Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Overleg gebruiker:Apoo: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(SSW: nieuwe subkop)
(Pauze)
 
(85 tussenliggende versies door 13 gebruikers niet weergegeven)
Regel 2: Regel 2:
 
{{Gebruiker:Apoo/OP}}
 
{{Gebruiker:Apoo/OP}}
  
== Bug in filter? ==
+
== ben jij een moderator. ==
  
Hoi Apoo, zit er een bug in de filter? Ik kan in de Recente Wijzigingen namelijk nergens zien dat Henkje05 het filter heeft laten afgaan, terwijl zoiets normaal wel voor iedereen zichtbaar is in de Recente Wijzigingen? [https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Henkje05&curid=118564&diff=573218&oldid=573213 Zie ook hier] {{Gebruiker:Stef 1999/Handtekening}} 15 aug 2019 15:56 (CEST)
+
beste apoo ben jij een moderator??
:Henkje05 is een account van Rots. Je ziet het alleen in de RecenteWijzigingen wanneer een filter wordt genegeerd (iemand doet een bewerking, krijgt een waarschuwing en slaat de bewerking dan alsnog op). Er zit dus geen bug in. Wanneer een gebruiker door het filter wordt gewaarschuwd dan is dat alleen zichtbaar in het [https://wikikids.nl/index.php?title=Speciaal:Filterlogboek&wpSearchUser=Henkje05 filterlogboek]. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 15 aug 2019 15:57 (CEST)
+
:Ja. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 09:58 (CEST)
  
 +
== Aan #apoo ==
  
 +
Sorry apoo, het spijt me. Ik zal niet meer kliederen op wikikids, het zal niet meer gebeuren. Trouwens dank je dat je me maar voor een uur hebt geblokkeerd.
 +
:Excuses aanvaard. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 09:59 (CEST)
  
 +
👍
  
 +
== Aan #apoo ==
  
hoi aapje
+
Hoi apoo, een vraagje. Waarom staan er achter alle berichten: (CEST)? En kun je mijn handtekening zien? [[Gebruiker:Wikipower/Handtekening5]]
 
+
:(CEST) zegt wat over de tijdzone. In Amerika is het bijvoorbeeld een paar uur eerder dan hier bij ons. Een Amerikaanse bezoeker kan dus zien dat de tijd van het bericht Europese tijd is en niet Amerikaanse tijd. Je handtekening is nog niet zichtbaar. Lees de stappen op je overlegpagina nog eens goed door! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 14:21 (CEST)
== Varken ==
 
 
 
Hai Apoo,
 
 
 
Ik begrijp dat je wilt dat de wikipagina neutraal moet blijven. Het enige wat ik wil is dat er waarheden in het stuk staan. Wat bijvoorbeeld echt erg is, is dat de staart van de biggen meteen na de geboorte onverdoofd wordt afgebrand. Misschien kun je dat nog even vermelden ipv Daarom wordt de staart van een varken er vaak afgesneden. En het drama van moedervarkens mag ook vermeld worden vind ik. Liefst met foto, die kan ik je per mail toesturen. Ik hoor je weer, groeten van Nancy
 
:Hoi Nancy, het plaatje kun je zelf uploaden op WikiKids. Dat kan je doen via [[Wikikids:Uploaden/Zelf|deze pagina (klik)]]. Ik zag dat je het al eerder geprobeerd had maar dat het niet was gelukt. Ik wil je vragen om die pagina goed door te lezen om er achter te komen wat je precies moet doen om een plaatje op de juiste manier te uploaden. Ik hoor het graag van je als het niet lukt. Wat je voorstelde heb ik in het artikel erbij gezet. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 23 aug 2019 17:38 (CEST)
 
==Zichtbaar maken van een gefilterde wijziging==
 
Beste Apoo,
 
 
 
Recent heeft het automatisch systeem de wijzigingen van een gebruiker [https://wikikids.nl/Speciaal:Filterlogboek/12008 hier] onzichtbaar gemaakt vanwege zwaar schuttingtaal maar dat klopte niet, daarom vroeg ik me af: hoe maak je de wijziging weer zichtbaar (aangezien het zover ik weet een goede bewerking was). Mvg, {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 2 sep 2019 20:21 (CEST)
 
:Hoi BJ, goed dat je de bewerking hebt bekeken en de gebruiker hebt gedeblokkeerd! Het filter heeft de bewerking niet verborgen maar tegengehouden. Je ziet dus wat de gebruiker heeft geprobeerd toe te voegen, maar wat dus door het filter is tegengehouden. Je kunt de bewerking dan ook niet zichtbaar maken omdat de bewerking niet is opgeslagen. Snap je? Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 sep 2019 22:00 (CEST)
 
::Ja ik snap het bedankt. Als het filter een bewerking heeft tegengehouden en het was iets fouts (bijvoorbeeld spam), moeten er dan consequenties komen? (aanspreking, of in de ergste gevallen blokkade) of niet omdat het door het filter is tegengehouden? Mvg, {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 3 sep 2019 18:16 (CEST)
 
:::Omdat het tegen is gehouden kunnen er geen consequenties volgen. De bewerking heeft namelijk nooit op WikiKids gestaan dan. Alleen wanneer het filter blokkeert dan plaats je een {{tl|ws}} (je maakt se blokkade ook niet langer of korter) of hef je de blokkade op als die onterecht is. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 3 sep 2019 18:47 (CEST)
 
