Help mee! Maak een account of meld je aan.

Farm-Fresh twitter 1.png Volg ons op Twitter en Facebook voor dagelijkse updates! Farm-Fresh facebook.png

Overleg:Totally Spies!: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Hallo ik wil graag deze foto uplouden maar het is geen creativecommons plaatje maar een hele andere licenite het is in het Engels dus ik weet niet hoe die uplouder ...')
 
Regel 1: Regel 1:
Hallo ik wil graag deze foto uplouden maar het is geen creativecommons plaatje maar een hele andere licenite het is in het Engels dus ik weet niet hoe die uplouder het voor elkaar kreeg! Weet iemand wat dit inhoud?http://en.wikipedia.org/wiki/File:Spies_Totally_Spies.jpg-- {{Gebruiker:Maxie1hoi/Handtekening}} 25 nov 2014 17:21 (CET)
+
Hallo ik wil graag deze foto uplouden maar het is geen creativecommons plaatje maar een hele andere licenite het is in het Engels dus ik weet niet hoe die uplouder het voor elkaar kreeg! Weet iemand wat dit inhoud? en.wikipedia.org/wiki/File:Spies_Totally_Spies.jpg{{Gebruiker:Maxie1hoi/Handtekening}} 25 nov 2014 17:21 (CET)

Versie van 25 nov 2014 om 18:23

Hallo ik wil graag deze foto uplouden maar het is geen creativecommons plaatje maar een hele andere licenite het is in het Engels dus ik weet niet hoe die uplouder het voor elkaar kreeg! Weet iemand wat dit inhoud? en.wikipedia.org/wiki/File:Spies_Totally_Spies.jpgMaxie1Hoi E-mail 25 nov 2014 17:21 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Totally_Spies!&oldid=370474"