dankjewel Apoo, een mooie afsluiting van al die jaren inderdaad! Ik wens jou ook alle goeds! {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 27 feb 2016 13:10 (CET)
 +
{{--}}
 +
== Afbeeldingen '''níét''' verwijderen! ==
  
Hoi Beem, ik merk de laatste tijd dat als ik anders doe dan de rest dat je dan denkt dat ik dat een regel vindt! Maar dat is niet zo! En ja ze is bekender als Rebecca maar Stef verwees Taras geboorte naam ook naar haar pseudoniem.-- {{Gebruiker:Maxie1hoi/Handtekening}} 5 jun 2015 18:21 (CEST)
+
Hey Beem,
:Gesprekken houden we altijd maar op één plek, Maxie. {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 5 jun 2015 18:29 (CEST)
+
Je mag niet "zomaar" afbeeldingen verwijderen!  
 +
Dat is '''niet''' zo leuk voor anderen.
 +
'''Vráág''' het voortaan eerst even aan anderen.  
 +
Degene die je al hebt veranderd wil je die dan '''A.U.B.''' weer in png-bestanden veranderen?
  
== Sjabloon ==
+
Groetjes,
  
Hoi Beem,
+
          [[Gebruiker:Joah|Joah]] ([[Overleg gebruiker:Joah|overleg]]) 13 jul 2016 13:45 (CEST)
Waarom heb jij het sjabloon:infobox persoon veriwjdert uit het artikel [[Jessica Paquet]]?-- {{Gebruiker:Maxie1hoi/Handtekening}} 5 jun 2015 22:26 (CEST)
+
:Aangezien Beem weinig actief meer is, zal ik je vraag even beantwoorden. Afbeeldingen verwijderen doen we nooit "zomaar", maar met een reden. Dat is inderdaad soms niet leuk voor anderen, maar wegens redenen doen we dit toch wel. Sommige afbeeldingen moeten verwijderen wegens auteursrechten (wettelijk) of als een persoon een afbeelding van zichzelf upload (privacy). Als een afbeelding een niet ingevuld vragenlijstje of vergeten licentie bevat, vragen we de persoon dit alsnog toe te voegen. Hiervoor geven de persoon een week de tijd. Anders moeten we de afbeelding verwijderen, omdat er mogelijk dan auteursrechten opzitten. Je laatste zin begrijp ik niet helemaal, maar ik zou je (als je het me iets beter uitlegt) graag willen helpen. Alvast bedankt en veel succes. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 13 jul 2016 16:31 (CEST)
:Dat heb ik blijkbaar verwijderd tijdens het terugzetten van de eerder versie. Heb ik niet doorgehad. {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 6 jun 2015 11:11 (CEST)
 
  
== Thailand ==
 
  
Beter [http://wikikids.nl/index.php?title=Thailand&diff=prev&oldid=203748 laat], dan nooit. Toch? ;) {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 7 jun 2015 20:04 (CEST)
+
== Hey ==
:Ja, om een waarschuwing te geven ben ik nét iets te laat. {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 7 jun 2015 20:07 (CEST)
 
  
== Eigen werk ==
+
Ik ben erg lang niet actief geweest, en het is me ook volledig ontgaan dat jij nu ook vertrokken bent. Ik wil in ieder geval even zeggen dat ik met veel plezier terugkijk naar het samenwerken met jou in mijn jongere jaren (behalve [[Overleg:Filip|hier]] dan). Ik hoop dat het je goed gaat in het leven! {{User:Kalta/Kalta}} 12 dec 2016 18:18 (CET)
 +
:Van hetzelfde Kalta! {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 19 aug 2017 19:58 (CEST)
 +
== Leuk ==
 +
Hey Beem, ook al heb ik je nog nooit ontmoet, wil ik toch zeggen. Leuk dat je is weer terug kom kijken. Groeten, {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 19 aug 2017 19:59 (CEST)
 +
: :) {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 19 aug 2017 20:01 (CEST)
  
Hallo beem,
+
== Boe ==
Mag je ook je eigen aangemaakte pagina's van wikipedia ook op wikikids zetten?
 