::::Oke, bedankt voor het antwoord. Mvg, {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 6 sep 2019 15:53 (CEST)
 
 
 
== DDoS op WMF ==
 
 
 
Hallo Apoo.  Er is vanavond een DDoS bij de Wikimedia Foundation, die veel Europa treft. Sommige van uw afbeeldingen hier (als ze afkomstig zijn van Wikimedia Commons) kunnen ontbreken of gemarkeerd zijn als gebroken. Mij ​​is verteld dat ze niet opnieuw hoeven te worden geüpload, maar ze zullen oplossen wanneer het probleem stopt! Bedankt :) [[Gebruiker:DaneGeld|DaneGeld]] ([[Overleg gebruiker:DaneGeld|overleg]]) 6 sep 2019 22:00 (CEST)
 
 
 
== megastallen ==
 
 
 
beste mensen van wikikids. Ik lees met verbazing het stuk over de megastallen. Dit is zo ver van de waarheid dat ik er van schrik. Dieren in megastallen lijden ondraaglijk aan verveling, ziektes, gebrek aan ruimte en verwondingen. De moedervarkens waarover jullie schrijven kunnen zich bijna niet bewegen. Graag schrijf ik een nieuw stuk zodat de kinderen goed voorgelicht worden.
 
 
 
Groeten van Nancy de Heer
 
:Hoi Nancy. De informatie zoals hij er iets staat lijkt me iets te rooskleurig, maar ik heb er niet veel vertand van. Ik wil je wel met klem(!) verzoeken om de informatie zo neutraal mogelijk te houden. Dat betekend dat zielige activerende verhalen met (sluik)reclame alsnog verwijderd zullen worden en dat zou zonde zijn van jouw en mijn tijd. Ik ben benieuwd wat je er van maakt. Groet, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 9 sep 2019 19:28 (CEST)
 
==Sjablonen==
 
Beste Apoo, er zijn volgens de blokkaderichtlijnen een aantal sjablonen die gebruikt moeten worden in een geval maar sommige bestaan niet zoals: Sjabloon:Pi of Sjabloon:RC. Worden deze aangemaakt of moeten ze vervangen worden door bv brp (ligt aan de situatie). Mvg, {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 11 sep 2019 18:19 (CEST)
 
:Die moeten eigenlijk nog aangemaakt worden ja. Zolang die nog niet bestaan kun je een zb/brp gebruiken met een berichtje met uitleg. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 11 sep 2019 18:23 (CEST)
 
::Aah oké, bedankt voor het snelle antwoord. Mvg, {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 13 sep 2019 07:38 (CEST)
 
 
 
== hoe kan ik moderator worden ==
 
 
 
wil je me vertellen hoe ik moderator kan worden doei ik heett rens trouwens
 
:Een jaar lang goed bijdragen aan WikiKids en vooral niet schelden en kliederen. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 23 okt 2019 16:52 (CEST)
 
  
 
== Handtekening ==
 
== Handtekening ==
  
hee {{Gebruiker:apoo/handtekening2}}
+
En nu?{{SUBST:Gebruiker:Wikipower/Handtekening6}} 21 apr 2020 14:35 (CEST)
Hoe krijg ik net zoals jou een handtekening met plaatje?
 
 
 
Groet, Matthias969
 
 
 
HEY
 
 
 
bedankt 🐵APOO
 
 
 
HEY
 
 
 
bedankt  🐵APOO [[Gebruiker:Limoentje|Limoentje]] ([[Overleg gebruiker:Limoentje|overleg]]) 5 nov 2019 17:05 (CET)
 
 
 
== zandbak ==
 
 
 
ik zag bij een andere moderator dat er een soort zandbak is om te experimenteren met pagina's maken enzo. maar hoe kom je daarin????
 
:[[WikiKids:Zandbak]] {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 7 nov 2019 12:39 (CET)
 
 
 
== Verwijdering van mijn pagina over milko pieren ==
 
 
 
Waarom ? Het is echt gebeurd kan je de pagina nog terugzetten ? Gr frodo
 
:Ik heb op internet gezocht op Milko Pieren maar dat is alleen een voetballer. Ik kan niks vinden over dat het verhaal echt gebeurd is. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 1 dec 2019 14:26 (CET)
 
 
 
== Interfacemoderator ==
 
 
 
Hoi Apoo,
 
 
 
Ik zie dat alleen jij een [[user:Fab]] het recht hebben om de css. en js. van WikiKids te bewerken. Is hier een reden voor? {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 2 dec 2019 20:04 (CET)
 
:Het bedrijf dat de wiki software maakt heeft besloten onderscheid te maken wie de css en de js kan aanpassen. Dit hebben ze besloten omdat je met css en js best wel gevaarlijke dingen kunt doen op een website. Zeker op een grote website zoals Wikipedia bijvoorbeeld waar er makkelijk 80 moderatoren kunnen zijn waarvan er weinig met echte kennis over css en js. En waar er bijvoorbeeld makkelijker iemand met kwade bedoelingen bij kan zitten. Hier speelt dat natuurlijk minder. Fab en ik hebben de rechten omdat wij met name bezig zijn met de css en de js. Mensen die er niet mee bezig zijn hoeven de rechten ook niet te hebben. Als jij ze ook wil is dat prima, laat maar weten. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 dec 2019 20:27 (CET)
 
