Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:1D4ever: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 
Regel 1: Regel 1:
 
[[Bestand:WikiBanner-1.gif|500px|center|link=https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&action=edit&section=new]]
 
[[Bestand:WikiBanner-1.gif|500px|center|link=https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut&action=edit&section=new]]
 +
 +
{{handtekening}}

Versie van 31 mei 2021 11:41

WikiBanner-1.gif
Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi 1D4ever, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:1D4ever/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:1D4ever/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:1D4ever/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:1D4ever/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:1D4ever&oldid=670455"