[[Gebruiker:Grasmat|Grasmat]] ([[Overleg gebruiker:Grasmat|overleg]]) 10 jun 2015 19:35 (CEST)
 
:Hoi Grasmat, als jij zelf die teksten hebt geschreven is dat niet zo'n probleem. Let er dan wel op dat de inhoud, het niveau en het taalgebruik geschikt is voor kinderen. {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 12 jun 2015 16:23 (CEST)
 
  
== Achterstallige site ==
+
2,5 jaar geleden alweer dat je ons verliet :o. Niks veranderd hier, behalve het uiterlijk dan :-). Alles goed? {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 aug 2018 00:59 (CEST)
 
+
:Ja tijd gaat snel joh. Met mij is alles goed, ben aan t studeren, woon in t centrum, heb m'n propedeuse binnen. Alles loopt op rolletjes :). Lief om te zien dat je niet van WikiKids weg kon blijven overigens. Hoop dat met jou ook alles goed gaat. Ik gebruik mn WikiKids-email nog steeds als 'n spamaccount, dus af en toe als ik inlog zie ik een melding, waardoor ik dan weer denk, hè laat ik ff kijken. Het uiterlijk is echt een enorme verbetering en ik denk dat die nieuwe visuele editor t ook voor veel nieuwe gebruikers veel makkelijker maakt. {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 17 aug 2018 13:30 (CEST)
Beste Beem, ik ben na een tijdje niet meer op wikikids geweest te zijn weer gekomen, maar ik zie dat er nogal wat achterstallig onderhoud is. Ik heb even een paar vragen.
 
* De vlag sjabloon van Nederland functioneert niet goed, zou jij daar eens naar kunnen kijken. Ik heb daar persoonlijk geen verstand van.
 
* Zijn er projecten gaande, want ik weet niet waar ik zou moeten beginnen.
 
[[Gebruiker:Jellevdc|Jellevdc]] ([[Overleg gebruiker:Jellevdc|overleg]]) 19 jun 2015 18:12 (CEST) Ps. Ik kan geen enkel bestand dat ik invoer gebruiken. Kunt u mij uitleg verschaffen waardoor dit is. [[Gebruiker:Jellevdc|Jellevdc]] ([[Overleg gebruiker:Jellevdc|overleg]]) 19 jun 2015 19:52 (CEST)
 
:Ik reageer even voor Beem over vraag 2, want er is een nieuw project gaande, Portaal:Woordenschat. {{Gebruiker:PieterReg/Handtekening2}} 19 jun 2015 19:23 (CEST)
 
::Excuus dat ik misschien reageer, maar het onderhoud is door de jaren heen misschien niet of nauwelijks bij gehouden, maar het belangrijkste is altijd bijgehouden. Verwijderingsnominaties en heel veel artikelen zijn bijgehouden. Ik werk aan het ande achterstallige onderhoud en over een week heb ik hier voldoende tijd voor en kan ik weer een onderhoudsrspport inhalen. We zijn bezig met categoriesysteem en veel portalen zijn inmiddels al verbeterd. Natuurlijk hebben we maar een kleine groep actieve gebruikers, rond de tien gebruikers, en we zijn pas eigenlijk sinds vorig jaar begonnen met de achterstalligste dingen, het categoriesysteem, portalen en sjablonen. Over de afbeeldingen is het probleem bij ons bekend, al sinds vanochtend, en we zullen er naar kijken en het natuurlijk oplossen (maar dat kan wel even duren). Ik hoop dat je begrijpt en Beem niet al te boos is dat op een voor heem bestemd bericht reageer. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 19 jun 2015 20:01 (CEST)
 