::Of ik ze veel nodig zal hebben weet ik niet, maar het is handig als er verschillende actieve gebruikers het recht hebben om alle pagina's te bewerken. {{Gebruiker:Rots61/Handtekening}} 9 jan 2020 17:09 (CET)
 
 
 
== Hoe wordt je moderator  ==
 
 
 
Is er een leeftijdsgrens . En hoeveel ervaring heb je nodig ik wil jullie graag helpen
 
:Op [[Wikikids:Moderator worden|deze pagina (klik)]] staat alle informatie. Geen leeftijdsgrens een jaar ervaring minimaal. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 7 dec 2019 21:15 (CET)
 
 
 
== Ster ==
 
 
 
Hier een ster voor je omdat je me  altijd zo goed helpt. {{Gebruiker:ArtikelTyper/Handtekening}} 22 dec 2019 10:34 (CET) [[File:GOCEBarnstarOverwhelming.png]]
 
  
== Een kerstcadeautje ==
+
== Aan #apoo ==
  
[[Bestand:Sterupdate.png|250px|right]]
+
Probeer nog een keer {{SUBST:Gebruiker:Wikipower/Handtekening6}} 21 apr 2020 14:36 (CEST)
Hoi Apoo, voor je inzet dit jaar, het ontwerpen van het badgessysteem en het moderniseren van WikiKids o.a. met de meldingenbel ontvang je deze ster. Vrolijk kerstfeest! {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 25 dec 2019 12:40 (CET)
 
:Hartelijk dank! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 25 dec 2019 15:13 (CET)
 
  
== Bart baan  ==
+
Is het gelukt???{{SUBST:Gebruiker:Wikipower/Handtekening6}} 21 apr 2020 14:36 (CEST)
 +
:Je moet in [[Speciaal:Voorkeuren]] in het vakje bij "Tekst voor ondertekening" dit typen: <nowiki>{{SUBST:Gebruiker:Wikipower/Handtekening7}}</nowiki>. Daarna moet je het vakje wat onder het balkje staat aanvinken. Als je dan <nowiki>~~~~</nowiki> typt verschijnt je handtekening. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 14:38 (CEST)
  
Hij heeft 4000 abonnees,  Bart baan
+
== Aan #apoo ==
  
hoi Apoo hoe is het? doei
+
Zo, Apoo? Heel erg bedankt voor je hulp! O, ja. Ik vind het een beetje irritant dat #degroteemoji steeds commentaar op mij heeft terwijl ik al heel vaak mijn excuses heb aangeboden voor het kliederen.{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 14:44 (CEST)
 +
:Ja en dat is daarmee ook klaar. DeGroteEmojii geeft je tips over het werken op WikiKids. Soms doe je dingen die niet helemaal de bedoeling zijn. Dat is niet erg, maar DeGroteEmojii helpt je daarmee door te vertellen wat wel en niet gebruikelijk is. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 14:46 (CEST)
  
== Onjuiste blokkade is niet meer onjuiste blokkade ==
+
== Dank je wel! ==
  
Sorry nog dat ik toch op opslaan had geklikt. ik had het ook niet goed doorgekeken. héél erg bedankt dat u me heeft gedeblokkeerd. nog een sorry dat ik dat Wikipedia had gekopieerd. ik zal het niet meer doen. ik heb alleen nog een vraagje, en dat is hoe dat zit dat ik er later geen last meer van heb als ik langer op Wikikids zit. zou u me dat nog kunnen uitleggen. Nogmaals bedankt.--[[Gebruiker:BeleefHetMetYaden1|BeleefHetMetYaden1]] ([[Overleg gebruiker:BeleefHetMetYaden1|overleg]]) 13 feb 2020 13:23 (CET)
+
Heel erg bedankt dat je me hebt geholpen met mijn handtekening!{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 16:25 (CEST)
 +
:Graag gedaan. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 16:25 (CEST)
  
Groetjes van Yaden
+
Hoe oud ben je eigenlijk? Want ik las dat je al in 2009 al begonnen bent!{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 16:26 (CEST)
:De strenge controle is alleen voor gebruikers die nog niet zoveel hebben bewerkt op wikikids (minder dan 15 bewerkingen). Als je 15 goede bewerkingen hebt gedaan dan heb je geen last meer van die waarschuwingen. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 feb 2020 13:45 (CET)
+
:Ik ben 25. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 16:29 (CEST)
  
== Hoi ==
+
O, ik dacht dat je nog een kind was!😦 Ik ben 9! Bijna 10.{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 16:31 (CEST)
 +
:En ik zat al op WikiKids toen jij nog geboren moest worden :-) {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 16:32 (CEST)
 +
Wat doe je als werk of studeer je nog? Hoor mij hier nou, hihi! Als je het vervelend vind mag je dat best zeggen hoor! Maar ik ben gewoon nieuwsgierig wie er allemaal op wikikids zitten.{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 16:36 (CEST)
 +
En als je wat over mij wil weten kom naar mijn overlegpagina!{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 16:40 (CEST)
  
Jij bent bureaucraat dus wil je mijn account verwijderen?
+
== Blokkeren ==
:Nogmaals: hij kan jouw account niet verwijderen. Wij blokkeeren geen gebruikers als ze dat willen. Log uit als je wil stoppen met Wikikids. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 13 feb 2020 19:12 (CET)
 
::Ik kan alleen je gebruikersnaam veranderen naar “anoniem” maar je account kan niet verwijderd worden. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 feb 2020 19:37 (CET)
 
:::Graag als je dat wilt doen, is üperhaupt iemand die dat wel kan bijvoorbeeld de baas ofzo, ik zeg maar iets? Wordt je account na verloop van tijd verwijderd als je niks doet?
 
