Overleg:Kanker

Uit Wikikids
Versie door De Wikischim (overleg | bijdragen) op 4 apr 2016 om 18:27
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo Nick, Welkom bij WikiKids, leuk dat je ook een bijdrage wil leveren. Ik heb een aantal dingetjes veranderd in de lay-out van de pagina. Kijk maar of je er tevreden mee bent. Als je naar bewerken klikt kun je zien hoe ik dat gedaan heb. Ik lees verder dat jullie niet zo'n fijne tijd hebben meegemaakt, heel goed om er ook een stukje over te schrijven. Ik hoop dat het nu beter met je broer gaat Succes verder met het schrijven van de teksten. Harry.spoelstra 18:51, 22 mei 2006 (UTC)

Is het de bedoeling dat iedereen verteld waarom hij dat artikel schrijft? Knowledge 18:54, 22 september 2006 (UTC)

Gerarddummer 20:16, 22 september 2006 (UTC)Dag Knowledge, Nee hoor dat hoeft niet. Je mag gewoon je bijdrage op WikiKids zetten. Ga vooral zo door zou ik zeggen.

Is het wel de bedoeling dat 'het' er bij blijft staan? Ik vind het een beetje storend eerlijk gezegd! Knowledge 08:04, 23 september 2006 (UTC)

De schrijver van dit artikel

Nickwp 12:17, 22 mei 2006 (UTC): "Mijn broer heeft kanker gehad, het was een erg nare tijd. Ik werd erg genegeerd maar wat nog erger was, mijn broer lag op sterven.
Elke dag was mijn vader of moeder in het ziekenhuis, ze sliepen daar ook. En soms waren ze alle twee weg, dan kwam mijn oma, maar ja ik miste mijn familie. Mijn broer had leukemie maar leuk was het niet, daarom zij ik ook stommemie. Mijn broer heeft het overleeft, over hem lees je nog meer, nu weten jullie waarom ik dit schrijf"

Ik snap niet de toegevoegde waarde van je mening, en over je verhaal. Dat heeft toch niet met Wikikids te maken? Graag informatie over kanker zelf. Gelukkig heeft Apoo dit verwijderd. Wikipedia W.png Sebastiaan Overleg 1 sep 2013 19:08 (CEST)

Wijzigingen kwijt

Vervelend, ik wilde dit artikel aanpassen, maar nu ben ik alles kwijt door een bwc. En dit dus alleen maar omdat het per se beveiligd moet worden? Jammer. Ik ga er voor nu niet meer verder aan werken, misschien later. De Wikischim (overleg) 4 apr 2016 18:27 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Kanker&oldid=439094"