:::Nu je toch reageert, is er iets specifieks waarmee ik kan helpen. Mvg, [[Gebruiker:Jellevdc|Jellevdc]] ([[Overleg gebruiker:Jellevdc|overleg]]) 19 jun 2015 20:08 (CEST)
 
::::Eigenlijk met alles kun je wel helpen. Je kan artikelen schrijven of verbeteren, meehelpen aan portalen, sjablonen verbeteren, ect. Je moet vooral doen wat jouw handig lijkt of wat je leuk vindt. Er is eigenlijk heel veel dat moet gebeuren, wat niet allemaal nu gelijk hoeft, maar ooit wel. Ik zelf ben bezig met vooral opruimen van categorien, sjablonen verbeteren en heel veel artikelen schrijven over allerlei onderwerpen. Ik kan alleen maar meegeven dat je moet doen wat je leuk vindt. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 19 jun 2015 20:17 (CEST)
 
:::::Ik zie dat je al goed beantwoord bent door Mike (héél boos ben ik nu {{smiley|;)}}) {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 19 jun 2015 20:29 (CEST)
 
 
 
== Boulogne-sur-Mer ==
 
[http://wikikids.nl/index.php?title=Boulogne-sur-Mer&curid=88245&diff=412073&oldid=412059] Leuk! Ik moet bekennen dat ik er niet heel lang was. Aan de ene kant erin, even lunchen, dan over het industrieterrein er weer uit. Ik was dus niet in 't centrum, maar volgens mij is het daar best wel mooi! {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 3 aug 2015 13:38 (CEST)
 
:Industrieterrein, leuk :D. Wij waren er ook maar een middagje. Even het centrum, strand en het aquarium. Wij hadden een klein huisje tussen Boulogne en Calais op het platteland. Leuke vakantie, maar wel de enige ooit in Frankrijk voor mij. De omgeving was in ieder geval wel gaaf met al die kliffen aan de kust.  {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 3 aug 2015 13:48 (CEST)
 
 
 
== [[Australië]] ==
 
 
 
Netjes! Nu is het zeker wel een Award waard! ;) {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 19 aug 2015 14:51 (CEST)
 
:Dankjewel! Ja zo zonde, weet je. Heb je wel een hele lap tekst, maar dat is het dan ook wel. Terwijl het artikel zo veel mooier kan zijn. Want qua tekst heb ik echt vrij weinig toegevoegd. Vooral opmaak en herschrijven. Ik ben blij met het resultaat. {{smiley|:)}} {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 19 aug 2015 15:01 (CEST)
 
 
 
::Inderdaad, zo zie je maar hoe belangrijk een leuke lay-out is (en natuurlijk een leesbare tekst)! {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 19 aug 2015 17:10 (CEST)
 
 
 
== Duitsland ==
 
 
 
Hallo Beem, ich habe eine Frage für dich. Was findest du von meinem Artikel über [[Duitsland|Deutschland]]? Ik ben, zoals je misschien al wist, bezig geweest met een projectje over Duitsland wat ik voor 3 oktober (de dag van de Duitse hereniging) af wilde hebben. Ik wil graag dat het artikel Duitsland dan vooral goed is, dus daarom vraag ik om je mening. Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 1 okt 2015 15:10 (CEST)
 
:Ja ik heb al een paar keer ff gegluurd! Ik ben echt heel blij, dat je dit artikel hebt opgepakt, aangezien zo'n bekend land wel een beter artikel verdient (dezelfde gedachte die ik had bij Australië). So ich bin richtig stolz auf dich! Ik zal het zo snel mogelijk even lekker gaan doorlezen, maar of ik dat zaterdag al gedaan heb, betwijfel ik :( {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 1 okt 2015 18:15 (CEST)
 
::Ik ben al blij zat dat je het uberhaupt wil doen en dat het niet een twee drie kan....das ist mir egal. Doe vooral rustig aan, nog een dag en 't is weekend. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 1 okt 2015 19:56 (CEST)
 
 
 
== Beveiliging ==
 
 
 
Beste Beem,
 
 
 
Waarom heb je [[Wikikids:Nieuws|dit]] eigenlijk beveiligd? Verschillende [[Wikikids:Nieuws/Gebruikers|deelnemers]] hebben geen extra rechten, waardoor dit voor hen niet meer te bewerken valt. En ik heb getracht me aan te melden, maar dat gaat nu ook niet.
 