:::Wil je dat dan doen?
 
::::Ik zal je naam veranderen naar anoniem. Je account wordt niet verwijderd na een bepaalde periode. Je account valt niet te verwijderen. Dat staat zo ook in de voorwaarden. Er zijn geen persoonlijke gegevens gekoppeld aan je account dus het is niet meer dan een naam en een wachtwoord. De naam heb ik veranderd. Als je wil kan je het wachtwoord veranderen naar iets willekeurigs en dan nooit meer inloggen. Groet, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 13 feb 2020 21:44 (CET)
 
  
== Waar ben jij toe in staat? ==
+
Hallo apoo. Addison23 hier. Hoe kan ik iemand blokkeren?
 +
groeten [[Gebruiker:Addison23|Addison23]] ([[Overleg gebruiker:Addison23|overleg]])
 +
:Dat kunnen alleen moderators. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 17:42 (CEST)
 +
Hoe wordt ik Moderator?
  
Sorry maar ik kan niet alles lezen op jouw overlegpagina bij 1337! Wat betekent het allemaal?[[Gebruiker:Anoniem0220|Anoniem0220]] ([[Overleg gebruiker:Anoniem0220|overleg]]) 2 mrt 2020 16:50 (CET)
+
== Waarschuwing! ==
:D3z3 63bru1k3r 15 1n st447 0m h37 8451sn1v34u v4n 1337 7e 638ru1k3n. Oftewel: Deze gebruiker is in staat om het basisniveau van [[wikipedia:leet|leet]] te gebruiken. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 mrt 2020 16:52 (CET)
 
::Haha, grappige taal! Bedankt![[Gebruiker:Anoniem0220|Anoniem0220]] ([[Overleg gebruiker:Anoniem0220|overleg]]) 3 mrt 2020 10:42 (CET)
 
krijg je daar ook een badge van?poesjenk 26 mrt 2020 12:04 (CET)
 
  
== Blokkade ==
+
Hoi Apoo,
  
Hallo beste Apoo. Ik ben ( of was ( ik weet het niet precies )) voor de 2e keer geblokkeerd. Is dat heel erg. Mag je dan niet meer op WikiKids komen om te bewerken of andere dingen te doen. Het spijt me trouwens nog dat ik mijn account open had laten staan toen mijn vriend erop op ging. Nogmaals, het spijt me. Dat wilde ik even zeggen.
+
Ik wil niet bemoeierig zijn maar die ene [[Gebruiker:Vviktorie!|Vviktorie!]] die je had geblokkeert is terug maar dan als [[Gebruiker:Vviktorie!!|Vviktorie!!]]. Ik dacht ik waarschuw je even ;){{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 18:17 (CEST)
Grote Groet {{Gebruiker:MrAnonymousWikikids/Handtekening}} 10 mrt 2020 14:24 (CET)
+
:Vviktorie!! is een moderator. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 apr 2020 18:19 (CEST)
:Alleen het account MrAnonymous is geblokkeerd, omdat je maar 1 account mag hebben op WikiKids. Ik heb er ook voor gezorgd dat er op jouw school geen nieuwe accounts meer gemaakt kunnen worden op WikiKids. Jij bent dus niet geblokkeerd en jij mag WikiKids gewoon bewerken. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 10 mrt 2020 19:40 (CET)
 
  
==Molise==
+
O, sorry ;) {{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 18:20 (CEST)
Waarom zijn mijn bewerkingen op [[Molise]] Teruggedraaidt?! [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 14 mrt 2020 07:20 (CET)
 
:Dat was een ongeluk. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 14 mrt 2020 07:32 (CET)
 
::Hoe kan je zoiets per ongeluk doen? P.S:Hoe weet jij dat het een ongeluk was?[[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 14 mrt 2020 07:40 (CET)
 
:::Laat maar, het is me gelukt om het terug te draaien.[[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 14 mrt 2020 08:08 (CET)
 
::::Ik bezocht wikikids via m’n telefoon en soms klik je dan per ongeluk met je vingers op een knopje. Ik heb direct alles hersteld dus geen zorgen. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 14 mrt 2020 08:56 (CET)
 
  
==Vandalisme==
+
== Een paar vraagjes. ==
Hallo Apoo, ik zag bij de bijdragen van MMUUIISS dat hij/zij "HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII" op [[Dierenarts]] had getypt. Hij/zij heeft het daarna wel gelijk verwijderd, maar het heeft er wel een paar seconden gestaan. Wat moet ik doen? Is dit het sjabloon <nowiki>{{zb}}</nowiki> waard?
 
:Nee. Hij weet wat hij heeft gedaan. Doe maar niet. {{Gebruiker:DeGroteEmojii/Handtekening}} 15 mrt 2020 07:33 (CET)
 
::Oké [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 15 mrt 2020 07:39 (CET)
 
  
==Lalalove==
+
Hoi Apoo, Hoe krijg jij die zwarte achtergrond op jou gebruikerspagina? Ik wil dat ook doen!
Er is een nieuwe gebruiker, Lalalove 100, aangemaakt. Volgens mij is dat de sokpop van Lalalove 4. Ik wou geen blokverzoek doen, want ik twijfel. De gebruiker heeft waarschijnlijk geen gemene bedoelingen. Ik zat te denken aan een IP-controle. Groetjes, [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 17 mrt 2020 07:24 (CET)
+
{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 18:52 (CEST)
:Misbruik maken van meerdere accounts is niet toegestaan. Zoals je zegt is er nog geen gemene bedoeling, dus ik vraag het even aan hem/haar. Bedankt voor je oplettendheid! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 17 mrt 2020 10:03 (CET)
 
  
== awards ==
+
== Een ster ==
  
De verkiezing van de Award van [[Operatie Barbarossa]] is nog niet gesloten, maar eigenlijk had hij gisteren al gesloten moeten worden. Kan je dat misschien regelen?
+
Hoi Apoo, ik wil je graag een ster aan je geven omdat je me altijd zo goed helpt en zo aardig bent voor iedereen. Alleen ik weet niet hoe dat moet😞.{{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 21 apr 2020 18:55 (CEST)
Eize01 🚩 17 mrt 2020 09:26 (CET)
 
:Doe ik! Maar dat mag je zelf ook doen de volgende keer. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 17 mrt 2020 10:02 (CET)
 
  
==Sjabloon voor sokpopperij==
+
== 100% sorry!!!! ==
Hey, Apoo. Gezien dat gedoe met Lalalove lijkt het me handig om een sjabloon te maken om een gebruiker te waarschuwen dat sokpopperij niet mag. Zou jij het willen regelen? Mij gaat het (alleen) niet lukken om er een te maken. Groetjes, [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 17 mrt 2020 14:11 (CET)
 
:Bedankt voor je bericht, maar dat lijkt me niet nodig. Gebruikers die meerdere accounts aanmaken krijgen een berichtje van een moderator. Wanneer er misbruik wordt gemaakt dan krijgt een gebruiker een {{tl|waarschuwing}}. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 17 mrt 2020 14:21 (CET)
 
  
==Awards==
+
Echt sorry Apoo, ik weet dat ik al een keer eerder sorry heb gezegd en nu zul je het misschien niet meer geloven maar ik vind het enorm stom van mezelf dat ik zo deed tegen [[Gebruiker:DeGroteEmojii|De Grote Emojii]]. Want hij heeft me juist heel erg geholpen. Ik ga nu ook een bericht aan #DeGroteEmojii waarin ik mijn excuses echt heel erg ga aanbieden! Groeten {{Gebruiker:Wikipower/handtekening6}} 22 apr 2020 09:16 (CEST)
Hey, Apoo. Heel erg bedankt voor het sluiten van de nominatie! Ik ben er heel blij mee. Mag ik vragen wanneer het op de [[hoofdpagina]] wordt gezet. Na [[Operatie Barbarossa]] en [[Texel]], toch? Groetjes, [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 21 mrt 2020 11:13 (CET)
 
:Ja! Groet, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 mrt 2020 11:28 (CET)
 
  
== vraag ==
+
== #HELP ==
  
ik dacht dat ik nog niet was ingeschreven van de groteEmoji kreeg ik steeds een bericht dat mijn onderwqerp te algemeen was en dat ik poezen had gekozen, weet jij hoe dat komt?
+
hoi apoo de hele boomhut word ondergespamd ik hew met een lettertelprogramma bgekeken er staat een HALF MILIOEN KEER W!
:Dat klopt, maar je had je gister ook al ingeschreven met [[Ncs]]. Dus dat hoef je niet opnieuw te doen. Op [[Wikikids:SuperSchrijfwedstrijd_2020/inschrijven|deze pagina]] kun je je inschrijving bekijken. Daar zie je dat er al [[Ncs]] achter jouw naam staat. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 21 mrt 2020 14:29 (CET)
 
  
wie bent u?
+
== Sorry ==
  
== Mijn SuperSchrijfwedstrijd Artikel ==
+
Sorry Apoo, dat ik een nieuw acount heb aangemaakt. Kun je het mij vergeven en mij ook niet blokkeren?
  
Hallo beste Apoo. Ik heb even een heel kort vraagje. Maak ik een goede kans met mijn Artikel over [[Tyrannosaurus Rex|De Tyrannosaurus Rex]], of zal ik er nog heel veel aan moeten verbeteren. Zou je het willen vertellen, of mag dat niet volgens de regels? We spreken elkaar.
+
[[Gebruiker:Addison23|Groetjes Addison23, Wil je overleggen?]] ([[Overleg gebruiker:Addison23|overleg]])
  
Grote Groet {{Gebruiker:MrAnonymousWikikids/Handtekening}} 24 mrt 2020 09:28 (CET)
+
== %100 Sorry ==
:Ik mag je natuurlijk niet helpen {{smiley|;)}}. Op [[wikikids:SuperSchrijfwedstrijd_2020]] staan tips waar de jury op zal letten. Er staan ook voorbeelden bij van goede artikelen. Kijk daar eens naar! Je hebt bijvoorbeeld helemaal geen plaatjes. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 24 mrt 2020 09:31 (CET)
 