 
 
Met vriendelijke groet,<br>
 
{{Gebruiker:Gustaafff/Signature}} 12 okt 2015 12:22 (CEST)
 
:Had ermee te maken dat de inhoud in een apart sjabloon stond: [[Sjabloon:Wikikids:Nieuws/Gebruikers]], wat vervolgens nergens gelinkt werd. Heb daarom het deelnemerkopje verplaatst naar de normale pagina en de beveiliging opgeheven. Verder is alle inhoud gewoon te bewerken via de sjablonen bewerken. Klik daarvoor op ''brontekst bekijken'' en vervolgens onderaan op ''Sjablonen die op deze pagina gebruikt worden:''. {{Gebruiker:Beem/handtekening}} 12 okt 2015 15:06 (CEST)
 
::O, oké. Nu zie ik het. Dank voor het antwoord. Groet, {{Gebruiker:Gustaafff/Signature}} 12 okt 2015 15:23 (CEST)
 
 
 
== Wauw! ==
 
 
 
[http://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker%3ABeem&diff=420350&oldid=417258] Super gaaf (China, niet die twee enters)!
 
 
 
== Wauw! ==
 
 
 
[http://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker%3ABeem&diff=420350&oldid=417258] Super gaaf (China, niet die twee enters)! {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 1 nov 2015 10:49 (CET)
 

Huidige versie van 17 aug 2018 om 13:30

Beems 2e brievenbus
Beems brievenbus
Welkom op mijn Overlegpagina
Plaats gerust onderaan een nieuw bericht

Klik hier om naar het archief te gaan.
WikiBanner-1.gif


Png → svg

Hey Beem. Zoals je misschien al is opgevallen zit ik her en der wat "Flag of Country.png"-bestanden door "Flag of Country.svg"-bestanden te vervangen (eigenlijk vooral als de kleuren van het png-bestand niet kloppen of de png-afbeelding is verwijderd). Er staan op jouw GP en je stedenpagina ook nog wat png-bestanden, zou je die willen vervangen door svg-bestanden? Alvast bedankt! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 1 jan 2016 12:06 (CET)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd, dacht dat ik dat allang had gedaan eigenlijk XD Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 1 jan 2016 17:03 (CET)

U bent beëdigd!

Wikikids-Ster.png

Beem,

Toen ik je aan het begin van deze avond de beveiliging van een aantal pagina's op zag heffen had ik al een licht voorgevoel. Dat voorgevoel blijkt nu toch waar te zijn. En ondanks dat ik aan het begin van deze maand mijn account 'aan de wilgen' heb gehangen maak ik voor jou graag een uitzondering.

Zeven jaar lang, dat is een hele tijd. Zeker gegeven het feit dat WikiKids 'pas' 10 jaar bestaat. Je zou jezelf gerust gebruiker van het eerste uur kunnen noemen. Samen hebben we een hoop gebruikers zien komen en zien gaan. Dat is iets wat ik altijd het mooie heb gevonden aan WikiKids. Altijd nieuwe mensen en zo af en toe een paar oudgedienden die langs komen.

Je keuze om te stoppen begrijp ik heel goed en ik denk dat het een verstandige keuze is die je met het volste recht daartoe hebt genomen. Je hebt je jarenlang tomeloos ingezet voor WikiKids, zelfs in de vroegere jaren toen het hier soms nog wat onrustig was. Ik heb je op zien groeien (jij mij ook overigens) en dat vind ik oprecht heel leuk. Ik weet nog dat je naar de middelbare school ging en nu ben je alweer bijna klaar! De tijd vliegt, zeker als je er zo op terug kijkt.