  
== Artikel maken over Dnjepr (Rivier) ==
+
Addison23
  
Ik wil graag een artikel schrijven over de Dnjepr maar als ik opslaan klik dan staat er unknow error weet je misschien wat ik moet doen
+
== Verwijderen ==
:Hee! Wat vervelend. Misschien kun je het even opnieuw proberen. Als dat niet lukt misschien via een andere browser bewerken? Als ook dat niet lukt kun je op “brontekst bewerken” klikken. Dan kan je sowieso bewerken! Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 24 mrt 2020 18:58 (CET)
 
  
== apoo ==
+
Hoi, zou je [[Gebruiker:Didi05/1 April 2021|deze pagina]] willen verwijderen? Ik heb er niks meer aan. {{Gebruiker:Didi05/Handtekening}} 7 mei 2020 12:03 (CEST)
 +
:Als je wil dat een pagina verwijderd wordt dan kun je er {{tl|weg}} op zetten. Dat mag ook voor pagina’s in je eigen gebruikersnaam ruimte. Groetjes, {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 7 mei 2020 12:28 (CEST)
  
ik kan een deel van de tekst niet lezen, want het lijkt hierop: jlgbjgsuiuhgsnthu m. wat is datpoesjenk 26 mrt 2020 11:54 (CET)
+
== Project: Oceanen en Zeeën ==
  
==Project==
+
Hoi Apoo, ik weet niet of je er al lucht van gekregen hebt, maar ik heb een project en ik heb een idee voor een sjabloon. Ik heb hem al ontworpen, maar ik heb een idee voor kleurtjes. Ik zal het nu aan je laten zien: <pre>{{Wikikids:Wikiproject/Oceanen en Zeeën/Gebruikersbox|kleur1|kleur2}}</pre> Op de plek van kleur1 en kleur2 komen dan de kleurtjes. (net als bij het sjabloon Gebruikersbox) | Die kan ik helaas niet zelf maken. Kan jij het maken?
Hoi Apoo. Hoe moet je een project beginnen? Het lijkt mij handig om een project te maken voor het Coronaportaal. Daarmee bedoel ik een project voor de bouw van het Coronaportaal zelf én om de pagina's die ontbreken aan te maken of uit te breiden. Dus 2 in 1. Wat vind je ervan? Wil je me helpen bij het beginnen van het project? Groetjes, [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 27 mrt 2020 19:52 (CET)
+
:{{done}} - {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 11 mei 2020 18:13 (CEST)
:Een project is eigenlijk een soort oproep aan gebruikers om mee te helpen aan het schrijven van artikelen over een bepaald onderwerp. Je kan dan in je eigen gebruikersnaamruimte ([[Gebruiker:Didi05/ProjectCorona]], bijvoorbeeld) een pagina maken met de artikelen die nog gemaakt moeten worden een een kopje waar gebruikers hun handtekening kunnen zetten om mee te helpen. Nu heeft Gerard al een oproep gedaan om mee te helpen aan het coronaportaal en dat doen mensen al, dus ik denk eigenlijk niet dat je daar een project voor hoeft te maken. Maar je mag het uiteraard doen, alleen kun je het beste even hulp vragen in het Clubhuis. Ik heb namelijk even geen tijd om je daar bij te helpen. Sorry! {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 27 mrt 2020 20:19 (CET)
 
  
== SSW weghalen ==
+
== Filter ==
  
Hallo Apoo, kan je mijn inschrijving voor SSW weghalen, want over [[Coronavirus]] in het algemeen valt niet zoveel te vertellen. Ik weet dat ik een beetje laat ben. Mvg. {{Gebruiker:Ma7/Handtekening}} 28 mrt 2020 11:10 (CET)
+
Hoi, ik zag dat [[Overleg gebruiker:Anomien|Anomien]] werd geblokkeerd omdat hij/zij een woord had geschreven met meer dan 8 medeklinkers aaneen. Waarom word je dan geblokkeerd? [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 15 mei 2020 14:57 (CEST)
:Doe ik. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 28 mrt 2020 13:50 (CET)
+
:Omdat dit vaak kliederen is. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 15 mei 2020 17:04 (CEST)
== Schrijfwedstrijd==
 
Dag Apoo. Ik zie dat je de schrijfwedstrijd heb beëindigt, maar het klopt toch dat we tot 23:59 nog de tijd krijgen? {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 29 mrt 2020 15:26 (CEST)
 
:Klopt, je hebt nog tot 23:59! Succes :). {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 29 mrt 2020 15:51 (CEST)
 
::Bedankt. {{Gebruiker:Bobbyjohn10/handtekening}} 29 mrt 2020 16:21 (CEST)
 
  
==HELP==
+
== CheckUser ==
Hoi Apoo, ik ben het. Didi05. Ik probeerde in te loggen maar het wachtwoord was steeds onjuist. Ik weet 99% zeker dat het wel het juiste wachtwoord was. Om toch contact met iemand op te kunnen nemen heb ik een ander account aangemaakt. Hopelijkis dat niet tegen de regels ik zal dit account nooit meer gebruiken als alles is opgelost. Groetjes, [[Gebruiker:Ikbendidi|Ikbendidi]] ([[Overleg gebruiker:Ikbendidi|overleg]]) 31 mrt 2020 07:36 (CEST)
 