Het is me een eer om je toe te voegen aan het rijtje van mensen die zich buitengewoon hebben ingezet voor WikiKids. Dus hier is hij, voor jou, het WikiKids lintje, voor je geweldige inzet de afgelopen jaren en de fijne samenwerking die ik met je heb mogen ervaren.

Ik wens je heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier toe in de toekomst! Zo. Is mijn laatste bewerking toch nog een mooie geworden :-). Doei!

Met vriendelijke groet,
:) apoo overleg · (MOD) 27 feb 2016 02:21 (CET)

Dankjewel Apoo, een mooie afsluiting van al die jaren inderdaad! Ik wens jou ook alle goeds! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 27 feb 2016 13:10 (CET)

Afbeeldingen níét verwijderen!

Hey Beem, Je mag niet "zomaar" afbeeldingen verwijderen! Dat is niet zo leuk voor anderen. Vráág het voortaan eerst even aan anderen. Degene die je al hebt veranderd wil je die dan A.U.B. weer in png-bestanden veranderen?

Groetjes,

         Joah (overleg) 13 jul 2016 13:45 (CEST)
Aangezien Beem weinig actief meer is, zal ik je vraag even beantwoorden. Afbeeldingen verwijderen doen we nooit "zomaar", maar met een reden. Dat is inderdaad soms niet leuk voor anderen, maar wegens redenen doen we dit toch wel. Sommige afbeeldingen moeten verwijderen wegens auteursrechten (wettelijk) of als een persoon een afbeelding van zichzelf upload (privacy). Als een afbeelding een niet ingevuld vragenlijstje of vergeten licentie bevat, vragen we de persoon dit alsnog toe te voegen. Hiervoor geven de persoon een week de tijd. Anders moeten we de afbeelding verwijderen, omdat er mogelijk dan auteursrechten opzitten. Je laatste zin begrijp ik niet helemaal, maar ik zou je (als je het me iets beter uitlegt) graag willen helpen. Alvast bedankt en veel succes. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 13 jul 2016 16:31 (CEST)


Hey

Ik ben erg lang niet actief geweest, en het is me ook volledig ontgaan dat jij nu ook vertrokken bent. Ik wil in ieder geval even zeggen dat ik met veel plezier terugkijk naar het samenwerken met jou in mijn jongere jaren (behalve hier dan). Ik hoop dat het je goed gaat in het leven! Kalta~ 12 dec 2016 18:18 (CET)

Van hetzelfde Kalta! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 19 aug 2017 19:58 (CEST)

Leuk

Hey Beem, ook al heb ik je nog nooit ontmoet, wil ik toch zeggen. Leuk dat je is weer terug kom kijken. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 19 aug 2017 19:59 (CEST)

 :) Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 19 aug 2017 20:01 (CEST)

Boe

2,5 jaar geleden alweer dat je ons verliet :o. Niks veranderd hier, behalve het uiterlijk dan :-). Alles goed? :) apoo overleg · (MOD) 13 aug 2018 00:59 (CEST)

Ja tijd gaat snel joh. Met mij is alles goed, ben aan t studeren, woon in t centrum, heb m'n propedeuse binnen. Alles loopt op rolletjes :). Lief om te zien dat je niet van WikiKids weg kon blijven overigens. Hoop dat met jou ook alles goed gaat. Ik gebruik mn WikiKids-email nog steeds als 'n spamaccount, dus af en toe als ik inlog zie ik een melding, waardoor ik dan weer denk, hè laat ik ff kijken. Het uiterlijk is echt een enorme verbetering en ik denk dat die nieuwe visuele editor t ook voor veel nieuwe gebruikers veel makkelijker maakt. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 17 aug 2018 13:30 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Beem&oldid=523639"