  
== Blokkade ==
+
Dag Apoo, wil je een CheckUser voor Addison45 uitvoeren. Ik heb zo'n vermoeden dat het een account is door de geblokkeerde Addison23. Mvg, {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 27 mei 2020 18:39 (CEST)
 +
:Klopt. Daarom kan ze alleen nog maar haar overlegpagina bewerken ;). Die laat ik nog even open voor het geval ze iets wil zeggen. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 27 mei 2020 18:48 (CEST)
 +
::Aha, vandaar de terugdraaiing. [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 27 mei 2020 19:09 (CEST)
  
Hi Apoo, ik zag dat jij [[overleg gebruiker:Shamieeeeee‎|gebruiker Shamieeeeee‎]] een waarschuwing gaf, maar als ik in de bijdragen + verwijderde bijdragen kijk zie ik helemaal niks. Mis ik iets? Gr, {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 2 apr 2020 13:35 (CEST)
+
Waarom heeft u mijn pagina's Turbo McKwek, Feestmaand, De Ontdekking Van Columbus verwijderd?
:Jup! De weggefilterde [https://wikikids.nl/index.php?title=Speciaal:Filterlogboek&wpSearchUser=Shamieeeeee bijdragen]. We hebben afgesproken dat gebruikers die automatisch geblokkeerd worden omdat ze hebben geprobeerd te vandaliseren een ws krijgen. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 2 apr 2020 13:51 (CEST)
+
Groetjes DanielDMV8
::Aha, daar staan ze. Dank voor de uitleg. {{Gebruiker:Vviktorie!!/handtekening2}} 2 apr 2020 14:12 (CEST)
+
:Zie je overlegpagina. {{Gebruiker:Mike1023/Handtekening}} 30 mei 2020 19:35 (CEST)
  
== SSW ==
+
== Pauze  ==
  
Kan ik ergens vinden hoe goed de artikels hebben gescoord bij de SSW? Eize01 🚩 8 apr 2020 09:17 (CEST)
+
Ik zie op je GP dat je een pauze van 2 jaar hebt gehad, maar als ik [[Overleg Wikikids:Lijst van gebruikers met extra bevoegdheden#Actief en inactief|hier]] dat je eigenlijk al die tijd wel actief bent geweest. (Ik heb de jaartallen niet gecheckt, ik kan het helemaal verkeerd hebben) [[Gebruiker:Didi05|Didi05]] ([[Overleg gebruiker:Didi05|overleg]]) 31 mei 2020 08:55 (CEST)
 +
:Klopt. Achter de schermen ben ik actief gebleven. {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 31 mei 2020 10:18 (CEST)

Huidige versie van 31 mei 2020 om 10:18


Overleg gebruiker:Apoo


ben jij een moderator.

beste apoo ben jij een moderator??

Ja. :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 09:58 (CEST)

Aan #apoo

Sorry apoo, het spijt me. Ik zal niet meer kliederen op wikikids, het zal niet meer gebeuren. Trouwens dank je dat je me maar voor een uur hebt geblokkeerd.

Excuses aanvaard. :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 09:59 (CEST)

👍

Aan #apoo

Hoi apoo, een vraagje. Waarom staan er achter alle berichten: (CEST)? En kun je mijn handtekening zien? Gebruiker:Wikipower/Handtekening5

(CEST) zegt wat over de tijdzone. In Amerika is het bijvoorbeeld een paar uur eerder dan hier bij ons. Een Amerikaanse bezoeker kan dus zien dat de tijd van het bericht Europese tijd is en niet Amerikaanse tijd. Je handtekening is nog niet zichtbaar. Lees de stappen op je overlegpagina nog eens goed door! :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 14:21 (CEST)

Handtekening

En nu?{{SUBST:Gebruiker:Wikipower/Handtekening6}} 21 apr 2020 14:35 (CEST)

Aan #apoo

Probeer nog een keer {{SUBST:Gebruiker:Wikipower/Handtekening6}} 21 apr 2020 14:36 (CEST)

Is het gelukt???{{SUBST:Gebruiker:Wikipower/Handtekening6}} 21 apr 2020 14:36 (CEST)

Je moet in Speciaal:Voorkeuren in het vakje bij "Tekst voor ondertekening" dit typen: {{SUBST:Gebruiker:Wikipower/Handtekening7}}. Daarna moet je het vakje wat onder het balkje staat aanvinken. Als je dan ~~~~ typt verschijnt je handtekening. :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 14:38 (CEST)

Aan #apoo

Zo, Apoo? Heel erg bedankt voor je hulp! O, ja. Ik vind het een beetje irritant dat #degroteemoji steeds commentaar op mij heeft terwijl ik al heel vaak mijn excuses heb aangeboden voor het kliederen.Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 14:44 (CEST)

Ja en dat is daarmee ook klaar. DeGroteEmojii geeft je tips over het werken op WikiKids. Soms doe je dingen die niet helemaal de bedoeling zijn. Dat is niet erg, maar DeGroteEmojii helpt je daarmee door te vertellen wat wel en niet gebruikelijk is. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 14:46 (CEST)

Dank je wel!

Heel erg bedankt dat je me hebt geholpen met mijn handtekening!Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 16:25 (CEST)

Graag gedaan. :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 16:25 (CEST)

Hoe oud ben je eigenlijk? Want ik las dat je al in 2009 al begonnen bent!Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 16:26 (CEST)

Ik ben 25. :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 16:29 (CEST)

O, ik dacht dat je nog een kind was!😦 Ik ben 9! Bijna 10.Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 16:31 (CEST)

En ik zat al op WikiKids toen jij nog geboren moest worden :-) :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 16:32 (CEST)

Wat doe je als werk of studeer je nog? Hoor mij hier nou, hihi! Als je het vervelend vind mag je dat best zeggen hoor! Maar ik ben gewoon nieuwsgierig wie er allemaal op wikikids zitten.Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 16:36 (CEST) En als je wat over mij wil weten kom naar mijn overlegpagina!Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 16:40 (CEST)

Blokkeren

Hallo apoo. Addison23 hier. Hoe kan ik iemand blokkeren? groeten Addison23 (overleg)

Dat kunnen alleen moderators. :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 17:42 (CEST)

Hoe wordt ik Moderator?

Waarschuwing!

Hoi Apoo,

Ik wil niet bemoeierig zijn maar die ene Vviktorie! die je had geblokkeert is terug maar dan als Vviktorie!!. Ik dacht ik waarschuw je even ;)Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 18:17 (CEST)

Vviktorie!! is een moderator. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 21 apr 2020 18:19 (CEST)

O, sorry ;) Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 18:20 (CEST)

Een paar vraagjes.

Hoi Apoo, Hoe krijg jij die zwarte achtergrond op jou gebruikerspagina? Ik wil dat ook doen! Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 18:52 (CEST)

Een ster

Hoi Apoo, ik wil je graag een ster aan je geven omdat je me altijd zo goed helpt en zo aardig bent voor iedereen. Alleen ik weet niet hoe dat moet😞.Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 21 apr 2020 18:55 (CEST)

100% sorry!!!!

Echt sorry Apoo, ik weet dat ik al een keer eerder sorry heb gezegd en nu zul je het misschien niet meer geloven maar ik vind het enorm stom van mezelf dat ik zo deed tegen De Grote Emojii. Want hij heeft me juist heel erg geholpen. Ik ga nu ook een bericht aan #DeGroteEmojii waarin ik mijn excuses echt heel erg ga aanbieden! Groeten Groetjes Wikipower🌱💖🌹overleg? 22 apr 2020 09:16 (CEST)

#HELP

hoi apoo de hele boomhut word ondergespamd ik hew met een lettertelprogramma bgekeken er staat een HALF MILIOEN KEER W!

Sorry

Sorry Apoo, dat ik een nieuw acount heb aangemaakt. Kun je het mij vergeven en mij ook niet blokkeren?

Groetjes Addison23, Wil je overleggen? (overleg)

%100 Sorry

Addison23

Verwijderen

Hoi, zou je deze pagina willen verwijderen? Ik heb er niks meer aan. Groetjes, Didi - Wil je overleggen? 7 mei 2020 12:03 (CEST)

Als je wil dat een pagina verwijderd wordt dan kun je er {{weg}} op zetten. Dat mag ook voor pagina’s in je eigen gebruikersnaam ruimte. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 7 mei 2020 12:28 (CEST)

Project: Oceanen en Zeeën

Hoi Apoo, ik weet niet of je er al lucht van gekregen hebt, maar ik heb een project en ik heb een idee voor een sjabloon. Ik heb hem al ontworpen, maar ik heb een idee voor kleurtjes. Ik zal het nu aan je laten zien:

{{Wikikids:Wikiproject/Oceanen en Zeeën/Gebruikersbox|kleur1|kleur2}}

Op de plek van kleur1 en kleur2 komen dan de kleurtjes. (net als bij het sjabloon Gebruikersbox) | Die kan ik helaas niet zelf maken. Kan jij het maken?

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd - :) apoo overleg · (MOD) 11 mei 2020 18:13 (CEST)

Filter

Hoi, ik zag dat Anomien werd geblokkeerd omdat hij/zij een woord had geschreven met meer dan 8 medeklinkers aaneen. Waarom word je dan geblokkeerd? Didi05 (overleg) 15 mei 2020 14:57 (CEST)

Omdat dit vaak kliederen is. :) apoo overleg · (MOD) 15 mei 2020 17:04 (CEST)

CheckUser

Dag Apoo, wil je een CheckUser voor Addison45 uitvoeren. Ik heb zo'n vermoeden dat het een account is door de geblokkeerde Addison23. Mvg, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 27 mei 2020 18:39 (CEST)

Klopt. Daarom kan ze alleen nog maar haar overlegpagina bewerken ;). Die laat ik nog even open voor het geval ze iets wil zeggen. :) apoo overleg · (MOD) 27 mei 2020 18:48 (CEST)
Aha, vandaar de terugdraaiing. Didi05 (overleg) 27 mei 2020 19:09 (CEST)

Waarom heeft u mijn pagina's Turbo McKwek, Feestmaand, De Ontdekking Van Columbus verwijderd? Groetjes DanielDMV8

Zie je overlegpagina. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 30 mei 2020 19:35 (CEST)

Pauze

Ik zie op je GP dat je een pauze van 2 jaar hebt gehad, maar als ik hier dat je eigenlijk al die tijd wel actief bent geweest. (Ik heb de jaartallen niet gecheckt, ik kan het helemaal verkeerd hebben) Didi05 (overleg) 31 mei 2020 08:55 (CEST)

Klopt. Achter de schermen ben ik actief gebleven. :) apoo overleg · (MOD) 31 mei 2020 10:18 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Apoo&oldid=619526"